*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)
Raspunsuri - Pagina 16
numeioana spune:
Mie-mi merge bine netul... Unde sunteti???
Scumpa foc cretofolina!!
Mihutza, tare aia cu snurul si curul![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
SimRam spune:
Tuchi multa sanatate lui Seb...o sa fie bine!
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Dimineata am fost la Carrefour ca iar batea vantul prin frigider si pampersi si am nimerit un pachet maaare jumbo cu elastic, hi, hi .Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Bubu ajuta-ma please sa-mi confirm sau nu o teorie: Au pampersii desenati norisori pe ei?
As avea atatea sa zic dar ca de obicei n-am timp....asa ca:
O seara faina! Multa sanatate puiutilor bolnavi!
natynic spune:
Cuscra, ba merge super greu netul, azi de vreo 3 ori cand am vrut sa scriu m-am lasat pagubasa...
Mihutza,si mie mi-a placut aia cu c*rul si cu snurul!![]()
Deci am fost la cresa respectiva. Impresie de nota 10. Patroana e o tipa super, tanara, f energica, omniprezenta acolo, fara aere si fara fitze; o supraveghetoare la maxim 5 copii, iar pe perioada servirii pranzului se suprapun tura de dimineata cu cea de dupa-amiaza si inca una care vine zilnic numai in acea perioada, astfel ca intre 13 si 14 sa manance toti copiii si sa fie hranit fiecare individual. E extrem de curat, camerele mari, fiecare are patutul propriu si jucariile lor de acasa care sunt zilnic sterilizate in solutie Chicco, aia de biberoane; se asigura masa de pranz, o gustare dimineata si una dupa-amiaza; am studiat meniul pe o saptamana, e asemanator pana la identic cu ceea ce-i dau eu Iuliei, pana si marca de iaurt si de cereale, ceea ce m-a surprins f placut; nu se pune sare iar dulciurile sunt complet interzise, nu se accepta nici aduse de parinti; borcane (daca de ex copilul nu a mancat, de rezerva) sau un alt tip de lapte (decat Nan care se da) sunt acceptate daca doresc parintii sa le aduca. Exista o asistenta medicala care vine permanent, ii consulta la nevoie, ii masoara si ii cantareste. Pot fi aduse de acasa premergatoare sau diverse masinute pt mers. Au o curte interioara mica in care toti copiii sunt scosi la aer cu exceptia zilelor cu vreme nefavorabila, strada fiind destul de linistita si laturalnica, necirculata. Exista un program scurt 8-14 si, pt doar 200 ron in plus, unul lung 8-20 in care pur si simplu il iei cand ai terminat serviciul si poti (iar dimineata de fapt copilul poate fi adus de la 7.30 caci, firesc, destui parinti incep la ora 8 munca)
Asa ca suntem pusi pe lista din aprilie...
Acuma randunoiul ma intreba de ce sa o mai tin cu Tanta pana in aprilie daca tot am de invatat si sa nu o ducem la cresa de acum...Lasand la o parte ca nu sunt pregatita sufleteste...lasand la o parte ca mi s-ar parea extrem de nedrept sa o duc in alta parte fara ca eu in timpul asta sa muncesc (chit ca invat de-mi sar capacele)-de fapt cred ca m-as sui pe pereti sa stau singura in casa cu cartea si ea acolo
...DAR, ma rog, presupunand ca as trece peste astea...nu stiu, presupun ca nici nu e legal sa duci copilul la cresa cat timp esti in CIC! Stie cineva? Ca...moral mie oricum nu prea mi se pare ca e...
Voi ce ma sfatuiti???
Desi sunt 99% convinsa ca nu o pot trimite inca departe de mine...
Si...pt ca maine f posibil nu voi intra decat dupa-amiaza (de fapt, cum bine intelegeti, voi veni mai rar in perioada asta pe forum si voi citi din urma in masura in care voi avea timp...):

LA MULTI ANI, CATALINA!!!

Sa fii si sa ramai aceeasi fata frumoasa, mama excelenta, sa te bucuri de frumoasa ta familie si, deloc in ultimul rand, sa te realizezi profesional exact asa cum meriti, adica FFF BINE!!!
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Aaa, Sim, pampersii sunt la Stef in camera si doarme...nu pot sa-i verific
. Cand deschid pachetul imi dau seama ca astia cu elastic sunt mai colorati, au modele cu galben si portocaliu, dar am uitat ce, cu norisori sau altceva ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
luny spune:
inca traiesc, nu m-am lasat omorata de Vasile, dar Mufa nu dorme![]()
bine ca nu am mult de citit..
revin mai tarziu..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mstela spune:
Salutari.Multzam tuturor ca v-ati bucurat de progresul Teei.
Am fost la oftalmolog.Conjunctivita e pe sfarsite,dar ne-a mai dat un flacon de tratament.Si e deja traumatizata Tea,nu mai sta deloc sa-i pun picaturi,strange cu putere ochii si se zbate rau..Nici Vigantol nu prea mai reusesc sa-i dau acum,ca se zbate cand ma vede cu vreo sticluta
.
Cu papa,m-a suparat si azi la maxim Tea.Azi numai 3 lte a vrut la pranz,iar dimi f putin.Abia a mancat iaurt.Numai lapte bea ca inainte.Probabil or fi dintii.
LA MULTI ANI CU SANATATE STEFAN DE NICO!
LA MULTI ANI CU SANATATE BBILOR ANIVERSATI AZI!
Cata,sanatate multa Surubelului!
Sa scape definitiv de problema urechiuselor.Saracutul!
elara,haha,nu sunt jurnalist.Sunt injiner calitolog
.Si moamaa,ce ai mai ciripit azi noapte!
Nelia,sanatate puiului.
gecko

.De acord cu tine.Sanatate multa bursucului!
Mimo,pai lasa Vladutul asa pe semidegresat sa se mentina.![]()

Le-am vazut pe donsoara Andra de Mihutza si pe Maria de Elara
.
Ela,ce face Sufletelul?
Ioana,ce tare Davidut cu tata de pe realitatea.![]()
pucca,m-ai emotionat tare cu Sandy Bel
.Imediat m-am revazut copil,cand nu aveam griji,nu pierdeam niciuun episod si o desenam pe Sandy.![]()

Maine dimi ma duc sa depun pt indemnizatie.
Si,de la 1 martie,MA INTORC LA MUNCA.

Dar,OSAFIEBINE,OSAFIEBINE,OSAFIEBINE,OSAFIEBINE,OSAFIEBINE,OSAFIEBINE
AMR 1 luna si 3 zile!
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Nicoleta spune:
Salut.
Multumesc pentru urari, sunteti niste dragute! Eu nu mai am timp de net, baietii imi sunt raciti... asta e, vor veni vremuri mai bune!
Nu am timp nici sa citesc din urma... sper sa revin...
Numai bine, intre timp!
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
ursuleata spune:
Buna seara,
in sfarsit pot scrie si eu 2 randuri. Suntem bine, sanatosi dar am de invatat o gramada si nu mai pot, dar supravietuiesc.
Am ramas in urma rau, dar ma apuc de recuperat, va pup si revin
tiker
Mami de ursulet
mstela spune:
Naty,m-am bucurat mult cand am citit ca exista la noi in romanik asa stil de cresa.Dupa ce am citit,am ramas cu o impresie buna si eu cred ca e varianta cea mai buna sa o duci pe Iulia acolo.Acum,daca s-o duci acum sau din aprilie,tu trebuie sa hotarasti daca AI PUTEA sta impacata acasa invatand in timp ce ea e acolo,dar in siguranta,sau ai lasa-o acasa,desi nu stiu cat vei reusi sa inveti.Grea alegere,de aceea tu singura trebuie sa hotarasti.Lasa moralitatea sau legalitatea ca nu cred ca sta cineva sa controleze (si e vorba doar de 2 luni),doar pune in balanta daca e mai bine sa stai linistita sa inveti sa iei examenul cu brio,iar Iulia ar incepe sa se obisnuiasca la cresa in timpul asta,si daca,Doamne fereste ar lua vreo viroza,ai fi acasa si ai putea-o ingriji,pe de alta parte ai putea s-o tii acasa si ai profita de aceste 2 luni cat mai esti toata ziua langa ea,desi nu stiu cat te va lasa sa inveti.Sau,ai putea s-o duci din martie la program scurt,ca sa mai poti sta cu ea toata ziua, 1 luna.Oricum ar fi,VA FI BINE.

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
luny spune:
Naty, suna bine cresa!!sincer, te cred ca e o decizie dificila, dar nu cred sa fie ilegal s-o duci la cresa cat esti in CIC..daca tu crezi ca poti s-o duci la cresa de acum, si in timpul asta CHIAR sa te concentrezi si sa inveti, du-o, daca vei sta numai cu gandul la ea si nu vei reusi sa inveti..mai amana..eu asa as face, as duce-o numai daca as fi 99% sigura ca pot s-o fac acum..
Stela, cu siguranta osafiebine!
Ursulico, punemana siinvata!
2 filmulete noi
inot pe uscat:)
un betivan:))
aaa, sa va zic de la sala: Vasile este chilar, frateeee!! cam aceleasi exercitii care le stiam, si am reusit sa fac trei sferturi din tot
..mai o ameteala, mai o durere de spate, mai un suflu pierdut..offf...tre sa recuperez, sa ajung pe linia de plutire!Dar mi-a placut ca nu e nicio tipa acolo mai 'profi', sa ma simt naspa tare!
..ca asa eram noi, o mini gasca, pe vremuri, tare bine ma descurcam si eu acum vrei 3 ani..
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

.