DIVERSIFICAREA (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Nicole, scuze....stiam eu ca am uitat ceva...lecitina....
http://www.wholesomebabyfood.com/

Oana siCati mica (1 an si 5 luni)

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

Multumesc Oana e fff interesant site-ul.
De la ce varsta ati introdus banana ca eu am auzit ca poata da uneori alergii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna feteleeeeeeeeeeeeeeee, remember me????

bun...de cand nu am mai scris, am facut urmatoarele...
papam fructe cu succes in continuare, mar cu para, mar cu banan, para cu banana, mar cu avocado (o data), mar cu banana si oleakcde suc de potocala, bineinteles, toate cu vreo 4 lingurite de cereale , orez de la nestle. buuun, astea le papa binisor...facem kk f des, asta e de bine pt noi ca aveam probleme inainte, sa zicem

da legumeleeeeeeeeeeeee.....

am fiert impreuna, separat, cu telina, fara telina, cartof dulce, morcov dulce, cu cereale , fara cereale...si mai apos si mai cremos...nik!
morcov cu cartof dulce a mai mers o perioada, cam vreo 4 zile, acum iar nu mai papa. mainje ii fac si cu dovlecel...incerc si io, sau cu ceapa la fiert, sau cu lingurita de inox...daca nu le vrea nici asa...nu stiu zau ce s aii mai dau sau cum sa le mai combin.

i-am facut si branzica calcica cu lapte uht, a iesit f buna. cu banana. acum 2 seri a papat , pe la 6. aseara nu a mai vrut . in plus, ii apar iar pete in jurul gurii ca la formula. deci clar e ceva de la lapte.

asadar....
1. din ce sa ii mai fac branzica in aceste conditi? sau las asa o vreme si incerc mai tarziu?
2ce sa ii mai dau papa avand in vedere ca are 6 luni pe 11 si papam numai fructe cu cereale diminbeatza, si in rest san, cat o mai fi.
3. nici in funduletz nu prea sta, sprijinit putin, dar se plictiseste repede, poate deaia nici nu vrea sa pape zic si eu...o fi incomoda pozitia?din picioare nu poate sa pape??? glumeam.daca l-as lasa in picioare si in fundu gol...ce bine ar mai fi...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Diarux, nu te grabi...e devreme...e timp...
Pt fetele ce au probleme cu legumele, eu mai sugerez o solutie, chit ca risc sa iau rosii in freza ca toata lumea e contra borcanelor (nu si Oana!). Incercati sa le dati legume la borcan; recomand de ex de la Hipp sau de la Humana. Sunt mari sanse sa le placa; si daca le place, continuati amestecand o parte borcan cu o parte legume fierte de voi si crescand proportia pana ajungeti sa le dati numai legume preparate de voi. ia incercati si sa vad cine-mi raporteaza prima succesul!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicolest spune:

Naty e buna solutia propusa de tine, eu nu sunt impotriva borcanelor .. uneori le folosesc si eu spre exemplu ii dau piure de pere cand e putin constipata.
Cand i-am dat prima data mar crud nu i-a placut apoi l-am copt si asa a mers dupa care am amestecat cu unul crud si tot asa .... acum papa numai fructe crude.
Multumim de sugestie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

NATYNIC da, am mai auzit asta...cred ca nu strica sa incerc...repet, de grabit nu ma grabesc eu, decat ca maimutzica mea nu vrea decat san, formula e kk, asa ca...ma gandesc ca in curand nu o sa se mai sature.

ms mult.ma gandeam ca esti suparata, ca n-ai zis nik de versurile de ziua ta.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nicolest

Multumesc Oana e fff interesant site-ul.
De la ce varsta ati introdus banana ca eu am auzit ca poata da uneori alergii?

Nicole, am discutat acest subiect si putin mai devreme ...eu i-am dat banana de la inceput, imediat dupa mar...

NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Diarux, nu te grabi...e devreme...e timp...
Pt fetele ce au probleme cu legumele, eu mai sugerez o solutie, chit ca risc sa iau rosii in freza ca toata lumea e contra borcanelor (nu si Oana!). Incercati sa le dati legume la borcan; recomand de ex de la Hipp sau de la Humana. Sunt mari sanse sa le placa; si daca le place, continuati amestecand o parte borcan cu o parte legume fierte de voi si crescand proportia pana ajungeti sa le dati numai legume preparate de voi. ia incercati si sa vad cine-mi raporteaza prima succesul!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

ca de obicei suntem de acord, mai putin un amanunt....Hipp...cred ca am mai povestit la acest subiect ca Nestle si Humana sunt singurii care au vechime de peste 100 de ani si despre care stim sigur ca nu baga conservanti in borcane...ci le fac la bain-marie....mie mi s-a recomandat (tot Ciofu, Naty!) sa nu-i dau altceva decat Nestle sau Humana si mi s-a recomandat in mod specific sa nu-i dau copilului Hipp sau Teddy (sucurile alea pentru copii).

NOI-CRACIUN SI REVELION,

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diarux

buna feteleeeeeeeeeeeeeeee, remember me????

bun...de cand nu am mai scris, am facut urmatoarele...
papam fructe cu succes in continuare, mar cu para, mar cu banan, para cu banana, mar cu avocado (o data), mar cu banana si oleakcde suc de potocala, bineinteles, toate cu vreo 4 lingurite de cereale , orez de la nestle. buuun, astea le papa binisor...facem kk f des, asta e de bine pt noi ca aveam probleme inainte, sa zicem

da legumeleeeeeeeeeeeee.....

am fiert impreuna, separat, cu telina, fara telina, cartof dulce, morcov dulce, cu cereale , fara cereale...si mai apos si mai cremos...nik!
morcov cu cartof dulce a mai mers o perioada, cam vreo 4 zile, acum iar nu mai papa. mainje ii fac si cu dovlecel...incerc si io, sau cu ceapa la fiert, sau cu lingurita de inox...daca nu le vrea nici asa...nu stiu zau ce s aii mai dau sau cum sa le mai combin.

i-am facut si branzica calcica cu lapte uht, a iesit f buna. cu banana. acum 2 seri a papat , pe la 6. aseara nu a mai vrut . in plus, ii apar iar pete in jurul gurii ca la formula. deci clar e ceva de la lapte.

asadar....
1. din ce sa ii mai fac branzica in aceste conditi? sau las asa o vreme si incerc mai tarziu?
2ce sa ii mai dau papa avand in vedere ca are 6 luni pe 11 si papam numai fructe cu cereale diminbeatza, si in rest san, cat o mai fi.
3. nici in funduletz nu prea sta, sprijinit putin, dar se plictiseste repede, poate deaia nici nu vrea sa pape zic si eu...o fi incomoda pozitia?din picioare nu poate sa pape??? glumeam.daca l-as lasa in picioare si in fundu gol...ce bine ar mai fi...

Ruxandra..eu zic sa nu abandonezi...cu rabdare va papa...ai incercat sa bagi patrunjel???incearca si cu asta...
Eu imi amintesc ca la 6 luni deja bagasem carnea...de ce nu incerci sa-i bagi putin piept de pui fiert si mixat???o lingurita... Parerea mea este ca se plcitiseste de aceeasi mancare...schimba-i ingredientele zilnic (sau cantitatea de ingrediente).
Chestia cu petele le gurita...deja imi ridica si mie mari semne de intrebare...se poate totusi sa fie o intoleranta la lactoza...medicul ce ti-a spus? Daca nu ti-a dat un raspuns satisfacator poate ar fi momentul sa mai auzi si o a doua parere...
Cat despre statul in fundulet...i-ai scaun special cu masa...ii va placea si va sta...Catinca mananca in scaun de pe la 5 luni....
Pupici la toata lumea

NOI-CRACIUN SI REVELION,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutare mamici & bebici

Intai imi cer scuze ca ma bag asa cu bocancii in topicul aceasta dar am nevoie urgent de cateva sfaturi. Pitica mea de 5 luni si 3 saptamani nu accepta sub nici o forma lingurita, nu deschide gura neam iar daca totusi reusesc sa ii bag lingurita in gurita - impinge totul afara cu limba. Este alimentata integral cu formula, pe langa mai papa suc de morcov + mar dimineata din bibe si cereale - tot din bibe. Diversificarea am inceput-o de la 4 luni si 3 saptamani cu cereale fara gluten si cu suc de morcovi + mar, cantitati infime insa pana acum nu am avansat deloc.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank"> Eu sunt Carla

Mergi la inceput