Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2
Raspunsuri - Pagina 18
profa spune:
lady,criss,multumesc pentru sustinere!Rezervele sunt mari,oricum...astazi nu stiu daca o sa mai fac bhcg,nu cred.Dar o sa fac maine,si in functie de ceea ce se va dovedi,voi sti ce am de facut.Mi se pare cam aiurea faptul ca dr.mi-a spus ca pregnylul nu influenteaza rezultatul bhcg...a fost f. categoric,mi-a zis ceva de genul"in nici un caz"...ma rog...si cel mai aiurea e ca sunt intr-o ceta din ce in ce mai deasa...
bubulina1 spune:
profa,valoarea de 88 in ziua 28 de CM mie mi se pare f buna, la fel si cresterea in dinamica. Referitor la influenta Pregnyl asupra bHCG eu stiu ca substanta activa din Prenyl stimuleaza productia bHCG.
Bubulina 34+ + 
Doamne ajuta!
happymum spune:
catalina
. o dulce ca intotdeauna. am gasit si eu ieri si am citit.
am fost la spital. am vorbit cu d-na doctor. si a zis ca e o dereglare hormonala. a zis ca ce a gasit ea acolo era un rest, dar nu mai tin minte exact cum s-a exprimat. m-a intrebat din nou de sarcina pierduta si i-am dat detaliile, iarasi... mi-a spus ca nu imi da tratament tocmai pentru ca sa pot ramane graviduta cat mai repede... dupa post, am zis eu. am intrebat-o de niste analize hormonale si a zis ca nu imi da deocamdata. a promis ca la viitoarea sarcina se va ocupa de mine cu multa atentie si sa nu imi fac griji.
acum, in post eu trebuie sa profit de tot acest timp si sa imi pun pe picioare, cum s-ar zice, ficatul ca a iesit analiza dubla fata de cat trebuie. ierbivora ma fac...
si sa vad cum fac sa imi aduc glicemia sub 100 si sa o tin acolo cu forta...
dupa post o sa fac iarasi analize sa vedem ce s-a mai imbunatatit, ca eu asa ma gandesc ca o sa fie...
si apoiiiiiiiii................. daca e bine si nu mai am valori problematice.............. LIBEEEEEEEEEER LA FACUT BEBEIIIIIIIII.... mi se pare cale lunga pana atunci, dar... trebuie sa am rabdare si sa imi pregatesc corpul sa fie bine.
mi-am cumparat si vit E si A. dupa ce termin orgametrilul - mai am 3 zile - incep sa le iau. cate una pe zi, atat. a si mi-a zis doc sa iau si elevit.
ma credeti ca va spun... dim cand ma duceam spre spital, parca aveam pietre in pantofi... iar cand am iesit, aveam aripi......
ma simt mai bine si mai linistita acum.
va pup.
asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor 
Alex, hai la mama! cand sa vie...
? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM
amintirea cea mai draga mie
sicuta13 spune:
Profa nu ma pricep la problema ta dar tin pumnii sa fie cu ochisori
Am vorbit cu cineva care locuieste la Paris, se pare ca si acolo exista un institut specializat si pe problema trombofiliei, am trimis analizele si astept raspuns (costul unei consultatii, daca e necesara spitalizarea pt ca vreau si analize la rinichi)Institutul de la Nimes e la 1000 km de Paris si nu as avea pe nimeni sa ma ajute cu cazarea, traducerea.
Criss nu vreau sa te dezamagesc dar noi am asteptat dupa rezultate 2 luni bineinteles copilul nu avea nici o problema
Happymum ma bucur ca esti optimista, e bine sa faci investigatii amanuntite inainte de o noua sarcina.
Eu astazi am trecut pe la Catedrala unde pe linga linistea sufleteasca am gasit o carte interesanta "De ce sufera copii" din Colectia Psihoterapia Ortodoxa.
Cris
criss_85 spune:
tocmai m-am intors de la spital,am ridicat rezultatul necropsiei.
Fetita mea era perfect sanatoasa,nu avea nicio malformatie.toate organele perfect dezvoltate conform varstei.si placenta era in regula...doctorul anatomo-patolog mi-a explicat pe larg tot ce a vazut,dar din pacate nu a gasit o cauza.
din ce i-am spus eu este posibil sa fi fost de vina tensiunea arteriala la mine,dar nici asta nu este sigur.cel mai mult mi-a indicat in sarcina 13 cu 8.doctora mea ma punea sa o masor zilnic,iar daca sarea de 14 trebuia sa o sun.practic si tensiunea era in limite normale...
nu stiu ce sa mai cred.atat de mult imi doream sa gasesc o cauza,sa ma consolez cu gandul ca ar fi suferit mai mult daca traia...dar nu, ea era perfect sanatoasa si niciodata nu voi sti de ce s-a stins atat de subit.
acum uremeaza sa ma intalnesc cu doctora mea ,sa-i arat si ei rezultatul si sa vedem ce analize sa mai fac.
in principiu a zis ca vom face analize genetice si cele de coagulare a sangelui.
goldi spune:
Of, fetelor, este atat de trist si de infricosator ...
Dumnezeu este bun si darnic si cu siguranta copilasii nevinovati care s-au stins au parte de ceva mult mai bun decat o viata terestra, chiar daca lucrul acesta a indoliat inimile noastre.
profa spune:
Sicuta 13,ma bucur ca ai inceput demersurile.O sa te rog sa ma ami tii la curent cu ceea ce faci,e posibil ,daac e cazul ,sa trebuiasca sa fac si eu o expeditie pe-afara.Tu unde ti-ai facut analizele,la Synevo sau in alta parte?Ca am facut si eu pachetul pt.trombofilie ereditara si maine voi avea rezultatul.
In rest,multumesc pt.sprijin,si tie,si fetelor.Nu stiu cum o sa fie.Azi mi-am mai facut o dozare de bhcg,sigur a trecut efectul Pregnylului,voi avea rezultatul pe la ora 19.Si iau pe langa utrogestan,si progesteron injectii.Mi-am propus sa nu sper,sa fiu neutra,ce-o fi sa fie aia e.
Criss,imi dau seama cat e de aiurea ce ni se intampla.Eu am refuzat sa fac anal.anatomo-patol.la fetita mea,pt.ca tocmai primisem rezultatul amniocentezei si era ok genetic,iar cu o zi inainte de amnio,am facut o eco la un dr.despre care se spune ca e cel mai bun in ecografii,si mi-a spus ca e un copil robust,cu un usor avans in dezvoltare,absolut toti parametrii erau super ok.La ce mi-o fi trebuit amniocenteza?Mi s-a spus ca in toate tarile civilizate asta e o investigatie de rutina,obligatorie peste 35 de ani.Eu insa omisesem ca Romania nu face parte din randul tarilor civilizate...Si imaginati-va cum pot sa ma simt eu,cand stiu ca fetita mea nu mai e pt. ca eu am decis asa...nu pot sa acuz pe nimeni,nici macar pe Dumnezeu,el mi-a dat-o cu drag,nici pe dr,ca am semnat inainte...doar pe mine...
Pt celelalta sarcini...nu stiu...si eu imi doream ,la fiecare analiza pe care o faceam,sa iasa,ceva,sa am de ce sa ma agat...
Criss,iti doresc sa ai putere sa o iei de la capat cat mai repede...
profa spune:
azi,bhcg 26,de la 88 alaltaieri...finalul cursei...sper sa mai pot sa o iau de la capat...
criss_85 spune:
profa, nu trebuie sa te simti vinovata fiindca ai facut amniocenteza...poate ca si daca nu o faceai tot se intampla.
eu cred ca am luptat prea mult pt fetita mea, fiindca la 7 saptamani am inceput sa am sangerari, amenintare de avort, niciun dr nu ne dadea sanse.luam de capul meu cate 8 utrogestan pe zi, no-spa la greu ca sa scap de contractii, nu ma ridicam din pat decat pana la baie si atat si uite ca tot s-a intamplat mai tarziu cei drept(29 de sapt) cand nu mai erau pericole si nu se astepta nimeni, si asa, pur si simplu fara vreo cauza anume.din pacate noi nu putem schimba soarta.
imi pare tare rau pt rezultatul de zi.dumnezeu ne va rasplati si pe noi intr-o zi, mai ales ca ne dorim asta mai mult decat orice pe lume.
te pup si sunt alaturi de tine
profa spune:
astazi,bhcg 26, de la 88 alaltaieri...iar am iesit din cursa...asta cred ac se numeste sarcina biochimica.Din cate am citit, are cauze necunoscute...iar cauze necunoscute...