Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Citat:
citat din mesajul lui anes

Marysa, Bertha, Oti, voi va plangeti ca nu gasiti haine mici/scurte, eu ma plang ca nu gasesc lungi la maini si la picioare .

http://community.webshots.com/user/anes74

Mami de minune Remus (10.10.2008)

Pai putem sa te-ajutam noi cu bucatile pe care le taiem!

Ce bine ca esti inalta!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Asa cum zice Ramo moasa ia copilul de acasa si il da nasei in biserica (nu stiu exact in ce moment ) .
Am si eu o intrebare nasilor , mosilor trebuie luat ceva cadou? bani? si cam in ce consta cadoul !?

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Moasa da copilul nasei dupa ce intra in biserica.
Biserica tot nasii o platesc.
Moasei nu-i luam nimic, nasilor o sa le luam o icoana de argint.

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

Buna seara fetelor,
In sfarsit reusesc si eu sa intru dupa doua zile si intr-un final sa si citesc tot ce ati scris in acest timp. Acum am atatea informatii ca nu mai stiu ce si cui sa spun.
OLIVIA LA MULTI ANI SI TIE SI BEBELUSULUI TAU SI MULTA FERICIRE SI IMPLINIRI!
MAV LA MULTI ANI VOINICULUI TAU,MULTA SANATATE SI SA TRECETI CAT MAI REPEDE PESTE NELINISTILE SI SUPARARILE PE CARE LE AVETI ACUM CU GREUTATEA.
Mirtha felicitari ca mai ai timp sa citesti asa mult. Eu abia tin pasul cu voi pe forum.Abia astept si eu ziua cand va dormi cateva ore legate si purumbelul meu.
Acum bineinteles ca nu doarme. Inainte dupa baita intotdeauna dormea 5 ore legate sau macar 4. In seara asta nu stiu ce are ca nu vrea sa doarma. A adormit si s-a trezit dupa un sfert de ora. Si aseara la fel s-a trezit dar dupa vreo jumatate de ora si apoi l-am adormit usor dar acum nu vrea si pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Cine e `moasa`?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La muuulti ani,Olivia mamica scumpa.sa ai parte de multa dragoste alaturi de baietii tai

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Olivia!!!!

Multumesc pt raspunsuri. Deci..sunt in ceata cu carafa pt apa si busuiocul. Eu stiam doar de sticluta pt mir ..deci imi trebuie si o carafa?
Moasa nu am...la noi nu am auzit de asa ceva.
Toate le-am luat eu pt ca imi doresc sa aiba printesa mea anumite lucruri. Am vorbit cu nasa si o sa-mi dea o parte din bani, ca nu-i spun exact cat am dat pe ele, sa nu faca infarct . Pana acum nasii nci nu au vazut-o...nu iau luat nimic, dar tot mi-ejena sa le zic cat am cheltuit eu pt trusoul bebelinei.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Moasa=mama la Bucuresti, eu stiu ca prin Oltenia este acest obicei ca moasa sa fie o femeie care vine cu toate cele necesare copilului si scoate mama din maternitate. La Moreni, in cazul meu, a venit soferul de la ambulanta , nu-i moda cu moasa.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Bravegirl, mai bine intrebi preotul sau pe cineva de la biserica, fiecare bordei cu alt obicei...
Noi avem asa nasii de cununie, habar n-aveau ce si cum tb facut, care e ritualul, asa ca ne-am ocupat noi de tot, ei doar au venit si ne-au cununat si au platit preotului dupa. Sunt oameni care se implica si...oameni care nu, dar in rest sunt intradevar nasii nostri, ne sunt cei mai apropiati oameni. Ritualul e ritual.
Si nici eu habar n-am ce sau cine e `moasa`...bunica? Moasa care m-a mosit?

Mami de Sara (8 dec 2008)
_

Bazar pentru Sonia si Andrei

Emma este iubire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Sa va distrati fetelor !

Alina mama de Eva Ioana http://good-times.webshots.com/photo/2905784570104281140GFAKxn(17.10.2008)
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

Mergi la inceput