Cel mai usor regim de slabire *4*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy
[
Nu te-ai prins ca mie nu-mi place sa bag in gura aceasi chestie de multe ori

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mai, parca si mie mi s-a parut ca Razvan nu prea seamana cu Claudia....

edit: gata ca nu sintem la noi acasa!

***********************************************************************************

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Misha, m-am uitat si eu la Scarsdale ... astea ma enerveaza si din alt motiv: trebuie sa iti faci mereu ceva de mancare... ce zice la meniu/regim acolo.

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Eu fac gratare o data la 2 zile. Sint fan gratar, asa ca nu mi-e greu. Salata de ton o devorez la orice ora, roshii si broccoli maninc oricum ca inecata, cu spanacul e mai greu, dar i-am dat de capat si astuia (il amestec cu brinza). De fructe si legume nu ma zic ca sint nelipsite.
Parca e facut pentru mine. Si ce-mi mai place e ca nu sint ciorbe. Fac acasa ciorbe doar pentru consort ca io maninc 2 farfurii pe an.

Hai sa nu se supere fetele ca sintem off-topic.

Spor la slabit tuturor!

***********************************************************************************

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

scuze,MB am scris in alta parte
Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celmaimic spune:

raportez pt ziua de azi :)
azi.. nu am mancat nimic (inca), am fumat 7 tigari, am baut jumatate de apa tonica :)
ma duc la cumparaturi ca nu am nimic de mancare :)

MB restul detaliilor in cazul meu nu sunt importante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Celmaimic, nu te lasa din prima zi.......daca tot nu ai mancat pana acum, nu mai manca.....bea niste apa si treci la nani.....maine dimineata poti manca orice

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

salutare tuturor

ne-am intors si noi de la tara unde a fost atre bine insa raul persista tot mai tare, e tot mai greu si deja apare si senzatia de greata de mancare, nu mai supor mirosurile......etc

sper sa trecem cu bine peste aceasta perioada de 9 luni, asa a fost si la prima sarcina insa acum e mai greu ca am in grija si un copilas minunat, noroc cu tati ca nu a inceput serviciul inca si se ocupa e in totalitate de piticul nostru

vad ca ati avut mare spor la scris, am ramas tare surprinsa sa constat ca ati scris atat de mult

bine ati venit fetelor noi
cu un pic de ambitie si vointa ve-ati reusi sa dat jos kg dorite, insa totul pleaca de la subconstient
nu va lasati duse de ispitele de barbati
mult succes

va doresc o seara placuta, eu fug la baita sa vad daca ma linistesc putin si apoi la somnic sa uit de tot raul

Elena 6 + si Dragos Stefan

Pentru avea o viata fericita trebuie sa ai o minte linistita. Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ehe, Elenuta, lasa sa fie greturile acum si apoi vine bebe frumos si sanatos si cine-si mai aduce aminte de greturi?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Vin si eu cu raportul... is zombie si nu pot mai mult .
Ieri mi-am facut de cap, dar totusi nu am avut asa pofte cum credeam ca o sa am.
Azi am mancat un cornulet dimineata si un snitzel cu cartofi la cuptor la pranz. Is si stresata si nu pot manca.

O seara faina va doresc!

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxie spune:

Da, deci ziua care a trecut nu am avut succes. Am cedat la mancare (ciorba muuulta, si seara din nou mancare la ore inaintate ). E clar, trebuie sa imi educ stomacul si creierul sa nu mai pofteasca mancare la ore aiurea.
Am o intrebare: ce mancati ca sa va tina de foame pana cand va culcati?

Roxie, bubulutza Denisa (23 decembrie 2005)si bebe Mihnea Sebastian (11 ianuarie 2007)

Mergi la inceput