Cel mai usor regim de slabire *4*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Misha, nu ma supar ca te bagi . In plus, ai dreptate. Tine mult de creier si de vointa. Ori vrei sa fii (mai) slab, ori vrei sa mananci tone de ciocolata la ora 11 seara. Sunt unele persoane (vezi Gabitza ) care pot sa faca asta pentru ca au super-mega arderi. MULTE altele nu sunt la fel de norocoase si atunci trebuie sa avem un pic grija de ceea ce mancam si cand. Daca nici regimul/stilul asta de viata nu e bun, care iti da liber la tot in limite normale care ar putea satisface pe orice, atunci care e?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipearina spune:

Eu m-am mai linistit un pic, copilul e spre insanatosire, asta daca nu recidiveaza .
Azi am mancat o cana lapte cu fulgi la ora 10, un sandwich cu sunca si cascaval si cativa biscuiti la ora 16. Inca nu mi-e foame, dar daca mi se face, am de gand sa-mi mint stomacul si creierul cu niste ananas . Si poate reusesc sa bag si cateva serii de abdomene.
Vad ca ne-am "inmultit", poate reusim sa ne mobilizam mai bine. Spor la slabit tuturor si vointa de fier. Ca acusi vine primavara si trebuie sa fim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Este bun regimul, nu contest asta, eu l-am comentat cind a aparut subiectul si nu mai scriu acum, insa fiecare organism este unic. Ce ma slabeste pe mine, pe tine te poate mentine, sau mai rau, te poate ingrasa. Tocmai din aceasta cauza mi-au trebuit 20 de ani de incercari, ca sa ajung pina la urma la un regim de care am fugit inca de la inceput , dar care, PENTRU MINE s-a dovedit a fi eficient ACUM, nu acum 20 de ani.

Va doresc mult succes la dat jos colaceii!

PS. si pe mine ma dispera cele ca Gabitza

***********************************************************************************

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Azi am mancat o cana de lapte cu 5 biscuiti po****ri, juma de portie de fasole prajita cu un castravete la otet, iar spre dupa-amiaza o portocala si un mar. Daca mi-e foame beau apa. Si ceai de tei ca sa dorm la noapte....ca de cateva nopti am insomnii.
Fetelor, daca va e pofta de ceva, ganditi-va ca puteti manca maine pana in pranz.....

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mishulica eu una nu pot tine frate regimuri din alea Monti,Scarsdale sau altele de genul ...la mine sa fie mancare sanatoasa in frigider si sa-mi aleg eu ce vreau pe moment ...incerc sa le fac un calcul caloriilor si sa nu depasesc 1000-1200 pe zi ... sport fac doar la pat(exista destule pozitii care-ti solicita muschi) si alergat cupilu' prin casa

Azi am mancat asa :
-pana in ora 14.00 ;200g branza dietetica,o banana,un pahar suc,200g legume asortate trase in unt,5 masline verzi
-dupa 14.00 o cioco Redis,un mar,un pahar suc
-pana ma culc cred ca mai mananc un fruct sau 2-3 muraturi

spor la slabit

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Chiar asa, experto! cite calorii consumi cind alergi prin pat?

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Mishu, da' ce regim tii tu acum si functioneaza? Sa stie si io! Eu mereu am fugit de regimuri din astea mai drastice... mi se pare ca ma infometez si odata ajunsa la greutatea dorita, mi-e ca daca bag si o bucatica de aliment interzis pun la loc

Ipearina, ma bucur mult ca puiul e mai bine, sper sa se faca bine cat mai repede!

Bebelina, poti sa incerci si cu un pahar cu lapte cald cu miere inainte de culcare ...

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Chiar asa, experto! cite calorii consumi cind alergi prin pat?

Se consuma, se consuma, am observat si eu . Mereu observ imbunatatiri dupa activitate in pat

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Io tin Scarsdale (d'alea de-i plac lu' kokiy ) Acum citiva ani nu mi-a mers deloc cu el, acum e super. De ex. tura asta am dat jos 5 kg de pe 2 ianuarie. La virsta mea e bun asta mai batrior

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Io tin Scarsdale (d'alea de-i plac lu' kokiy ) Acum citiva ani nu mi-a mers deloc cu el, acum e super. De ex. tura asta am dat jos 5 kg de pe 2 ianuarie. La virsta mea e bun asta mai batrior

Nu te-ai prins ca mie nu-mi place sa bag in gura aceasi chestie de multe ori

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput