Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Nu stiu ce sa fac

Ma dusei la toileta si ma invadara rushii
Niciodata nu mi s-a-ntamplat.
Sunt in Z6- am facut gonalul si continua sa-mi vina.

Pe mine ma tinea maxim 3 zile cm - si acum nu se mai termina.
E mai abundent decat in prima zi.

Nu stiu ce sa fac- sa ma duc azi-acu la T - sau nu???
Parca nu m-as duce azi.
Mi-e rusine

Ce sa fac??

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Elly , ai pm .

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

neatza fetelor,

felix, pacat ca nu a fost sa fie luna asta, dar macar ai un plan bine stabilit, asa ca da-i bataie, fa-ti analizele, dut-te la histero si pe urma fugi la rude si sa te intorci cu vesti bune de acolo. sa ne tii la curent!!!!

tamy, sa stii ca nu esti singura. si pe mine ma incearca ganduri din astea si eu sunt cateodata invidioasa pe persoanele care raman asa repede insarcinte si care spun ca s-au ''chinuit'' 3 luni pana au ramas gravide. In week-end am avut asa o stare de relaxare si optimism ca voi fi gravida in curand. Bine zicea Magdi ca tratamentul asta te face sa te relaxezi si sa nu te mai gadesti ca acum e musai sa prestezi. Sotul meu imi tot spune ca noi vom reusi natural dupa acest tratament al meu si dupa tratamentul lui, ca chiar imi vine tot mai mult sa-l cred, drept pentru care am hotarat ca dupa tratament sa incercam 6 luni sa vedem daca vine bebe de la sine, iar daca nu se va intampla asa atunci vom apela la ajutoare ca sa-l facem sa apara in viata noastra.
Odata si odata tot o sa iasa soarele si pe strada noastra, a veteranelor.

jasmine, cum a fost la monitorizare, au mai crescut foliculii?

sarrah mama, toata lumea striga dupa tine si tu nimic? Ia vino la apel si mai spune-ne despre tine.

mada, tu ce mai zici, nu mai vrei sa intri chiar deloc, deloc?

gerogic, despre tine ce ne spui? iti dai seama ca te asteptam cu vesti. Nu ne ocoli....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Buna ziua dragelor !

Eu fusei bine mersi la monitorizare si cand am ajuns acolo am vazut o multime maaaaare de fete care asteptau. Mai fetelor suntem o gramada de Tutunici, din pacate.... Nu imi venea sa cred ce era la usa cabinetului...

Uneori am impresia ca ne inmultim noi cele cu probleme si nu cele gravi... Offfffff

Foliculii mei au mai crescut, de fapt e doar unul mai raarit de 18.7 mm ieri ziua 14. Ceea ce ma contrariaza pe mine e faptul ca eu am prestat vienri seara si ieri Tutu a zis sa mai prestez in aceasta seara (practic sunt 3 zile de pauza). Ieri am avut un pic de mucus cervical da azi cand teoretic sunt sanse sa se sparaga sau oricum suntem pe aproape, nu mai am nici urma de mucus.

Asta ce inseamna, ca am ovulat deja sau ca nu prea voi ovula curand?

Pana acum cateva luni aveam tone de mucus iar acum nicmic... Voi ce stiti despre semnele astea, ca eu sunt in ceata rau...

Parca regret ca m-am luat dupa doftor si nu am prestat aseara...

Sau poate 18.7 mm e o dimensiune prea mica pt ca foliculul sa se sparga? Ca sa nu mai zic ca luna trecuta am ovulat tot cu ovarul stang. E posibil asa ceva?

Hai ca v-am innebunit de tot cu calculele mele insa sincer nu prea mai am sperante ca se prinde ceva luna asta...Ca parca toate imi sunt potrivnice...

Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna zanici mici cu (viitoare) burtici
io is la fel ..adica astept .. nu ma intrebati ce astept ca nu va spui .."sechet" , cum zice nepota'miu ... am faciut un testulache acum cam 1 sactamana.. urat test ..va dati seama ca avea I .... altul nu mai prestez ca ma scoate din minti sa ma pipilesc ba prin sticlute , ba pe betigase .... insa m-am hoatarat sa ma duc la doctorila caci pute treaba .. pute a rau .. vaz ca nici II nu apar , nici cm-ul ..ceea ce ... nu bun ...

sa nu-mi ziceti sa sper , caci am facut lista sperantelor , si nu am nici macar 1 simptom de sarcina ..absolut nici unul .. si credeti-ma ca am cautat de numa .. stiu , stiu , sunt o persoana deosebita ..cetire de la cumnata si mama (poate la mine e altfel decat la toata lumea )...dar parca prea is deosebita nu credeti ?.....so .. acum astept sa vina .. nici macar nu credeam ca voi ajunge sa zic asa ceva in perioada asta de cand ne chinuim pt bb

va pupacesc dulce pe tati (a se citi toate ) si va tin in priza (virtual )

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magditza, sa-ti traisca sotul si in curand sa ii oferi si cadoul mult visat. Petrecere frumoasa va doresc!!!!
am servit si o felie de tort, asa cum imi place mie!

jasmine, vezi ca pana la urma a crescut foliculul. Asta inseamna ca maine ar trebui sa se produca ovulatia, cand ar trebui sa ajunga pe la 20mm ca dimensiune. Eu zic ca ti-a zis bine Tutu ca diseara sa prestati. Sa se lase cu ochisori in 2 saptamani!

georgicule, de la ce poate sa fie dereglarea asta? sa produca tratamentul asta asa o dereglare sau esti tu o persoana speciala si esti pregny fara semne de gravideala? Sunt curioasa ce-ti va spune nea doftoru despre aceasta intarziere. oricum o ecografie nu strica dupa tratament, asa ca sa vezi ce mai e prin burtica.

Mergi la inceput

Lalitica sa dea Dumnezeu sa ai gura aurita ca tare vreau si eu un samburas in burtica !

Oricum eu imi cunosc relativ bine organismul dar faza asta cu mucusul ma desumfla rau de tot. Ca asa am patit si la monitorizarea trecuta. Folicul bun, ovulatie ok dar mucus ioc si bineinteles ca nu am ramas...

Magdita sa inteleg ca e ziua sotului tau? La Multi Ani si sa dea Dumnezeu sa ii oferi cadoul mult visat !

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Helooo dragutele,

Magdi, sa-ti traiasca sotuleanu iar la anul, pe vremea asta, ii doresc sa il tina pe bebele lui in brate! Mmmmm, bun torutul, de ciucalata, nu?

Jorjic fata intarziata la rusi!

Lali, daaaa, ma bucur cand respect planul. Era cat pe ce sa ma bage la emotii ca nu vine la timp rusnacu in vizita

Elly, chiar nu pricep ce-i cu sangerarea aia! Mai bine l-ai suna pe Tutu si i-ai spune problema ta! Fara rusine, gandeste-te cat sange vede el la nasteri....

Jasmi, vezi ca a crescut? Yupiiii! Daca nu e buna secretie, de ce nu-; rogi tu pe Tutu sa-ti faca IA. Siu ca nu prea face el pe natural dar poti sa incerci sa vb cu el pe tema asta. Asa ocolesti secretia si pune gigeii exact acolo unde drumul lor se scurteaza...

Silvy, tu ce mai zici?

Io nu m-am simtit niciodata de peste 30, am ramas undeva la 23

Pup fetele,

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor fusei la T - multa lume.

I-am spus de sangerare si mi-a spus : "probabil de la gonal"

Mi-a masurat endometrul - dar nu mi-a spus dimensiunile

Aveam si foliculi-- fff mici- vreo 3 am vazut eu pe OD, dar nu i-a masurat
(pe OS nu erau)
Mi-a spus sa ma mai duc miercuri.

Jasmine- pe unde erai pe acolo- ca sigur ne vazuram.
Eu fusei penultima la monitorizare- eram imbracata toata in maro- satena- parul lung (nu prea lung)

Fetelor- o vazui pe ARIS- avea o burtica mareeeeee, dar ea tor slabuta, mumusica si cu zambetul pe buze.
Asteapta sa nasca.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Iubita eu nu am fost azi la monitorizare ci ieri.

Asa ca nu eram eu pe acolo.

Bai nene nici urma de mucus preovulator. Cred ca o iau razna. Daca nu raman nici luna asta cu tot cu monitorizare ce sa ma fac?

Bine, in fond nu prea am ce sa fac decat sa prestez si sa mai merg maine sa vad ce se intampla...

Sarah, pe unde umbli? Tu chiar ne-ai uitat de tot? Noi te asteptam cu vestea cea buna si sa ne mutam cu toatele la odisee.

Mergi la inceput