Copilasi de Iulie-August 2004(10)-Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

Alice,
Trimit io muta la schimb la cine vrea Ea le stie deja pe tuoate, n-are nevoie de explicatii
Noi in fiecare seara facem "chef" si ascultam muzici gen CleopatraStratan, HannahMontana, HSM ... moama ce le mai cantam in inglish Si cam atat, tot intreaba cand merge la gradi, bag de seama ii lipseste "tronu`"

Ioana filozoafa e Maria

Noi la farmacie:
G: si io vreau cutii din`astea.
Io: dc vrei Giulia cutiutele astea ?
G: pt ca sunt colorate.
Io: avem si`acasa cutii colorate
G: oare ce e in ele ... (si le admira ...)
Io: prezervative.
in farmacie s-a lasat liniste deplina
G: atunci vreau ruj de buze (strugurel nivea)

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

..asta cu linistea,ochi atintiti la tine cunoastem, eventual bonus si un zambet expresiv pe fatza....la coada la supermarchet "mama,vreau un fratzior"..variatiuni pe aceiasi tema..io incerc sa-i explic..cupilu nerabdator,batand din picior"tu nu auzi,vreau un fratior acuuum!!!..io nimic..ea continua"ce faci,n-auzi!".."ba da,dar ma concentrez sa-ti fac un fratior!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Hahahahah, cuscrooo, super !! Acusi stiu cu cine seamana mindrutza la replici "spirituale" !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pup gagici
ce sa va zic de Pat.... cu Eva se poarta tare bine, o mangaie, o iubeste, vrea sa o tina in brate.. dar cu noi e extrem de rasfatat (ca in crizele alea bune ) adica ba vrea pe unul ba pe celalalt, ba pe niciunul, ba plange, ba rade....toate bucatelele. se plictiseste in casa. a primit un PSP de la taica-su acum 2 zile.... jocurile astea nu ii plac, el vrea cu dinozauri, ca de ce nu ii luam cu dinozauri... din astea.
ma chinui sa ii acord cata atentie pot, sa facem ceva lucruri doar noi doi, sa mancam impreuna, ii fac baie, il rog sa faca diverse lucru pentru mine, sa stau cu el...sper sa reusesc din ce in ce mai bine. noroc ca Eva este extrem de cuminte deocamdata si pot sa imi mai aranjez clipele libere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna dimineata!

Am si eu ceva mi mult timp in dimineata asta si m-am gandit sa urc cateva poze, de la ziua Marei, pe care de mult vi le tot promit. iata-le mai jos

http://community.webshots.com/album/569850715FwxCRZ

Noi suntem relativ ok, Tudor e tot acasa cu tusea aceea, iar statul in casa din cauza de vreme urata, lipsa gradinitei si a unor preocupari variate, il face foarte nervos (si asta se transmite cumva tuturor. In zilele in care facem lucruri interesante e mult mai bine.

In rest, multe perle si la noi, jocul la moda zilele astea e de-a Alba ca Zapada. Mara e alba ca zapada, se duce isi ia un mar, zice ca e otravit, musca din mar si cade artistic pe jos. daca o intrebi ce face zice ”io mulesc (”muresc”, in loc de ”mor” ca nu le prea nimereste cu conjugarile). Dupa aia il striga pe Tudor, care e printul, sa vina sa ii dea un pusi si sa se trezeasca din murit. Si joaca intotdeauna aceeasi scena.

Tudor e fascinat de diamante si cristale. I-am aratat ce poze am gasit prin cartile din casa, iar in we am fost la muzeul de istorie naturala, unde a fost foarte impresionat de pietrele pe care le-a vazut pe acolo. Iar eu am colindat toate magazinele de nasturi din oras, ca se gasesc nasturi ce diferite marimi, ce imita diamantele sau cristalele Svarovski (asa se scrie?). E foarte fericit cand primeste cate un ”diamant” din asta si are deja colectie. Din pacate le tot pierde prin casa.

Dorim sanatate bolnaviorilor, sa va faceti bine si un somnic linistit Evei.

Mergi la inceput

Aaaa, sibianca mea draga !! Mitzule, ma bucur tare ca sinteti bine, am vazut pozici cu balaioara, e o dulceeee !! Tu ce mai faci ? Cum merge cu trebile ?? Tocma mi-a venit o idee, citind despre pasiunea lui Tudor pentru cristale, da-mi pe PM adresa ta, poate reusesc sa iti trimit ceva !! Avem la supermarketul nostru un magazinel cu tot felul de dracii chinezesti si stiu ca maica-mea si-a luat de acolo doo diamante dalea maaari cit o zi de post, cred ca o sa ii placa baiatului ! O sa o sun, ca ea merge frecvent la auchan, si o sa o rog sa se uite daca mai sint si daca da, o sa cumpar eu Tudor, sa se bucure ! Si te rog sa stai linistita, ca nu e nici o problema financiara, daaa ?? Doar sa nu ii spui nik inca baiatului, sa vaz daca mai sint la vinzare !
Roxi, !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mitzu, superba Mara
Avem si noi "cristale" daca ne dai un pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

hello

da, recunosc, stiu, tot ce am acu scrantit la minte mi se trage de la rutina de 4 ani. Ei si? inainte de a avea copii eram scrantita in alt mod, da tot scrantita eram :)) Singurele deosebiri intre cea care eram si care am ajuns sunt niste stima de sine lipsa de la apel, niste kilograme-n plus, niste riduri idem si un suflet inundat de iubire, plus ca am revenit cu picioarele pa pamant si nu ma mai vad All-mighty girl, in stare sa cucereasca lumea toata daca-si pune mintea...astea fiind zise, acum sunt o desperate housewife with children, si zau daca merit statui si laude, da o sa dau copy/paste sa-i trimit husbandului sa vada ce ma laudati voi :P

Gabi, ai intuit bine, fierb cartofii in coaja, apoi ii decojesc, tai in cubulete, iau ardei capia copt din borcanul din dotare si-l toc (se gaseste si in comert extrem de gustos, de la firma olympia) feliute, carnatul de casa afumat il jupoi de piele si-l maruntesc acolo, costita slaba, afumata idem, adaug 2-3 oua batute cu smantana, sare, piper si usturoi pisat dupa gust, cateva linguri de bulion de rosii, amestec bine totul sa fie omogen si ung o tava cu ulei, pun chestia asta si rad cascaval deasupra, apoi las la cuptor pana se rumeneste bine cascavalul de deasupra. Se poate manca incalzit la mw sau si rece, noua ne place oricum. Inclusiv lui Danut, care mananca rontaind masline pe langa, plus ketchup. Andreea alege doar costita si cartofii si nu se poate numi ca mananca pt ca daca ia de 6-7 ori e mult.

Cristalule, cum e greva Ioanei, cedeaza? mai faci prostii pe la spitale?:P

Mitzu, sanatate lui Tudor si Marei, asa-i ca-s totali cu colectiile lor? Danut strangea in vara pietricele, le spalam si le puneam in cosulete de bambus mici, special cumparate.

Roxana, bine ca deocamdata ai si clipe libere, pana se va ridica Eva pe picioare vei putea respira mai in voie. Sunt doua categorii de comportamente daca nu chiar 3, ai fratilor mai mari: ori sunt iubitori si blanzi cu nou-nascutul si nouvenitul in familie, ori sunt cruzi, ori indiferenti. Dar crizutele le fac toti mai ales fata de adult, pt revendicarea pozitiei privilegiate.

Daria , cred ca Giulia o sa fie o tipa tare

Alice, pai stai sa vaz pe cine gasesc sa ma pozeze, in urma cu 4 ani ma pozai tot singura, noroc cu aparatul ca are timer:) Da acu ...cine crezi ca are timp sa faca prostii d-astea cand sfaraie aragazul de oale, masina de spalat tre golita, praful sters, copiii hraniti...poate zici ca-i rea vointa dar uneori abia daca-mi pot face timp sa stau aci la computer 20 de minute sa-mi trag suflarea...cine mai are chef de tras in poze? pt aia tre sa te piapteni, sa te aranjezi la moaca, sa renunti la treningul uzat de casa, si inca muuulte altele, da-n primul rand tre sa poti fi relaxat ca altfel dai urat la obiectiv :))

mai vroiam sa zic da tre sa duc copiii in lesa, asta e noul joc, vin cu doua esarfe si tre sa-i leg de gat sa-i plimb prin casa in timp ce ei latra, in 4 labute...va dati seama ce de abilitati dezvolta jocul asta? :P

weekend linistit tuturor va doresc!

Mergi la inceput

Liaaa, !! Bai da uei, io zic sa facem un club dasta virtual de "desperate housewives", sa vezi ca nu esti singura in treling , cu o mina pe aspirator, una care tine lingura in cratita care sfiriie si alta care sterge praful ! Shiva (zeita aia indiana cu enshpe miini) era copila mica pe linga noi, hehehe !! Cit despre scrinteala, take a number ! Cred ca tre inclusa neaparat ca element de nelipsit in CV-ul celor care vor sa adereze la clubul nostru ! Pupi si un uichend linistit si voua acolo !

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Rox, dar tu esti bine ??? Tu personal ?

Si io vin in clubu` asta Am multe motive, sa fie clar

Btw, ne vedem la Praid in aprilie ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LIA, ma topesc de ras cand mi te inchipui cu doi copii in lesa! iti dai seama cat o sa ne dorim momente de astea mai tarziu cand nu o sa ne mai bage (prea mult sper eu)in seama?

eu trebuie sa fiu vacuta si Matei vitel si mergem la pascut pe covor

Am un chef de munca... ma duc sa vad poze cu Mara!

Mergi la inceput