*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (199)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai, ce face Zyrtecul asta, ce bun eeee! Adica 5 zile cat i-am dat lui Stef a dormit neintors, frate!! De la 10 la 8 dimineata! Eee, de aseara gata, s-a terminat doza si ce credeti?? La 3 dimineata statea in fund si isi punea muzica la alea atarnate de pat si vorbea si radea singur!! La 3 jumate s-a ridicat in picioare si a inceput “ta-ta” “hai” “haide” “cata” a fost moooortaaaallll!! M-am trezit si i-am facut laptic, a papat un bibe mic si s-a culcat la loc! S-a trezit la 9 dimineata! Nu mai pot de dragul lui cand se trezeste si sta cate o ora si se joaca acolo in pat, nu mai plange, nu mai urla, e un scump!

Dimineata am fost la Carrefour ca iar batea vantul prin frigider si pampersi si am nimerit un pachet maaare jumbo cu elastic, hi, hi . Si am vazut la raftul Bio laptele de capra, e nemtesc si e 12,5 ron cutia de 1 l. Frateee, ce scumpatate !! Si am vazut si iaurt de capra la galetusa, ai auzit Sovi? Eu n-am luat…nush de ce

Apropo, nici Stef nu ma lasa la calculator, sta in picioare agatat de mine si maraie. Dar daca stau la laptop si ma mai joc si cu el e mai bine! Eu am noroc cu Vlad ca isi fac amandoi de lucru si mai apuc si eu calculatorul

Adriuta, pe Vlad il pregatim de gradinita de un an incoace, el e ok, sper sa-i placa. La gradi asta a fost si el inainte sa-l nasc pe Stef si a stat putin cu copiii pana am vb noi cu directoarea.
Mai, dulceata n-am incercat sa fac la masina, am frigiderul plin de borcane si borcanele incepute…bine, toate cumparate

Gecko, mie mi-a placut cum ai zis de miere si de sare!

Bravo Tea cataratoarea!

Ah, Cristina, sper sa fie bine si sa treaca repede bubitele!

Sebu, ma gandesc la tine!! Sa fii cumintel si gata, trece urechiusa! Aaa, intre timp vad ca e ok, e vesel, ma bucur tare!

Ooo, LMA Stefan de Nico! Ce baiat mareee!

Sovi, am citit si eu de laptele de migdale, foarte interesant, poate ma incumet sa fac si eu. Astea nu sunt alergice?

Bitzule, nu l-a invatat nimeni pe Stef, ne-am pomenit cu el ca se urca in pat!! Mai incolo de invatat cum sa se dea jos, cu funduletul inainte

LMA Tero micaaa si bucalata! Liana, bune bucatele alea!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

aaaaa, pai daca doriti sa chefuiti, mai poftiti .....pastram si pentru luny cand se intoarce de la vasile ....cuscra, iesi "la suprafata" ca e si sangria in meniu ....mai umplem paharele pe masura ce se strang "cheflii" .....mimo, zici ca geko "inghiti" ceva ? pai ia sao asezam pe ...verticalaaaa .....si sa ii aplicam o manevra sa-i scoatem "dopul" .....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ufff, am uitat sa zic de Sandy Bell, ce amintiri!

Si de miere ce sa zic? Sunt de acord cu cuscra-mea (bai ce ne potrivim noi doua!!). Eu i-am dat sambata, am preferat mierea in detrimentul zaharului in orezul cu lapte. Nici eu nu cred ca e asa grav... Mai grav mi se pare excesul de sare, desi cred ca printre noi nu se intampla asta. Nu cred ca "masura" de sare poate scapa de sub control in mancarea pentru copil, mai ales in cazul mamicilor cu capul pe umeri, cum suntem noi. Eu una prefer sa ii dau sare cat mai tarziu, dar nu cred ca cele care le dau deja fac ceva rau.

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

iti plac bubu ? de pe bucatarAS sunt retetele .....

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam
.mimo, zici ca geko "inghiti" ceva ? pai ia sao asezam pe ...verticalaaaa .....si sa ii aplicam o manevra sa-i scoatem "dopul" .....

Liana, mami de Teo

Si eu, daca nu ma pricep, ii bagam pumnul in gura ...mai rau faceam Hei rup, hei rup...Gecko e pe verticala , Liana o tine si eu ii dau E bine Gecko, mai auzi clopotei?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Si eu, daca nu ma pricep, ii bagam pumnul in gura ...mai rau faceam Hei rup, hei rup...Gecko e pe verticala , Liana o tine si eu ii dau E bine Gecko, mai auzi clopotei?

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)

...aaa, pai mai mimo, crezi ca "or'sicine" asa, se pricepe la..."verticalizare"

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Azi am facut iaurt de casa si vad ca deja s-a inchegat, abia astept sa vad ce gust are!! Si in sfarsit am terminat si fasolea batuta dupa ore de chin...

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LMA copilasilor de azi inclusiv Stefan de Nicoleta!!

Tuchi bv pt Sebi curajos! offf sa dea DD sa treaca si sa scapati!

si mie imi merge greu forumul azi!

hai ca am reusit sa o vad si pe cretulina Elarei.. s-a conversat si Andra cu ea putin

send.. ca ma enerveaza netul asta ca merge ca melcul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Ce prezenta slaba pe crenguta!

Ma duc si eu inapoi sa vad cretofolina Maria-Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

cam liniste pe crengutza.. oare din cauza ca va merge greu forumul? ca si mie...

Ce diferenta este intre o pereche de chiloti din sec. 19, si o pereche de chiloti din sec. 21? La chilotii din sec. 19, desfaci snurul sa vezi curu, iar la cei din sec. 21 desfaci curu sa vezi snurul.

Servitoarea vine la stapana casei si-i cere o marire de salariu.
-Dar ce-ai facut tu draga sa meriti o marire de salariu? - intreba aceasta iritata
-Pai calc mai bine decat dumneavaoastra!
-Da??!! Cine ti-a zis asta?
-Sotul dumneavoastra!
-Si gatesc mai bine decat dumneavoastra!
-Da??!! Cine ti-a zis asta?
-Sotul dumneavoastra!
-Si fac sex mai bine decat dumneavoastra
-Cine ti-a zis asta??? Sotul meu?? - urla furioasa la culme stapana casei
-Nu doamna. Asta mi-a spus-o gradinarul!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput