Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Buna !!!

Cata..felicitari pt pereche!!Sa fie sanatosi si sa stea cat mai mult,cumintei,la mami in burtica!!Ai grija de tine cu atata caldura!!!
Dicirstea..felicitari pt vestile bune de la eco!!Ufff,dar ce asteptat se lasa sexul lui bebe!!
Nicuratze...multumesc!!Stai linistita ca si eu sunt foarte mancacioasa!!
LauraOana...astept poze deseara!!Si ai grija cu cazaturile...
AlexsiMatei..multumesc!!Eu ma cantaresc doar cand merg la ginecolog!!Mai bine asa...
Clodyac..asteptam maine vesti bune si de la tine!!
Bebe_Beca..la aceeasi ora m-am trezit si eu!!Bine ca te-ai odihnit!!
Strunfita..multa sanatate piticului si va fi bine totul,vei vedea!!

22+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otiliap spune:

draga dicirstea si alexsimatei, multumesc pentru raspunsuri. voi tine cont de ele.
draga nemora, te cred, caci si eu, la prima sarcina, asa cum am mai spus intr-un alt capitol, cu o saptamana inainte de nastere, spalam covoarele din casa. de data asta insa... e exact pe dos. nu pot merge pe jos nici macar 400 - 500m ca ma apuca contractiile, iar de ridicat greutati, nici atat. nu pot ridica nici macar un bidon de apa de 5l.

asta e... sa dea domnul sa treaca timpul mai repede si sa ne tinem toate comorile in brate, ca aceste neplaceri se vor uita!

incerc din nou sa schimb semnatura. data trecuta nu mi-a mers...cica parola gresita. hihihi

22+ si arina (22.04.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

strunfita nu e nebuna, ba din contra, e un om extraordinar. Intr-adevar m-am panicat foarte pt. ca nu m-a sunat niciodata si mai ales era si seara. Eu o pun pe seama bunei vointe, fara sa realizeze probabil ca ma sperii. Nu as renunta la dansa in ruptul capului, pt. ca este un doctor care isi da interesul si prefer asa decat in extrema cealalta. Am sa-i spun oricum ca a reusit sa ma sperie cam rau. Si multa sanatate lui Bogdanel!
otilia vezi ca in josul paginii la schimbarea semnaturii mai trebuie sa introduci parola inca o data. Si eu am patit-o pt. ca nu am observat.

20+ cu
Asa creste Funditza!
A piece of our life

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda_magda spune:

maria super burtica si super si perdeluta
blue bine ca ai ajuns azi la eco glumeam! dar nu ti-a spus si ce ar fi? oricum e chiar maricel... bebelul meu avea 620 g la 24s
cata felicitari pentru perechea de gemeni! stiu ca iti doreai fetita. eu sunt tare geloasa ca asta mi-am dorit dintotdeauna gemeni fata si baiat
astazi cred ca o sa va fac eu invidioase cu mancarica. mi-a facut mama o mancarica de spanac cu lapte, yummy.

Vine bebica .... +25
Pana atunci gotobina nevoie mare
http://www.flickr.com/photos/magduta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

Magda..multumesc!!Cu spanac nu imi faci pofta ca nu imi place!!

22+ Razvan Nicholas sau Darius Nicholas

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

salut voios tuturor burticutzelor si felicitari celor care au aflat deja ce ascund in burticile lor .

N-am mai scris pt ca nu am noutati dar de maine o sa am. In sfarsit vine ziua de 29 ian cea importanta cand voi afla ( sper ) ce se ascunde si la mine in burtoak. Eu ink mai sper la o fetitza. O sa va anunt maine ce carucior sa-mi rezervati.
burticile buclucase

22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetili

ertina, te asteptam cu vesti bune.

cata, felicitari; stiu ca va doreati fetita; sa fii sanatoasa si tu si bebeii

fetelor hai sa va intreb ceva mai....indiscret, nu ca ar fi f impoortan, dar voi cum stati cu.Eu avand iminenta de avort nu am mai "pupat" asa ceva de cand am ramas insarcinata, dar acum ma gandeam sa-l intreb pe medic daca pot poate e riscul mai scazut. Si preotul a zis:"trebuie sa-ti urmezi barbatul".
I-am zis drului:" da cu Radu ce fac?! Innebuneste 10 luni?!" si el imi zice:"zi-i sa ma sune ca ii dau eu niste nr de telefon....".Ei na, ziceti si voi; glumea bineinteles ca stie ca eu sunt "mai zuzu" si se poate glumi. Si ma gandeam sa va intreb.Cume e cu riscu asta in sarcina sau cum stati voi?

Ei ete la ce-mi sta mie capu dar sunt sigura ca si voi v-ati gandit la asta; oricum stau si doi ani daca e nevoie, bebe sa fie bine, insa sunt curioasa.

Pupici pe burtici

22 + minune de Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexSiMatei spune:

Fetelor ati plecat, gata? Eu tocmai am verificat sa vad ce zodie o sa fie bebeii in zodiacul chinezesc si o sa fie Bivol de Pamant. M-am uitat si la compatibilitati si se pare ca al nostru o sa se inteleaga dor cu bunicul (tata) dar cu parintii nu prea... Oricum, avand in vedere ca teoretic nici eu cu Matei n-ar trebui sa ne intelegem deloc dupa zodiac, pot sa stau linistita

Altfel ce mai ziceti? Eu ma plictisesc cumplit la birou - as avea ce sa fac, dar e teribil de plicticos si avand in vedere ca sunt pe ultima suta de metri cu slujba asta chiar nu ma trage ata...stiu, sunt un on lenes si nerecunoscator si de plictiseala as tot manca, mi-am spalat niste struguri sa imi umplu burta cu ceva! Noroc ca ploua, altfel tare m-as fi tras spre o cafenea pentru o pauza cu ceva dulce...

18+ Ari Victor sau David Victor sau...
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/PanaAcumPeScurt?authkey=OSg7SMV1YUU&feat=directlink
http://picasaweb.google.com/alexandra.florea/Bebel?authkey=69A5urjDRCw&feat=directlink

Mergi la inceput

alex tu pana cand mai stai la munca?
si la noi ploua nasol , de fapt a plouat astazi toata ziua si desi nu m-am dus azi la munca nici nu prea am iesit din casa.
vreau si eu struguri.
de fapt acum cred ca as vrea orice din ce nu am. am o stare tampita rau de tot si mi-e teama ca stiu cine o sa traga ponoasele. hmmmm de abia il astept sa ajunga acasa ! scuze! vb aiurea. am o stare nasoala.

Vine bebica .... +25

Mergi la inceput

fetelor voi ati mai experimentat stari din astea temeble? eu m-am enervat dintr-o tampenie si imi vine sa plang, desi stiu ca e o tampenie.
help! am nevoie sa ma inveselesc.

Vine bebica .... +25

Mergi la inceput