Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Alina, felicitarile mele! Ma bucur enorm pentru tine!

Puuup gasca de fete,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Mai fetele voi nu mai ziceti nimic?

Pai sa ajungem noi pe pagina 2?

Nimeni nu se mai monitorizeaza, nu mai merge la Tutu Mutu?

Sau e criza financiara mon cher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

wwauu tamy, super rezultat la spermograma. Cu asa rezultat sigur iti va reusi FIV-ul. Din februarie il pun si eu pe al meu sa ia niste SE-Zn, Vit E, Omega, Naprasniz, Vit C sa ii creasca si lui mbilitatea si sa i se mai regleze morfologia

alina, FELICITARI!!!!!! ma bucur tare mult ca ai ramas iar insarcinata. sarcina usoara iti doresc, sa stea samburelul in burtica 9 luni si sa ai un bebe sanatos. De cand n-ai mai intrat pe forum fiecare a mai facut cate ceva in lupta cu infertilitatea. Inca nici una dintre noi nu a reusit sa-si implineasca visul dar suntem pe drumul cel bun si cu siguranta vom reusi anul acesta. Eu ieri mi-am facut a doua injectie de diphereline si dupa tratament o sa incerc o perioada natural si pe urma voi vedea ce drum aleg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

toate fetele!!!Am mai trecut si eu pe la voi sa va incurajez si sa va trag dupa mine la odisee; inca mai sunt locuri la cea de septembrie octombrie, daca nu vor fi pt cea de noiembrie-dec. Felicit si eu noile gravi, pe anaconda si alina, ma bucur tare mult ca ati reusit si sper sa avem toate o sarcina sanatoasa si dusa pana la termen si cu bb-i sanatosi; Si ma rog in fiecare zi si pt celelalte tutunicile sa ne urmeze cat mai curand Noi suntem ok, ceva contractii, dar luam no-spa la 8 ore si deja am trecut si noi pe utrogestan si magneB6 pt sustinere; in rest ametelile de rigoare, greturi, somn, oboseala, dar crestem; nitel stres, mici cosmaruri noaptea, dar trec peste ele, ma rog sa nu mai pierd sarcina si incerc sa raman optimista. si fiti optimiste, faceti tot ce este cu putinta, rugati-va si bb va veni 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Craisarh te pup si sa ne tragi si pe noi repede la gravidoase !

Tu mergi tot la Tutu acum? Sau ai alt medic?

Sa dea Dumnezeu sa duci sarcina la bun sfarsit si sa ai un bebic sanatos.

Tu cand ai facut laparoscopia cu Tutu ai facut si histeroscopie in acelasi timp?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

jasmine30, laparo am facut in iunie cu Tutu, apoi am mai facut o monitorizare, prin septembrie am facut histeroscopia, cu alt medic si in noiembrie s-a prins; Eu tot banuiam o sinechie uterina, i-am zis lui tutu, dar a zis ca nu a vazut nimic la laparo asa ca am incercat in alta parte; Acum nu merg la el, pt ca este aglomerat cu fetele noastre si deocamdata suntem ok si sunt multumita si de doctora mea; si relaxare la fufu 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele,

Crisarh, ma bucur mult ca ne-ai mai scris, ca totul e bine. Fii calma si optimsita si roaga-te in continuare la DD sa te ajute sa fie totul bine de data asta. Multumim pentru incurajari si speram sa venim cat mai multe la odisee . Cand ai timp si daca vrei, fireste, poate ne spui povestea ta de succes ca sa o trec pe prima pagina .
Jasmine, iti tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la eco. A propos, cat mai costa o monitorizare la dr.T ?
Georgi, pe tine te asteptam cu vestea cea mare .
Sarrah, tu ce vesti mai ai?
Adriana, esti inca in concediu ?
Feli, Madutz, Rocsy, Tamy, Lali si toate fetele nementionate .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GArGAritza27 spune:

Buna dimineata fetelor
In primul rand la multi ani si toate visele propuse pt anul acesta sa se implineasca; si in al doilea rand creda ca nu ma mai stiti pt ca nu am mai intrat de mult pe froum (cred ca de cateva luni). Luni in care am incercat trat homeopat pt menopauza precoce dar se pare ca in afara de disparitia simptomelor de menopauza nu s-a imbunatatit nimic. Dar hai ca va obosesc cu prostiile mele cand de fapt intrasem sa va intreb daca stiti ceva de Tutu daca e in tara sau nu pt ca vreau sa merg la el sa vad daca macar pot sa fac un bebe cu fertilizare sau nu.

Va pup pe toate si felicitari poraspetelor mamici sa dea DD sa aveti bebei sanatosi si sarcini usoare, iar pt restul - nu renuntati fetelor sa mergem mai departe pt ca cu credinta in cel de sus se vor rezolva toate intr-un fel sau altul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Fetelor - acu' trebe' sa fac Gonalul
Si mie frica

Ma incurajez sigurca- dar mi-e frica
uffffffffffff

Nu am mai facut niciodata injectii in burtica

Sunt stresata

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

hai mai elly fi barbata!!! suntem aici sa te incurajam, da-i bataie. O sa vezi tu ca doar prima injectie e grea pe urma toate o sa ti le faci foarte usor. daca ai ceva nelamuriri poti apela la fetele care si-au facut deja gonalul. bafta!!!!

Mergi la inceput