Cel mai usor regim de slabire *4*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Am stat eu si am meditat, de ce ma apuc eu sa mananc aiurea la ore tarzii... si am ajuns la concluzia ca e din cauza tigarilor. Nu pot fuma daca am o cat de mica senzatie de foame, si la mine tigara merge cel mai bine dupa masa. Deci mananc ca sa ma pregatesc sa fumez. Gata, nu se mai poate.
Astazi am mancat asa: dimineata o felie de paine cu almette, iar la pranz, destul de tarziu, pe la 3 ca asa am ajuns acasa de la servici, o portie mare (nepermis de mare) de spaghette... cu diverse in ele (vroiam sa spun si cu ce, dar am zis sa nu disturb echilibrul, eu daca citesc despre o mancare care pare gustoasa mi se face pofta instantaneu). Acum imi fac un ceai verde de slabit chinezesc, si SPER, (sa imi tineti pumnii) sa nu mai mananc nimic pana maine, decat inca o cana de ceai.
Rianna, intre piticii tai e diferenta cam ca intre ai mei, (un an si trei saptamani la noi), si ai sa vezi ca atunci cand vor fi un pic mai mari va fi perfect, cresc impreuna si cea mare practic nici nu isi va aminti macar ca la inceput a fost singura la parinti si unica rasfatata, ai mei sunt foarte uniti, desi au si momente cand se bat sau se cearta, dar nu pot merge la culcare unul fara celalalt, se consoleaza unul pe celalalt cand plang, Denisa ii ia apararea lui Mihnea cand il cert...

Asa, deci: azi nu voi mai manca nimic.

Musette

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Mai fetelor, ma simt tare magulita ca ma tot citati drept exemplu . Sar'na, mari doamne!

Azi am papat o banana dimineata, 3 fursecuri, la pranz (pe la 3-4) o salatoaie cu salata, o rosie, ardei, ceva sunca de pui, telemea si macaroane (satura, nu necesita paine, mie imi cade ft ft bine). Acuma am mai calcat putin becul cu un pic de cioco dar mi-am facut o oala de ceai si inkei ziua glorios .

Alte regimuri si eu am tot incercat, nu recent, dar nu ma tineam de nici unul: ba ca n-avea fructe, ba pofteam un Chefir barosan de Napolact, ba ceva bun...si puneam dublu inapoi. Doara tot incercand sa tin cura am ajuns de la 58 la 61, apoi 63, 64 si am ramas insarcinata.

Elena multa multa sanatate, bag sama ca io am fost norocasa (nici urma de greturi, varsaturi...n-aveam nici o treaba, numa sa mananc ).

Melly hai ca-i super bine...o sa slabesti sigur! Baga mare! Daca ti-i foame, mananca si la 5 ceva mai usor (un cartof fiert cu branza si iaurt, gasesti tu) dar NIMIC dupa 6. In timp te potolesti si te inveti sa mananci pe la 2 si dupa 2 mai usurel.

Cum bine a propus mi_bebelina putem scrie ce mancam, noi de fapt mai scriam pana ne-a scuturat un pic kay dupa sarbatori ca eram deja ca la forumu de pe culinar

Roxi eu seara la 9, dupa ce o culc pe Ralu mai bag o tigara cu 2 guri de vin de casa sau Cola...la mine e invers, tigara mai imi tine de foame, daca mananc mult nu-mi trebe nici sa ma bati!

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

fetele ...eu azi am fost mai drastica ...am bagat dimi o clisma cu cafea ... apoi am bagat si pe gura o cu indulcitor ...
-la 9.30 un iaurt mare de baut 400g
-la 11.00 un pahar(150g)suc natural de mandarine
-la 13.30 am luat 2linguri de fasole iahnie
-la 14.00 un pahar de 100g suc de ananas
-la 16.00 un mar

-sper ca pana diseara sa nu-mi mai faca cu ochiu' ceva
-pentru stingerea senzatiei de foame eu folosesc maslinele,bag una in gura pe post de bomboana,cateodata de foame mai inghit samburele ...mai mestec si guma din cand in cand ...

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Si la mine tigara tine loc de mancare de asta nici nu vreau sa le las ca ma fac cat casa.Oricum nu fumez mai mult de 5-6 tigari pe zi,cateodata si una doua.
Na m-am bagat si eu in seama.
Daca tot am intrat sa va zic ce am mancat:pieptul ala de pui cu o mana de cartofi prajiti,n-am putut sa-l mananc tot la 13.30 si am mancat restul la patru(asta inseamna ca mi-am reglat metabolismul cat de cat,nu?);si acum mai bag un mar si restul apa.
Roxie si la mine e diferenta intre copii tot de un an si trei saptamani;stiu ca va fi bine mai tarziu ,dar abia astept sa treaca perioada asta ca tare m-am saturat de stat in casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

fetele!

Silvana, stai linistita, ca si eu sunt nebuna in materie de mancare cand se apropie menstruatia. Dupa aia, la o zi sau doua dupa ce-mi vine, ma potolesc brusc... dar inainte ma apuca foamea si ma napadesc poftele cu vreo 2 saptamani inainte . Deci nu te descuraja, trece si asta si revii la starea de dinainte.

Eu azi n-am prea mancat pentru ca am fost pe drumuri de la 11 pana acum seara, la 7 cand am ajuns acasa. Am mancat pe fuga cate un mc-ceva de la mc in 2 reprize la pranz, iar dimineata n-am apucat decat sa beau o cana mare de lapte cu miere. Acum imi mananc jumatate de pomelo si gata, ca deja ma simt atat de plina... si n-am mancat mai nimic, dar oboseala imi tine loc si de foame

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Musette79 spune:

Rianna m-am uitat la poze...si n-am putut sa nu exclam..."mama da ce draguta ii!!" Da nu-i pacat sa nu slabesti inapoi? Ce mama/sotie frumoasa ai fi!! S-ar mandri copiii cu tine la gradi ca ce mama misto au .

BTW: cu ce vopsea/nuanta esti facuta in ultimele poze? ceva blond cenusiu...

Sincer si eu ma simt cam neingrijita, nu-s pensata, vopsita, epilata...amu nu eram nici inainte exagerat de pedanta. Acasa ma fac ca am aplicator de ceara (la cosmetica mergeam doar pt pensat si epilat inghinal si la axila).

Scuze de offtopic

www.flickr.com/photos/29781476@N03/?saved=1" target="_blank">Botzoflete al nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Raportez cu mandrie: nu am mai mancat de la ora 3 si putin. Doar doua cani de ceai verde, cum imi planificasem si o jumatate de ardei iute, pe care initial il pregatisem pentru o ciorba, dar in ultimul moment m-am razgandit si am bagat oala de ciorba inapoi in frigider.
Cred ca ar trebui sa ma duc sa ma culc, pana nu imi mai vine vreo pofta de mancare.
fetele.

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Roxie, nu exagera si nu te priva de mancare... ai voie pana in in 6, maxim 7, de ce sa nu mai manaci nimic de la ora 3?

I love you in the way I understand love.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rianna_stef spune:

Neata!Eu nu mai am somn,ca sumpii mei copii mi-au dat trezirea;intai s-a trezit Andrei ,apoi Daria;l-am adormit pe Andrei si cand sa adoarma si Daria s-a trezit din nou Andrei;acum dorm amandoi dar,nu ma mai culc ca Andrei la 7.30 e in picioare.
Musette multumesc de complimente;sper sa reusesc sa slabesc ca sa se mandreasca copii mei cu mine
Editez ca am uitat sa-ti spun de vopsea;eu de obicei imi iau cea mai deschisa nuanta de blond de la Palette,dar acolo imi crescuse parul foarte mult si nu am avut cum sa ma duc in oras sa-mi iau vopsea(eu stau mai la periferia orasului)si a trebuit sa iau de la un magazin de aici(pentru tarani);am gasit doar Loncolor,da nu mai stiu ce nuanta era,cred ca blond foarte deschis argintiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza

riana - am vazut pozele tale, ce frumoasa esti.

sper ca sambata dimineata sa il pot lasa vreo 2 ore pe bebel cu iubi sa fug si eu la un epilat si un tuns. ce ma dispera ca pe aici nu stie nimeni de vreo maseuza care sa vina acasa - numai la ele.

ieri am mancat cam asa - un mic dejun omenesc (nu zic ce ca nu vreau sa va ispitesc), iaurt *2, jumatate de ananas, supa cu taitei, carne de pui, diverse ceaiuri. da io-s alaptatoare asa ca nu va luati dupa mine. oricum, dupa 5 si un sfert nu am mai mancat, doar am baut ceai pt lactatie. si ma simt tare bine dimineata asa - mai usoara.
(da ce e drept e drept - am adormit la 6, m-am trezit la 9 sa dau lapte si sa fac baita si am adormit la loc, asa ca nu e mare chestie de vointa... )

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wJzzMkE/weight.png

Mergi la inceput