Buna, mi-am facut un set complet de analize pentru ca vreau sa raman insarcinata. Mi-a iesit Ig G pozitiv, doctorita mea e in concediu pana pe 17 Sptembrie...poate cineva sa-mi spuna cat e de grav? Multumesc mult. Sanatate tuturor.
Rb IgG pozitiv nu inseamna ca ai rubeola, ci ca ai anticorpi de rubeola, deci nu esti in pericol de a te imbolnavi. Ori ai avut-o cand erai copil, ori ai fost vaccinata atunci, cert e ca organismul tau a dezvoltat anticorpi si deci poti sta linistita !
delia
Ce analize ti-ai facut?Eu luni merg si vreau sa vad daca le fac pe toate?Ai fost la V.Babes?
Eu fac:
toxo
CMV
rubeola
hepatita
VDRL+TPHA
Listeria
Brucella
Chlamidya
Ureaplasma
Micoplasma
mononucleoza
hemocultura
hemograma
VSH
proteina totala din sange
Det prot C reactiva
hormoni:
estradiol
FSH
LH
prolactina
progesteron
Toate aceste analize le-am gasit pe forum.Pe mine ma costa 5-6 mil.Sper sa merite!
Gabi si Simonica.
Multumesc pentru raspuns, m-am mai linistit.
In ce priveste lista de analize sunt cam aceleasi eu am facut in plus RH si HIV si in minus la analizele de hormoni: nu am facut decat 2. Eu am avut noroc, nu m-au costat, am fost la Clinica unde avem abonament de la firma. Succes si sanatate!
Gabi, inainte de sarcina mi-am facut si eu analize, cam ceea ce vrei sa-ti faci si tu, dar la spitalul Colentina, nu m-a costat nimic, am avut trimitere de la medicul ginecolog.
Eu sunt din Bacau si merg la Focsani sa le fac.La noi nu se fac decat tot la particular dar nici nu le fac pe toate.In Focsani s-a deschis Medicover si le fac.Nu am incotro.
Va doresc bb-ite cat mai curand!
Va pup,
Gabi si Simonica.