Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91
Raspunsuri - Pagina 8
felix76 spune:
phuiiii trimiteti-ma la culcare ca am inceput sa bat campii!
inca o pupa pt tamy cea invizibila,
Felix
aerlilian spune:
Tamy ,nu esti singura cu astfel de trairi...Crede-ma!Si eu aud mereu de femei care raman gravi atunci cand isi propun...Imi vine sa urlu1Dar din pacate astfel de trairi nu ne fac bine.Asa ca,nu te mai gandi,vom avea si noi bebe cat de curand.
Felix ,se putea sa-mi dai tu o veste buna?De parca n-ar fi fost de ajuns faptul ca eu am deja semne de cm,mai vii si tu cu vesti proaste...Ufff...
Sarrah ,tu nu vezi ca striga lumea dupa tine?Spune ceva!!!
Magdita ,de unde ai atata putere sa ne incurajezi pe toate?Va pup mult si va anunt curand ce hotarare iau.Incep din nou monitorizari sau...nu stiu,o sa va spun!
jasmine30 spune:
Fetele mele dragi, va multumesc pentru urari si sper ca urarile voastre sa se indeplineasca pentru toate !
Eu am terminat cu musafirii si cu mesele intinse si imi trag si eu sufeltul putin.
Maine dimineata merg iar la Tutu Mutu sa vad ce imi mai spune despre foliculii mei minunati. Sa imi ajute Dumnezeu sa mai fi crescut si ei ca sa mai trag si eu sperante ca poate se cuibareste in burtica mea ceva luna asta .
Sarah pe unde umbli ? Sa dea Dumnezeu sa vii direct sa ne dai vestea cea buna !
Apropo, sa stiti ca vineri la cabinet am auzit clar de la Tutu ca pleaca in perioada 5-7 februarie, asa ca aveti grija daca aveti treaba cu el in acea perioada.
Va pupicesc si sa auzim numai de bine !
felix76 spune:
Jasmi, te-ai dixtrat? Sa ai maine foliculi babani crescuti ca Fat-Frumos!
Lilisor, nu-s proaste vestile ca inca n-a venit rusu. Doar testu-i negativ! Stii lozinca noastra, nu? Pana nu vedem rosu suntem gravi! Numa ca eu vreau acum sa vina sa nu ma dea peste cap cu planurile. Sunt zuza ca vreau asta, stiu!
Pup gashca (sa nu mai iasa gasca inotatoare) de tutunici!
Felix
tamaryllis spune:
Da mai fetelor, cum sa nu te enervezi cand ieri am fost la nasi, iar nasa, care stie ca avem ceva probleme imi zice: pai botezati voi, ca noi nu avm sperante (se referea la faptul ca noi ii spusesem ca in curand o sa botezam o fetita). Ce-mi venea sa-i zic nici sa nu-si faca spenate, ca nu va botza (in sensul ca pot sa gasesc si alti nasi)!
Asa ca Aerlilian, , stiu ca nu imi fac bine trairile astea, dar nu pot, frate si gata sa trec peste ele. Ei ii este asa de simplu ca are doi copii (pe care nu s-a chinuit sa-i faca, evident!)
Felix, nu eram ascunsa! Macar 2 vorbe ti-as fi spus!
Hai ca poate scapi si rusu' isi ia lumea in cap!
Cine si-a mai facut ceva planuri? Injectii, IA, FIV, monitorizari?
Haideti sa ne mobilizam! Eu recunosc ca daca nu erati voi, nu faceam nici acum lapro si m-as fi lamentat asa, degeaba! Deci pe mine m-ati mbilizat!
felix76 spune:
Fetele, declar z1 si ma bucur pentru asta! Este prima data de vreo 5 ani cand ma bucur ca a venit
Tamy, las ca vine el soarele si pe strada noastra, o sa vezi! Chiar daca vb in contratimp, mesajele le gasim pe mess. Pup fata sa-i treca supararea! Da-i in colo de oameni fara suflet! Nu merita lacrimile noastre!
Jasmi, cum a fost la doftor? Au crescut naravasii sau bagam un descantec?
Ma minunez ca activa am devenit pe forum, cred ca bucuria reinceperii procedurilor ma face asa! Ieeee, merg sa-mi iau sange si apoi la histeroscopie si ma bucur pentru asta!
Pup fetele si dau o meri insangerata ca sa treaca supararile. Io beau portie dubla sa va cant o manea
Felix
felix76 spune:
Fetele, am hoinarit pe forumache si am gasit ceva frumos postat de Goldi ( sa nu se supere pe mine ca tare-mi place ce a postat)
Femei adevarate (Reflectiile unui barbat...)
Pe masura ce inaintez in varsta, apreciez cel mai mult femeile trecute de 30 de ani. O femeie trecuta de 30 de ani nu te va trezi niciodata la miezul noptii sa te intrebe la ce te gandesti. Ei nu-i pasa la ce te gandesti. Daca o femeie trecuta de 30 nu vrea sa urmareasca un meci, nu sta prin preajma miorlaindu-se. Face ceva ce chiar isi doreste sa faca. Si de obicei e vorba de ceva mult mai interesant.
O femeie trecuta de 30 se cunoaste suficient pe ea insasi ca sa fie sigura de cine este, ce este, ce vrea si de la cine. Sunt putine femei trecute de 30 carora le pasa de ce-ai putea gandi despre ele sau despre ce fac.
Femeile trecute de 30 au o mare demnitate. Rareori se apuca sa tipe la tine la opera sau in mijlocul unui restaurant foarte scump. Desigur, daca o meriti, nu ezita sa traga in tine.
Femeile trecute de 30 de ani sunt generoase cu laudele, deseori nemeritate. Ele stiu cum e sa nu fii apreciat. O femeie peste 30 are incredere sa te prezinte prietenelor ei. Una mai tanara cuplata cu un barbat isi ignora deseori chiar si cele mai bune prietene pentru ca nu are incredere sa le aduca in preajma lui. Celor peste 30 nu le prea pasa daca esti atras de prietenele ei pentru ca stie ca ele nu o vor trada.
Femeile devin medium pe masura ce imbatranesc. Niciodata nu trebuie sa-ti martusisesti pacatele unei femei peste 30. Ele stiu intotdeauna. O femeie trecuta de 30 arata bine purtand un ruj rosu stralucitor. Asta nu e valabila si pentru una mai tanara. O data ce a trecut de un rid sau doua, o femeie peste 30 este de departe mai sexy decat omoloaga sa mai tanara.
Femeile de peste 30 de ani sunt deschise si oneste. Ele iti vor spune imediat daca esti un ticalos sau te porti ca un ticalos. Niciodata nu trebuie sa te intrebi cam pe unde te situezi in relatia cu ele.
Da, pretuim femeile trecute de 30 de ani pentru o multime de motive. Din pacate, nu e reciproc. Pentru fiecare femeie uluitoare, inteligenta si fierbinte, trecuta de 30 de ani, exista o relicva cu chelie si burta in pantaloni galbeni facandu-se de ras alaturi de o chelnerita in varsta de 22 de ani.
Pup
Felix
Pot ... pentru ca eu cred ca pot
silvy24 spune:
ffffff frumos despre femeia trecuta de 30 de ani.
Cu toate ca inca nu stiu cum este sa ai peste 30 de ani, simt ca ma apropii cu pasi repezi. Mai am mai putin de jumatate de an si fac 27 de ani, varsta care mi se parea SF acum 3-4 ani. Si, cu toate ca ma alint spunand ca ma simt inca de 21 de ani si ca sunt deprimata cand imi dau seama cati ani am, de fapt sunt foarte implinita. Cand imi aduc aminte cat de nesigura pe mine, deprimata, imatura eram la 20-21 de ani, imi vine sa rad. Si da, ma simt mult mai frumoasa, mai interesanta, mai desteapta, mai amuzanta, mai sexy decat ma simtem la varsta aia. Si stiu ca e abia inceputul. Apogeul il voi atinge dupa 30 de ani.
Am si norocul sa le am ca modele pe mama mea, care la 46 de ani e in apogeul frumusetii si implinirii ei, si pe soacra mea care la 67 de ani se poarta ca la 20 si care spune ca apogeul ei ca femeie l-a atins intre 35 si 40 de ani. Are o vorba: "la 40 de ani eram muc si sfarc".
Va pup,
Silvy.
elly_me spune:
Neata fetele.
Azi sun in Z6 si merg la monit. dupa amiaza.
Am bagat gonal- vreo 5
Acum astept sa creasca puii.
Voi reveni cu vesti.
Si ca tot vorbiti de 30 ani- eu inca nu- am - dar simt ca am 40
Parca m-am maturizat in 4 ani- cat in 20.
Dar ma simt mai puternica.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Feli, imi pare rau pentru z1, insa ma bucur ca lucrurile incep sa prinda contur pentru tine . Sper din suflet sa reusesti anul asta, indiferent de proceduri si medici, sa ne dai vestea cea mare. Ti-am promis ca vin la botez si ca o sa bem cafeluta intr-o zi cu piticii jucandu-se langa noi. Vizualizez asta . Mi-a placut ce ai postat despre femeia de 30 ani .
Tamy, te inteleg perfect iubita. Iti inteleg starile sufletesti privind persoane care vorbesc atat de usor despre fertilitate sau infertilitate. Asta este, nu toata lumea se confrunta cu problemele noastre, si cine nu trece prin asa ceva, vorbeste foarte usor, indiferent ca raneste sau nu. Poate nici nu se gandesc ca ranesc aceste cuvinte spuse atat de usor. Va veni si vremea noastra, sunt sigura de asta .
Silvy, ai o soacra pe cinste, sa inteleg. Sa iti traiasca si sa iti ajute DD sa ii faci un nepotel in curand .
Georgi, te asteptam cu vesti iubita noastra .
Aerlilian, eu sunt foarte bine psihic, m-a relaxat foarte mult aceasta perioada de pauza impusa de diphe. Si nu mai sunt atat de stresata si incrancenata ca trebuie sa reusesc acum. Am dobandit o seninatate pe care inainte nu o aveam. Ma rog zilnic la Dumnezeu sa imi dea acest dar si am toata increderea ca va veni la momentul cel mai potrivit pentru noi.
Aaa, si va invit la o felie de tort , astazi e ziua sotului meu .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler