Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

eu simt ca nu mai rezist! cedez nervos...
tocmai ce a sunat sotul meu la spital si i s-a raspuns ca nu este gata rezultatul,sa revenim peste cateva zile.ne tot plimba si nu inteleg de ce.vineri am vorbit chiar cu medicul care se ocupa de cazul nostru si a zis ca de fapt alt dr a facut necropsia si ca este in concediu,iar astazi revine si pune toate hartiile cap la cap.ne-a dat de inteles ca nu ar mai avea mare lucru,doar de finalizat hartiile.
l-am sunat si pe mobil de 4 ori si nu raspunde.
doctora mea spune ca este un om f serios sa nu ma ingrijorez,dar cum sa nu ma enervez cand eu nu stiu nimic,iar ei ne tot amana.
nu as vrea nici sa ma duc cu gura mare acolo,sa nu imi scrie cine stie ce cauza aiurea pe buletinul de analiza,doar ca sa scape de mine.
numai la asta ma gandesc,nu mai am rabdare, vreau sa aflu odata ce s-a intamplat.
sotul meu a zis ca mai incearca peste 1 ora,sper sa reuseasca sa vorbeasca cu patologul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Noua ne-au dat rezultatul dupa 4 saptamani.Cand a fost gata a trebuit sa fac o cerere catre directorul spitalului (mama sau tata) , sa astept sa fie aprobata si cu aceasta cerere semnata am ridicat rezultatul.Nu stiu daca asa se procedeaza la toate spitalele dar si semnarea cererii mai dureaza cateva zile. Sa ii ia naiba.

Mergi la inceput

nu ne-a zis nimic de cerere. eu stiu ca am semnat ceva,dar nu mai stiu ce chiar in ziua in care am nascut,cum ca sunt de acord cu necropsia...
la noi au trecut 5 saptamani si nimic,deocamdata,nici un rezultat.
desi doctora mi-a zis sa nu-mi pun mari sperante in aceasta analiza,nu am cum sa nu ma stresez.nu cunosc nicio cauza,nu stiu de ce s-a intamplat asa...e singurul lucru de care ma pot lega deocamdata,iar asteptarea asta ma termina.

Mergi la inceput

Da ,si eu am semnat imediat dupa. Dar cand m-am dus sa ridic rezultatul am aflat si restul procedurii. Este bine sa dai un telefon si sa intrebi. Eu la Municipal am trecut prin asta.

Mergi la inceput

merci,catalina.asa am sa fac.
eu am nascut la spitalul CF2 bucuresti si tot acolo este si lab anato-patologic.voi vorbi cu medicul meu ginecolog sa vedem daca si aici se procedeaza la fel. ar fi culmea,ca dupa toata tragedia asta,suferinta,stres, sa mai astept si dupa o hartie sa fie aprobata ca sa pot ridica acel rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

cheag sangvin in care sunt incluse fragmente de mucoase endometriala cu glandele in stadiul proliferativ si presectretor cu densificarea celulara a corionului si infiltrate hemoragice interstitiale

acesta este rezultatul de la biopsie. ce e? habar nu am. urmeaza sa aflu.
stau prost la capitolul moral.

asteptand o minune... stau cuminte... cu sufletul la al meu viitor
Alex, hai la mama!
cand sa vie... ? repede sa vie...
Infertilitatea. O boala tratata ca atare in Uniunea Europeana. Nu si in Romania!
Au nevoie de ajutor ACUM

amintirea cea mai draga mie

Mergi la inceput

happymum - citeste aici (penultimul mesaj cred).
Mie imi suna cam la fel.Asa dupa ureche ca alminteri nu pricep nimic.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=8918&whichpage=20

Capu sus ca nu e ala chiar asa de negru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Am facut azi din nou bhcg,este 88, acum 3 zile a fost 26.Si progesteronul a crescut de la 20 la 28,dar nu stiu daca sa ma bucur sau nu.Valorile nu sunt tocmai mari,e-adevarat,s-a dublat hcg,dar putea sa fie un pic peste 100.Azi sunt in ziua 28 de la ultimul CM,si probabil,in ziua 16 de la ovulatie(sau 15),asta ar fi inca bine,dar iau si 6 utrogestan,si vineri am facut si un Pregnyl.L-am intrebat pe dr.daca nu influenteaza pregnylul rezultatul bhcg,a zis catagoric ca nu(?!?).Sigur ca prefer sa cred,dar poimaine voi merge sa fac din nou,si abia atunci ma voi mai linisti.Offfffffffff!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady__Cooper spune:

profa, daca te ajuta cu ceva, eu in a 4-a zi dupa pregnyl 5000 si in conditiile in care nu era sarcina aveam beta hcg 34
asa ca ar fi bine sa iei in considerare faptul ca ai avut ovulatia mai tarziu decat ai estimat tu si daca sperma sotului e buna, este foarte posibil ca fecundatia a avut loc mai tarziu cu vreo 2 zile decat credeai tu
pentru un calcul estimativ, hcg in ziua 10 de la ovulatie este 25, in ziua 12 este 50, in ziua 14 este 100.
aaa, si inca ceva: s-a demonstrat ca in cazul unei spermograme normale au fost gasiti spermatozozizi viabili in uter si dupa 7 zile de la contact, asa ca...
ai de ce sa speri

Mergi la inceput

profa, multa bafta!

Mergi la inceput