Copilasi de Iulie-August 2004(10)-Alaturi de EMMA
Raspunsuri - Pagina 8
kim222 spune:
Hi,hi deci ma intelegi Lia! Eu trebuie sa fac liste cu ce contien fiecare cutie si cit cintareste! In mai multe exemplare:)))De desfacut le mai desfac cind o sa avem casa noastra..adica cu mult noroc prin decembrie..o sa fie aventura cind voi cauta ceva:))
Vazut copilasii...frate tu nu ai fost acolo?
BLUE ANGEL spune:
neata !!!
esti foarte draguta in poze Lia ..si sunt sigura ca si acum arati la fel de bine punand la socoteala si implinirea sufleteasca ..
dar , lasa-ma sa inteleg ..tu de 4 ani stai acasa si ai acelasi ritm ?..copii, mancare , spalat , calcat ... si mai esti intreaga la minte ? eu una zau,ca-ti ridic o statuie la mine in curte sa te iau de exemplu ..atunci cand le mai las balta pe toate si pe toti si ma ocup numai de mine ...
si noi suntem impartiti deocamdata in ciuda faptului ca avem 300 mp de casa ...Luca in camera cu tati in patul nostru conjugal (ce-o mai fi ala ... un roman ?)iar eu cu coco ... care este tare apatic ...nu are pofta de mancare si ma chinui sa -i fac bunatati sa i le combin in fel si chip ...
macar vadca nu se mai trezeste la 4 dimineata ...ci la 6 ..tot e bine ..asa ca Gabi tinem pumnii sa fie si la voi ceva trecator..
Roxi , eu iti doresc sa nu ai propleme cu Wall-e si Eeeeeevaa....la noi deocamdata e bine !!!
Roberta , replica cu bunatatea este super !!!! Multisi sa se rezolve toate problemele...
Dana , la valoarea ta ...sunt sigura ca te vor vana firmele de recrutare...multa sanatate !!!!
Olivia , spor ,spor ..si fara lacrimi !!!!
ce mai era ???
la noi iar ploua , ploua , ploua ....
o zi buna
cristalina spune:
Neata!
Olivia, tinem pumnii sa treaca repede zilele astea si sa ajungeti cu bine in tara...mai ales sanatosi! Restul conteaza mai putin, nici nu imi dau seama cat va e de greu...
Geaba, nu e cazul sa te ingrijorezi, Maria vorbeste foarte tare (e mai ales de la gradiunita, sa ii acopere pe toti!) si vorbeste non stop...si in somn...
Aseara pe jumatate adormita o daduse in filozofii..."tati, eu pot sa sap si groape dar pot sa ma urc si pe scari!"
Gabi, mai stim cazuri...Maria imi propune zilnic sa ne mutam la ea in dormitor toti...aia fiind aproape cea mai mica incapere din casa...
Am niste amici care atunci cand au avut al doilea copil s-au mutat de la trei la patru camere si evident ca dormeau toti intr-un dormitor... Noi macar ne-am mai imprastiat prin casa...hihihi...
I-am impartit frateste, ca Lia si Simona...
Roberta, nu poti sa zici nimic, tot poet e......sa vina soarele cat mai repede pe strada ta iti uram!
Roxi, da-i timp lui Patrick ca sa treaca mai usor peste perioada asta, ii e si lui greu sa se obisnuiasca (banuiesc ca stii asta da zic si eu..:))
Nu cu bebe sa se obisnuiasca ci cu statulul de frate, nu mai e el in centrul atentiei non stop. Le e greu dar le trece...:)
Simona, stai asa ca trece ploaia...vin ninsorile si vijelia
Lia, tare frumusica esti iar aia mici sunt niste papusele...sa va traiasca. Dar tot raman la parerea mea ca de la atata stat acasa ti se trage......hai ca poate mi-o iau asa de dimineata sa-mi meara bine azi...hihihi
Dana, complicat cu evaluarile alea...(mi se pare asa ciudat...:))). Oricum sunt convinsa ca o sa gasesti cea mai buna solutie cand te vei intoarce la job.
Ma duc "sa ma masor"...:) O zi minunata sa avem!
Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi
leeloo2004 spune:
Neata, neata! Sesizati din tonul meu ca am dormit bine azi-noapte? Tudor a avut o noapte buna - s-a culcat pe la 10.30 si nu s-a mai trezit decit la 6 dimineata - cind l-am luat la noi in pat, i-am dat biberonul si s-a culcat la loc - s-a mai trezit la 8.30 cind am plecat eu la servici - dar parcavad ca simte ca vine weekendul asa ca se intorc noptile nedormite....
Robi - asa de mult imi plac perlele lui Matei! Se vede ca ii merge mintea!
Lia - eu nu iti mai zic ca erai frumoasa pentru ca sunt sigura ca esti la fel de frumoasa si acum! Zi-mi si mie mai pe larg reteta aia de cartofi taranesti ca suna tare bine - le pui pe toate deodata si dai la cuptor?
Kim - deci vreo doua saptamini ramineti si impachetati si pe jos??? Nu puteti sa stati la niste prieteni? Macar asa nu ar mai fi depresant... Inteleg ca in Constanta o sa va cautati casa? Nu o sa stati in cea in care ati avut pb cu chiriasii?
Blue_angel - eu nu stiu daca se mai regleaza copiii astia...dar macar eu nu am stres cu Tudor cu mincarea, maninca foarte bine orice ii dau!
Dana - cum a spus si Kim, eu nu prea inteleg evaluarea asta...adica te-ai implicat in prea multe proiecte si ai deranjat pe cineva? Sau "proiectele" il reprezinta de fapt pe Paul+jobul??
Roxana - asa face si Stefan - nu are nimic cu Tudor, din contra, se duce la el il pupa pe obraji, pe minutze...el are o pb cu noi si in mod particular cu taica-su...
Dragelor va urez un sfirsit de saptamina fantastic!! (si sper sa se inshele meteorologii si sa nu ninga in Bucuresti ca va fi vai si amar peste baltaraile care deja sunt in oras...)
Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roberta04 spune:
Buna dimineata!
pentru gandurile bune! Multumesc de sustinere, da, am tot felul de probleme dar cum aseara am avut un puseu de tensiune cam mare incerc sa nu le mai bag in seama (oare imi iese? )
Ma si enerveaza racela asta de care scap cu greu, ieri am terminat de luat antibiotice, de marti intru pe Moldamin 3 luni
LIA, spun si eu ca si Simona, cred ca acum esti si mai frumoasa si mai implinita! Ai doi copii minunati si tu esti chiar o mama eroina!
OLIVIA, cat mai aveti? O luna? Spor la impachetat! Sa aduceti cu voi si niste aer curat si ceva civilizatie.
ROXI, vreau si eu sa ne povesteti reactiile lui Pat? Cum a fost prima intalnire dintre ei?
Eu mi-am luat definitiv gandul de la bb2, dar Matei imi rupe sufletul, azi dimineata ma intreba: "Mami, nu-i asa ca cele mai importante fiinte sunt fratii si surorile?"...
V-am pupat!
szivarvany spune:
Buna dimineata si din Oradea insorita si rece
Roberta, stem aici daca ai nevoie sa vb cu cineva despre orice Pupam poetul
Rox, abia astept sa va intrati in ritm si sa ne scrii despre Pat si Eva
Lia, superLia , eu una as fi innebunit in locul tau; de fapt , eu am innebunit deja cu un plod
Kim, deci ai organit totul, da ?
Alice, unde esti ?
Ioana g, cum e Gorodica mica ?
Leeloo, felicitari pt orele de somn, la cat mai multe
Roller,
Andrea de Pupi, cum sunteti ?
Mai vroiam sa scriu ceva, dar am uitat, evident Revin mai incolo.
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Aloha, sint pe acilea ... nu am insa chef de nimic, cu atit mai putin de muncile mele !?[bleah]
Robi, Matei este un dulce !! Inca o data sanatate multa pentru tine ! Problemele vin si pleaca, acusi te bucuri ca ai rezolvat si scapat de una, ca murphy nu doarme si iti trimite alta, noi sa fim sanatosi sa le ducem pe toate catre final ! Te pup si daca te apasa ceva, sintem aici sa ne ascultam una pe alta !
Olivia, ! Cutii peste cutii, hai ca mai e putin si ajungeti in tara ! Io-s obisnuita cu vorbitul incontinuu, asa ca nush cine trimite mai repede pe cine, haha !! Mai nou Andreiush cum ma vede ca ma apuc de ceva, incepe si ma cheama, sa imi arate si cel mai mic lucru, sa imi spuna cite ceva ... aproape ca nu mai pot face nimic cum trebuie ! Cel mai fain este cind sint linga el, vreau sa ma duc pina in alta camera si insecundele urmatoare plecarii mele striga "maaaaamiii, vinoo repede ! dar acum !". Nah, ce sa mai zic ?
Liooo, te-am (re)vazut in poze, arati super ! Mai pune si citeva mai recente cu tine, sa te mai vedem si pe tine (zic io, care fug mereu de aparat ) ! Suna super reteta aia, ce foame mi s-a facut !!
Roxi, te asteptam cu povestiri cind ai timp !!
Daria, ce mai face Giulik ??
Si eu sper sa se fi inselat meteorologii, ca mi s-a luat de vreme nasoala !! Azi e mai frig ca ieri in capitala si plouaaaa aghen ! M-as duce la , dar cu apu pe birou nu poci !
O zi minunata va doresc !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
g_ioana spune:
Neatza,neatza..meii ce ma nerfeaza Daria cu oradea ei insorita..vreeeem si noi un piicc de soooareee,pliiz!..io am o durere de cap sper sa nu fie viroza..
Lia moama ce frumoasa si sexoasa esti iar piticii tai sunt tare draguti si ochiosi
Vivia adik plangi du bucurie cand auzi de plecare,nu..o sa fie bine,va tinem pumnii!
Robi super tare poetul cu bunatatea
Alice exact asa face si mandra,mai ales daca suntem singurele acasa,da'io o aburesc, o intreb daca-i urgentza..daca zice da,ma duc,daca nu,trag de timp
Daria multumim de intrebare,mandra-i bine..numa' ca are o tuse ciudata,doar la juma de ora dupa ce adoarme sau cand se trezeste dimineatza..in rest deloc..merg azi s-o asculte careva sa fiu io linistita...Giulik cum se mai simte?
Btw de matusica...insarcinata-i cumnata-mea dar io-s bucuroasa ca stam in acelasi oras,asa ca o sa exploatez la maxim bb-ul ca mi s-a facut dor...ii zic mandrei ca Irina are un bb in burtica si incepe"dar eu nu am vazut ca are burta mare...io cred ca ai inteles gresit,Adi are un bb in burta n-ai vazut ce burta mare are el?"..incep si-i explic cat de mic este bb si-i exemplific cu o bucatica de paine.."hai fugi d'aici ca glumesti!..tu chiar vorbesti serios?"..si incheiem prima discutie despre bb asa "sa-i spui Irinei sa fie baiat ca daca-i fata nu ma intereseaza!"
hai pupicei,sunt in zona astept sa-si faca efectul nurofenul si capuccino
szivarvany spune:
Alice,
Trimit io muta la schimb la cine vrea Ea le stie deja pe tuoate, n-are nevoie de explicatii
Noi in fiecare seara facem "chef" si ascultam muzici gen CleopatraStratan, HannahMontana, HSM ... moama ce le mai cantam in inglish Si cam atat, tot intreaba cand merge la gradi, bag de seama ii lipseste "tronu`"
Ioana filozoafa e Maria
Noi la farmacie:
G: si io vreau cutii din`astea.
Io: dc vrei Giulia cutiutele astea ?
G: pt ca sunt colorate.
Io: avem si`acasa cutii colorate
G: oare ce e in ele ... (si le admira ...)
Io: prezervative.
in farmacie s-a lasat liniste deplina
G: atunci vreau ruj de buze (strugurel nivea)
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
alice2004 spune:
Super tari fetele astea !! Amindoua stiu care sint prioritatile, nu ??
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete