Cel mai usor regim de slabire *4*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Neatza si de la noi!
Voiam sa o felicit pe Cristi_2003 ca la nici 2 luni de la nastere se gandeste la slabit. Ehe....eu nici nu ma refacusem dupa nastere, am nascut natural dar nu mi s-au resorbit firele de la epiziotomie si tare rau a fost. Plus ca beblina mea nu a vrut sa suga tzitzi si ma mulgeam, bineinteles ca nu aveam cantitate mare de lapte dar bagam in mine mancare ca sa fac laptic....si acum iata rezultatul, am aceeasi greutate ca inainte sa nasc, la 8 luni.

Am remarcat-o si eu pe Rianna ce draguta e..

Referitor la tigari, daca vi se face foame si simtiti nevoia de a baga musai ceva in gura, pai beti un pahar de apa si gata....nu-i acelsi lucru ca o tigara? Oricum efectele sunt mai bune cred eu...sorry, dar is nefumatoare.

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Neatza fetelor.Am incercat ieri sa va salut,dar mi-a facut figuri net-ul si nu se incarca pagina.Eu incerc sa ma abtin de la dulciuri,dar e f greu cu o fata de 10 ani care mananca dulciuri.
Am si eu o intrebare poate ma puteti ajuta cu un raspuns.Daca alaptez pot bea ceai verde?Nu ii face rau lui bebe?

pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

ihotu - ceaiul verde contine cofeina, asa ca eventual poti bea o cana dimineata dupa alaptat. cum ai bea o cafea. altfel risti sa agiti bebele.

mi-bebelina - nu ai de ce sa ma admiri, ca io am o motivatie simpla de tot - vreau sa imi port hainele. ca acuma am la purtat numai o pereche de blugi cumparati de nevoie ca nu intru in cei vechi. da sa nu iti imaginezi ca fac cura nus tiu cum - nu respect nici regula fetelor cu dupa ora 13 ca imi e frica sa nu scada lapticul. doar dupa ora 18 incerc sa nu mananc - in schimb dorm . dar somnul e bun

eu visam in liceu (cand eram cat acuma) sa pot lua somnifere asa vreo 3 saptamani si sa nu mananc nimic si sa ma trezesc slaba.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

ihotu - si eu alaptez si ocazional mai beau o cafea ft slaba, dimineata dupa ce alaptez, n-are nimic fetita.La inceput, primele 3-4 luni am avut ft mare grija, acuma mananc si ceapa, si usturoi, cam orice (mai putin fasole boabe ca nu-mi place).

Cu mesele si eu mananc pe la 3-4 de pranz, iar dimineata pe la 11-12, am avut zile cand am mancat ft putin si nu pot spune ca mi-a scazut lactatia (alaptez de 5-6-7 ori pe zi, abia acuma am inceput diversificarea de 1 saptamana). In schimb am observat ca daca dorm mult si bine n-am treaba. Fabricuta merge

Azi e tare mohorat aici, ma deprima vremea asta...numa sa stau in casa si sa mananc am chef . Daca nu ploua ies cu Ralu la o talpa pe strasse, ca tre sa iau ceva zarzavat pt supa ei.

Cristina - tu esti ft slaba, de m-ai dai 10 kg jos tre sa umbli cu pietre in buzunar!! Si eu am inaltimea ta, dar la 64 kg aratam mai grasa ca tine...iar 52 am avut numa in liceu, si apoi in 2004 cam jumate de an , dar nu mancam mai nimic

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Roxie, nu exagera si nu te priva de mancare... ai voie pana in in 6, maxim 7, de ce sa nu mai manaci nimic de la ora 3?

I love you in the way I understand love.

Pai la ora trei mancasem foarte mult si mancare foarte satioasa, si nu mi-a mai fost foame. Mi se facuse seara pofta de ceva picant, iute, si am decis ca din ciorba cu ardei iute o sa mananc doar ardeiul. Plus ca aveam burta plina de ceai.
Azi am mancat cereale cu lapte dimineata, doua sandwichuri la servici si acasa mai mananc doar ciobita cu carne si atat. Plus ceaiurle mele nelipsite. Sa vad daca reusesc.
Am uitat: de dimineata aveam 56.5 kg.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

musette - eu am avut 52 4 ani la rand - mancand normal, fara foame. si de toate, chiar si prostii, toate dulciurile... ca-s pofticioasa de felul meu. dar facand miscare. si acolo m-am simtit eu cel mai bine de cand sunt.

ca in timpul sarcinii m-am lenevit total la capitolul miscare, aproape nimic nu faceam, totul cu masina si o groaza de stat in varful canapelei.

oricum, daca reusesc in 6-7 luni sa ajung acolo eu sunt cea mai happy - asta ar insemna cam 2 kg maxim de dat jos pe luna.

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, dupa sarcina, nu va propuneti tinte atat de drastice!
cea mai mare problema la noi nu e greutatea, ci lipsa tonicitatii musculare. Slanina cica e mai usoara cu muschiul, asta nu sunt sigura, dar cu sigurantsa ocupa mai mult volum si ne pare ca suntem mai largi. Ce tinem noi aici nu e regim de slabire. E un mod de viatsa. Pe pers. cu un gabarit depashit, le aduce la un echilibru, un status mediu. Ca sa arat din nou sculpturala, fantastica, armonioasa, cum am fo inainte de... tre sa recuperez lipsa mishcartii din ultimii aproape 2 ani, si asta prin sport, abdomene, mishcare, masaj, dar totul sincronizat cu stilul asta de viatsa! Io am ajuns aici pt ca la modul haotic/neregulamentar din ultima perioada, am inceput sa ma ingras. Regimul ma tine sub control, dar frumoasa nu ma mai face.
Asha ca, pe langa pajina de start, frumoasa pajina de start cu floricele si parametri, va rog frumos, sa dati si raportul zilnic nu numai a meniului ci si a numarului de abdomene, sau exercitiile facute, sau masajul/gomajul/tratamentul pe care l-am aplicat. De ex. io de 2 zile am facut drumuri la baie. CU o diaree. Si am mai slabit, zic io - 500gr. Sa videm daca se prezinta de mai multe ori la cantar, sa nu ma pacalesc doar cu o pierdere de lichide.

am vazut - nu mai tin minte cine, zicea de clisma cu cafea. E cam dur, dar pt pers. cu constipatie cred ca e necesar 1-2 ori pe an, si apoi sa continue cu legume/fructe sa isi regleze tranzitul.

Io am mai facugt acu 2 seri un masaj al burticii, am o crema anticelulitica L'oreal (primita ) si cat ma uit la unele filme, sau cetesc am mai masat burtica.

o soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Mai fetelor mai usor cu complimentele ca ma faceti sa rosesc
Cleo tare simpatica esti;sa stii ca si drumurile pana la baie fac bine;
Eu ma mandresc ca azi am mai bagat 100 de abdomene,si pe zi ce trece imi e din ce in ce mai usor sa le fac;cand eram in liceu nu puteam sa fac decat doua;dar acum cu AbRochet le fac mai usor(sa stiti ca nu vreau sa fac reclama mascata,dar chiar ma ajuta).
Azi am mancat 150g salata cu ton ,ou,porumb si masline verzi si doua sandwich-uri(cred ca asa se scrie!?)facute la aparat;mai incolo mai bag niste supa de pui si niste fructe si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Addicted spune:

Rianna mai ai inca o admiratoare prezenta: io Esti foarte frumoasa si miculutza ta are niste ochisori traznet! Ai cui sunt?
Cristi hai sa iti zic ceva: deci programul l-ai inteles bine, vad ca te tii de treaba. Dar faci o greseala: nu te culca dupa ce mananci! Tocmai asta e ideea, sa mananci cu cel putin 3-4 ore inainte de a dormi, pentru ca corpul sa apuce sa digere masa de seara. Si eu am facut aceeasi greseala si de-aia n-am slabit cine stie ce pana acum, pentru ca veneam de la lucru pe la 1-2 dupa-masa, mancam si apoi somnul de dupa-masa. Si cu toate ca ma trezeam pe la 5 si nu mai mancam nimic seara, tot n-am slabit semnificativ. Si imi e greu sa schimb lucrurile, pentru ca m-am obisnuit asa. Ideal ar fi sa vin de la servici, sa merg la sala imediat, apoi sa mananc si sa nu mai dorm dupa-masa. Cam asta e planul meu si o sa incerc sa ma tin de el.
Luni si marti am fost la plaja, ca aici a fost caldut, 22 de grade. Dar azi ploua si e "ulat" afara. Luni am fost cuminte, marti insa.. a dat strechea in mine iarasi si m-am trezit azi cu 65,9 Imi vine sa ma impusc! Sper sa recuperez zilele astea pana la raport, ca sa nu ma trezesc cu porcusor.
Rianna cred ca tu sugerai un album Before-After, nu? Am facut un user pe webshots; aici ne putem pune poze actuale si poze dupa ce am slabit. Eventual, putem face si un album "Target" cu poze de odinioara in care aveam greutatea ideala si la care vrem sa ajungem. Astept sugestii Eu imi caut azi poza in care arat cat o batoza - am multe, o sa imi fie greu sa aleg una
Cleo ai dreptate, sportul e obligatoriu, mai ales pentru cele care au mai multe kg de dat jos. Daca nu vrem sa ne atarne pieile pe noi, trebuie sa facem exercitii ca sa ne tonificam pielea. Pentru ca oricat de slabe am fi, pielea pe burtica atarnand arata dizgratios, zic eu. N-o sa mai fie ca la 20 de ani, dar macar incercam. Pilates cred ca ar fi cea mai buna solutie pentru modelare si tonifiere. Exercitiile nu sunt grele si sunt de efect. Si cum ziceai si tu, in timp ce te uiti la un film faci masaj, apoi o tura-doua de abdomene. Neaparat in ordinea asta! Masajul dizolva celulele de grasime, iar apoi exercitiul intareste muschii si pielea, deci e cel mai eficient asa.
Pupici, ma duc, ca azi am planuri mari, daca vreau sa imi spal pacatele de ieri.

Greutate initiala - 70 kg; greutate actuala - 65 kg; target - 50 kg, daca se poate, nu ma supar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eu cred ca am luat-o ieri pe Addicted in materie de cati pasi am facut. Cu foarte mici intreruperi si pauze de odihna am mers de pe la 11 dimineata pana seara la 7... ce n-as fi dat sa am si eu smecheria aia a ei, sa vad cati pasi am facut!
Eu probleme nu prea am cu slabitul si cu carnea ... adica, nu stiu, poate si unde nu trebuie sa dau foarte mult jos si unde slabirea nu este drastica. Ba din contra, am observat data trecuta cand am slabit in decurs de cateva luni cam 10 kg ca pielea a devenit mai tonifiata, s-a dus din celulita etc. Singura problema ar fi vergeturile care-s tare pacatoase... in rest, nu prea pot sa ma plang, abdomenul chiar e mai plat si mai micut de cand am dat jos 4 kg jumate . INSA, sa faci sport e INTOTDEAUNA un lucru fenomenal pentru corp si sanatate, asa ca as vrea sa am si eu determinarea sa fac mai mult decat mers pe jos .

Iar oscilez ... ieri aveam 61, azi 60.8. Of, ca nu mai pot odata sa trec de pragul asta cu 61!!
Azi n-am mancat mare lucru: vreo 3-4 jumatati de paine dimineata cu gem si almette, apoi niste spaghete cu o bucata de carne de vitel la pranz si o prajiturica (asta pe la 13:30). De atunci nimic ca nu mai simt nevoia... insa diseara la film mai bag juma de pomelo, ca tare-mi place

Mergi la inceput