Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabryella81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Gabryella, ti-a iesit lipsa de fier la analize?

Sa va zic si eu una cu echilibrul in timpul sarcinii. Eram cu 3 saptamani inainte sa nasc in Mangalia, asteptam sotul in masina. Cum el gesticula de pe vizavi, am zis sa merg sa vad ce-i trebuie, dar n-am mai trecut pe la trecerea de pietoni, ci aiurea, ca nu era strada prea lata. Am vazut venind un Peugeot 206 albastru si m-am gandit ca am timp daca ma grabesc , am dat sa alerg, dar nu am avut timp sa-mi schimb centrul de greutate ca sa-l adaptez alergarii, drept pentru care am facut vreo 3 pasi impiedicati, gata-gata sa cad in nas, ca o placinta, fix in fata masinii. Nu aveam burta foarte mare, dar a fost suficient sa ma dezechilibrez putin. Sotul era tot alb cand am ajuns la el, nu stiu prin cate alte culori trecuse pana atunci.

Carla, s.19 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******poze 15-18 luni*******poze 12-15 luni
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Sincer cred ca da...eu pana sa raman gravidutza am tinut numai cure de slabire...de exemplu nu am papat paine vreo 2 ani si multe altele...probabil de aceea a spus sa iau vreo 3 saptamani...

21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Ertina..sa vii cu vesti bune maine!!
Laura...mie nu mi-a intezis nimic medicul,deci...am facut si inca mai facem!!Acum putin mai rar ca inainte..dar inca mai putem face!!
AlexsiMatei...abia astept sa iesim la cumparaturi ca sa imi cumpar struguri!!
Magda..eu am experimentat stari ciudate pana acum de multe ori!!Calmeaza-te...ia putin aer...si poate iti revii!!

22+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

cineva spunea pe aici despre o prietena care dupa sarcina a facut paradontoza. mie mi-e super frica de dentist si am dat fuguta sa-mi iau paradontax. costa o gramada apropos! si are si un gust oribil....
nu recomanda celor care mai au inca greturi.
intrebarea mea era: daca ati mai folosit asa ceva si cum ar trebui folosit? in combinatie cu pasta de dinti normala?

Vine bebica .... +25
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Magda si eu m-am ratoit la Matei azi de dimineata, plus ca m-am enervat cumplit pe unul din sefi cand mi-a cerut sa caut pe internet "ceva despre fonduri UE pre-aderare in Croatia si daca se aplica la paduri" (e foarte mult si foarte complicat si de-aia oamenii fac bani buni din consultanta pe tema asta!!!!! ) Dar ce sa-i faci, asta e, avem scuza suprema ca suntem gravide si lumea trebuie sa ne suporte hachitele, mai ales viitorii tati ca de, e doar vina lor!

Eu de obicei scapam de la birou pe la 7-7.30, cu incepere pe la 8.30 dimineata, dar in ultima vreme m-am nesimtit incredibil si vin pe la 9-9.30 iar la maxim 6.30 sparg usa daca nu mi se solicita expres prezenta mai tarziu. Plus ca imi iau cu religiozitate pauza de pranz. Cred ca chestia asta nu m-a facut deosebit de po****ra pe-aici, mai ales ca celalalt coleg al meu si cei 4 sefi sunt oameni din aia speciali care traiesc ca sa munceasca (n-o sa-i inteleg in vecii vecilor) si stau la birou pana fac muschi pe partea nordica iar de mancat mananca doar sandvisuri in fata calculatorului...Trista viata, eu fara o mancarica buna la pranz simt ca ma ofilesc...Am incercat la inceput sa "get with the programme" si sa mananc si eu tot sandvisuri ca baietii, dar imi trecea toata pofta de viata...

In ce priveste celalte placeri ale vietii de care intreba Laura, eu nu dau pe dinafara de chef de cand cu sarcina, dar nici nu sunt in abstinenta totala...acum presupun ca daca mi s-ar fi zis ca nu am voie as fi avut un chef nebun , ca de, tot ce e interzis e imbietor Eu zic sa il mai intrebi o data pe doctor!

18+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda

cineva spunea pe aici despre o prietena care dupa sarcina a facut paradontoza. mie mi-e super frica de dentist si am dat fuguta sa-mi iau paradontax. costa o gramada apropos! si are si un gust oribil....
nu recomanda celor care mai au inca greturi.
intrebarea mea era: daca ati mai folosit asa ceva si cum ar trebui folosit? in combinatie cu pasta de dinti normala?

Vine bebica .... +25

Parca zicea Nemora sa o combini cu pasta normala de dinti, adica sa pui pe periuta jumate-jumate. Poate asa se mai dilueaza si gustul...

http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

nu i-am inteles niciodata si cred ca nici nu o sa-i inteleg p-e acesti oameni. chiar am vazut la tv acum vreo 2 zile un reportaj despre niste tineri 30 si ceva de ani care lucrasera in multinationale pana le-a venit rau la propriu. spuneau ca lucrau cate 10-13 ore pe zi. plus in weekend, daca nu la birou acasa tot cu hartoagele de la birou. si pt ce? stateam eu si ma intrebam? muncesti ca bou 12 ore ca sa vii acasa sa-ti comanzi mancare la un restaurant, ca nu mai ai timp sa-ti faci nimic, sau eventual angajezi o femeie care iti si gateste, faci un dus, te bagi in pat si gata. familie nema ca nu te accepta nimeni sa muncesti atata si sa te astepte atata. deci iti iei femeie sa iti faca curatenie. de ce? fiindca n-ai timp. de ce? fiindca esti la job sa faci bani. de ce? fiindca daca n-ai bani n-ai cu ce sa platesti femeia sa-ti faca curat.
un cerc vicios.
eu voiam sa te intreb opana cand mai stai la munca, in sensul ca pana la ce data. eu ma gandesc cu bucurie ca nu o sa mai stau decat pana la 1 martie. yuppy! am reusit sa ma mai si inveselesc cu ocazia asta.
cat despre subiectul mai delicat al sexului.... hmmmm.... mi-e greu sa vb. se zice ca odata cu sarcina unii oameni sar in sus de hormoni, iar altii sunt trasi in jos tot de hormoni. eu ma situez in categoria a doua. nu stiu de ce. pur si simplu sunt fara chef.

Vine bebica .... +25

Mergi la inceput

Si eu tot pana la 1 martie mai stau, numar saptamanile de zor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Maria, esti o fericita

AlexSiMatei, mi-ai dat o idee super cu strugurii; chiar vroiam sa mananc ceva; normal ca in mod normal nu am chef, dar dupa aproape 6 luni si stiinda ca n-am voie ma mai apuca..."melancolia", ce sa-i faci?

magda, eu am plans o seara intreaga fara mare motiv de ziceai ca mor atunci...uof ce ti-i si cu hormonii astia

22 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda_magda
help! am nevoie sa ma inveselesc.

NOSTALGIE MASCULINA: Dupa 25 de ani de casatorie, intr-o zi un EL si-a privit sotia si i-a spus: - Iubito, acum 25 de ani stateam în chirie, aveam o masina ieftina, dormeam pe o canapea si ne uitam la un televizor alb-negru cu ecran de 14", dar in fiecare noapte adormeam alaturi de o blonda sexy de 25 de ani! Acum avem o casa mare, o masina buna, un pat mare, o plasma TV, dar dorm cu o femeie de 50 de ani! Draga mea, cred ca avem o problema! Sotia fiind o femeie cu 25 de ani de experientà, i-a spus: - Tu, du-te si cauta-ti o blonda sexy de 25 de ani, ca eu ma voi ocupa ca tu sa stai din nou în chirie, sa conduci o masina ieftina si sa dormi pe o canapea!!!

Functioneaza inveselirea ?

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07)
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cata, felicitari pt pereche. super!
mey, fetelor, asa e cu hormonii astia, se joacaa cu nervii nostri, si acum suntem fericite, acum plangem. ce sa-i faci...
eu am facut varza cu porc si nitica afumatura aseara. f bun.

philip
22weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput