Cauzele opririi din evolutie a embrionului -cap 2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

La multi ani !!

Profa nu stiu ce BHCG a avut Ramy, Amzulica mi-a spus doar ca nu se dubla bine. Ce stiu eu, BHCG-ul e dat de trofoblast(saculet) si intretine corpul galben (cel care elimina progesteronul). App , ai corp galben?
Dc e extrauterina BHCG-ul creste alarmant de repede, nu e cazul tau.

Important!!!! Tb sa fim auzite!!!! Mai sunt 3 zile!!
Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Miki Anul asta pun de-un pui ........................ sau doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

In SEU , Bhcg-ul creste f incet. La sarcina molara, creste alarmant de repede.

Mergi la inceput

Da, le-am incurcat. Merci

Voteaza blogul SOS infertilitatea aici si twitter-ul Infertilitate aici pe butoanele de la cele 2 sectiuni. Pt a vota tb sa va creati un cont aici (butoanele de votare se vad dc esti logat)Multumesc!

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

Fetelor,am reusit sa-mi activez PM!Nu ma logasem inainte,si de-aia nu reuseam...
o sa astept pana marti,sa-mi refac hcg-ul,si daca nu creste corespunzator,o sa opresc progesteronul si...asta e,o sa sper la o data viitoare!
Am mai tot citit azi,mai ales pe la fiv,am vazut multe fete in situatia mea,si lor li se spunea de catre dr.sa continue tratamentul,chiar daca hcg era 1,5 sau 7.Dar finalul pt.toate era tot acelasi.Se pare ca asta se numeste sarcina cu ou clar,adica se formeaza embrionul si sacul,nideaza,dar embrionul moare f.repede.Nu e mola,e altceva,are embrionul o problema,probabil o anomalie si de-aia nu se dezvolta.Si nu exista risc pt.sarcinile urmatoare.Desi eu si pe cea de dinainte tot cam asa am avut-o...Nu vreau sa o mai lungesc,sa mai fac chiuretaj.Ma gandesc ca daca e f.mica sarcina,se va putea elimina singura.toate fetele!

Mergi la inceput

Profa poate va fi bine, poate bb recupereaza si va fi in parametri cu hcg-ul. Pe Ramy o gasesti la sub gravidute prin FIV sau mamici prin FIV .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

profa, fi optimista!
atata timp cat "samburelul" este acolo sunt sanse ca totul sa fie bine.
mult succes iti doresc,draga mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_85 spune:

sper sa aflu si eu azi-maine ce s-a intamplat cu fetita mea...
am fost vineri la laboratorul de anatomie patologica, ne-au zis sa venim la 12.30, am fost, si degeaba...nu era gata rezultatul necropsiei.
deja nu mai rezist...asteptarea asta ma omoara.au trecut 5 saptamani de cand am nascut fetita fara viata, iar eu nu stiu nimic.nu stiu de ce s-a intamplat asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns profa spune:

criss,,sunt alaturi de tine...
Stii,eu nici acum,dupa un an si jumatate,nu am fost in stare sa iau buletinul de la testul de amniocenteza al feteitei mele,care era perfecta...
E-adevarar ca nimeni si nimic nu ti-o va putea inlocui...dar sa speram ca in viitor va fi altfel...

Mergi la inceput

criss - si eu am trecut prin drama asta. Nu mi-am imaginat in veci ca o sa fiu in pozitia de a astepta pe la usile spitalului sa ridic rezultatul necropsiei copiilor mei. Din nefericire nu am primit nici un raspuns la intrebarile mele....

Mergi la inceput