analize prenatale

analize prenatale | Autor: doxi

Link direct la acest mesaj

Buna, mi-am facut un set complet de analize pentru ca vreau sa raman insarcinata. Mi-a iesit Ig G pozitiv, doctorita mea e in concediu pana pe 17 Sptembrie...poate cineva sa-mi spuna cat e de grav? Multumesc mult. Sanatate tuturor.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delias spune:

Rb IgG pozitiv nu inseamna ca ai rubeola, ci ca ai anticorpi de rubeola, deci nu esti in pericol de a te imbolnavi. Ori ai avut-o cand erai copil, ori ai fost vaccinata atunci, cert e ca organismul tau a dezvoltat anticorpi si deci poti sta linistita !

delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Ce analize ti-ai facut?Eu luni merg si vreau sa vad daca le fac pe toate?Ai fost la V.Babes?

Eu fac:

toxo
CMV
rubeola
hepatita
VDRL+TPHA
Listeria
Brucella
Chlamidya
Ureaplasma
Micoplasma
mononucleoza
hemocultura
hemograma
VSH
proteina totala din sange
Det prot C reactiva

hormoni:

estradiol
FSH
LH
prolactina
progesteron

Toate aceste analize le-am gasit pe forum.Pe mine ma costa 5-6 mil.Sper sa merite!

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Multumesc pentru raspuns, m-am mai linistit.
In ce priveste lista de analize sunt cam aceleasi eu am facut in plus RH si HIV si in minus la analizele de hormoni: nu am facut decat 2. Eu am avut noroc, nu m-au costat, am fost la Clinica unde avem abonament de la firma. Succes si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Gabi, inainte de sarcina mi-am facut si eu analize, cam ceea ce vrei sa-ti faci si tu, dar la spitalul Colentina, nu m-a costat nimic, am avut trimitere de la medicul ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Eu sunt din Bacau si merg la Focsani sa le fac.La noi nu se fac decat tot la particular dar nici nu le fac pe toate.In Focsani s-a deschis Medicover si le fac.Nu am incotro.

Va doresc bb-ite cat mai curand!

Va pup,

Gabi si Simonica.

Mergi la inceput