Copilasi de Iulie-August 2004(10)-Alaturi de EMMA

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata la fete si un special pentru Roxana si domnisorica Eva!
Dana, sper ca si voi sunteti mai bine!!
Lia, eu te admir tare, mai ales ca stiu ca eu nu as fi rezistat sa fac ce ai facut tu, respectiv sa cresti singura doi copii (ca partea cu ajutorul sotului nu se pune in totalitate...) si fara sa-i dai la gradi! Pentru Stefan gradinita este un mare plus - socializarea si modul structurat in care functioneaza sistemul de la gradinita a facut minuni pentru el; in plus, noi in doi ani de gradinita l-am tinut acasa pe caz de boala maxim 3 saptamini (adunate) din care ultima saptamina a fost cea trecuta (si atunci nu a luat de la gradi!) - asa cum zice Olivia, si eu cred ca tine de sistemul imunitar al fiecarui copil! Hai, mai pune niste poze cu puii!
Daria, voi cum mai sunteti?
Kim - ati inceput deja impachetatul? Containerul pleaca inaintea voastra sau dupa voi?

Noi iar am avut o noapte cu treziri (cred ca asta va reprezenta normalul de acum incolo...) - ultima oara s-a trezit de tot pe la ora 4, moment cind i-am facut un biberon de lapte si l-am culcat la noi in pat. Urmarea? A dormit dus, fara scincete, dureri de dinti, pierderi de suzeta, etc - abia s-a trezit dimineata la 8, dar asa macar am putut dormi si noi 3 ore legate! Problema nr. 1 este ca am impresia ca de fapt el vrea cu noi toti (deh, el e singur singurel la el in camera...)...a doua ar fi ca eu ma trezesc cu mare greutate dimineata ca urmare a drumurilor nocturne...

Hai ca trebuie sa ma apuc de munca, va pup si va urez o zi superba!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
ADEMA

Rox, multi pupici la voi si acomodare usoara la toata trupa
Leloo, sar`na de intrebare, minunat ! Afara-i soare de primavara, am dormit toata noaptea amandoo suntem pe Erdomed, Claritine, Ventolin si ceva sray de nas asa ca eu urez tuturor asa o noapte
Roller, succes la evaluare !
Kim, imi place tare mult cum descrii colaborarea lui Luca
Lia, si baga poze
Ioana, unde esti ?

Faza zilei: merg la gradi sa achit orele ... si toti copiii m-au intrebat dc n-am adus-o pe Giulik ... a zis educatoarea ca n-are cine-i comanda

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

La multi ani Adema!

Roxana, bine ai revenit , sa aveti zile cat mai linistite de acum incolo!
Olivia, frumoasa colaborare aveti, bravo!
Si Maria e cooperanta cateodata, de cateva seri o instruise John sa-si stranga jucariile seara inainte de baita, ne dadea afara din camere si facea ordine in jucarii dupa aia ne punea sa venim cu ochii inchisi ca sa faca ea "taa-naaa!"...numa' ca e dupa cum are chef, aseara a zis ca nu poate sa stranga nimic, e ocupata ..."pai ce faci!?" "fac pe mortu'!"
Era tolanita pe covorul din sufragerie cu ochii inchisi...deh
Daria, sa o tineti tot asa!
Dana, sanatate multa lui Vic! Sa treaca repede. Tinem pumnii sa fie cat mai buna evaluarea!
Ioana, pai eu cred ca e vorba de amandoua, si tu esti foarte calma si Mariuca e un copil foarte cuminte...
Gabi, cred ca s-a plictisit singurel in camera, vrea la mami. Eu va doresc sa ajungeti la o formula avantajoasa pentru toata lumea cat mai repede, ca sa va odihniti bine toti.
Lia, nici eu n-as fi rezista in locul tau. Depinde de imunitatea copilului, daca e sa ia toate bolile oricum o va face si anul asta.
Eu sper ca la Ioana mersul la gradinita sa nu aduca multe boli, pen' ca oricum le-a facut deodata cu Maria anul trecut, sa nu o lase pe surioara "shingula!"
La noi pana si doctorul facea glume..."pai d'acum poate sa vina si SARS'u si aviara peste dumneavoastra ca v-ati imunizat!"

Simona, eu propun ca Olivia si Luca sa faca un curs pentru pitici si aducem mai multi, daca tot e sa recicleze sa aiba randament mare
Incep si eu sa ma cam satur de vremea asta mohorata. O zi minunata sa avem!

Monica, Maria Alexandra (02.07.2004) si Ioana Adriana (20.04.2007)
poze unu, poze doi, poze vechi si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LA MULTI ANI, ADEMA!

Bun venit acasa Roxi si Eva!

Sanatate multa la bolnaviori, bantuie si pe aici o viroza uraaaataaa...
Eu nu prea am multe noutati, de aceea va citesc zilnic dar cu scrisul e mai greu. Nu-s chiar in cea mai buna forma dar sper sa depasesc si de aceasta data problemele de tot felul.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Adema - La Multi Ani!!!!!!

uite ce patesc daca nu consult lista...

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza
LA MULTI ANI ADEMA
Dana tinem pumnii sa iesi bine la evaluarea pe 2008..btw ar trebui sa iei coronitza numai pentru faptul ca in 2008 ai adus pe lume un bb...insanatosire grabnica si lui Victorash
Leeloo cred si io ca se simte discriminat Tudor daca doarme singur...se pare ca ati gasit si solutia minune dormitul comun
Vivia pune mama si poze cu facut cutii ca nu ne suparam..cum stati cu emotiile plecarii?
Robivecinica uite un pupic si o imbratisare sa iesi mai repede din starea asta,ca o viatza avem si nu merita sa fim suparati...cred ca-i si vremea de vina,nu am mai vazut soarele demuuult taree demult
Daria vezi mama ca rau cu rau dar mai rau fara rau..copii duc dorul sefei...pupacim Giulika terorista!!!
Io-s acasa cu cupilu,ca tati a plecat de aseara in capitala ca deh asa le sta bine liderilor sindicali..asa ca am jucat carti,am facut puzzel,am colorat si am facut mancare....acu-s in pauza ca doarme...
hai pupicei si sa avem o zi buna
ps1.Roxi bine ati revenit acasate asteptam cu poze si musai sa ne povestesti cum a intampinat-o Pat pe Eva!!!
ps2.io-s bucuroasa ca voi deveni matusa in septembrie,asa ca poate si mandra mea sa afle cum creste bb in burtica si sa fie un fel de bigsister!Cand am mai mult timp am sa va povestesc ce discutii avem deja pe tema asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

ce copii frumosi, Lia, Dea e o papusa iar Danut e barbatel adevarat deja

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

LIA, sa iti traiasca puisorii, sunt superbi amandoi!
Uite cum m-am inveselit eu privind copii frumosi

Ioana, saru' mana de incurajari... Incerc si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI, EMANUELA ! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita !!
Lia, !! Am vazut pozicile, sint niste dulci ambii copii si seamanaaaa doo picaturi cu tata (hehe, tu pe unde ai fo, draghe ??).
Dana, tinem pumnii strinsi sa iasa bine cu evaluarea !
Ioana, ce vesteee super ! Poi sa fie bine, sarcina usoara si un bebe sanatos !! Io abia astept sa citesc din replicile mindrei !!
Robi, sanatate multa si sa se rezolve cu bine toate problemele !
Olivia, pfff, sigur il trimit pe Andreiush la reciclare cind vii acasa, sa invete si el sa faca ce face Luca !! Pupici si va transmit in continuare muuulte ginduri bune, zi de zi !!
Roxi, bine ati revenit acasa !!
Gabi, pai si eu cred ca ati gasit adevarata problema a lui Tudor !! Pupici si somn bun noaptea sa aveti !
Andreiush a fost azi cu gradi la teatru, au vazut "capra cu 3 iezi", noi parintii am stat ca pe ace, daca nu transpira, daca se imbraca cum trebuie, cum o sa ajunga la teatru, cum asta si cum aia, copchii s-au distrat insa de minune, gizmoul a fost foarte incintat de toate, hehehe, de cind tot spuneam eu ca ajung la tandarica, nu mi-am mai vazut colegii de un catralion de ani (ma intreb chiar daca isi mai aduc aminte de mine !).
O zi minunata va doresc in continuare si o dupaamiaza linistita !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Lia draga ai niste minunatii de copii !!!! sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei

Mergi la inceput