Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91
Raspunsuri - Pagina 4
jasmine30 spune:
Fetele Tutu nu mai are cabientul la parter unde sa faceau monitorizarile de obicei la spital.
Acum trebuie sa mergem la et 2 la ginecologie. Eu l-am asteptat acolo dupa ce a iesit de la raportul de garda. Ii dadusem sms ca nu stiam unde il gasesc si mi-a spus ca la et 2.
Offf, foliculii mei sunt prea mici. Ce sa ma fac eu oare? Cum sa ii conving sa ma creasca si ei ?
Adevarul e ca organismul meu nu ma minte deloc. Acum nu am nici mucus de ovulatie, nimic... Asa ca e clar ovarele mele sunt cam ametite
elly_me spune:
hello
Azi dimineata mi-a venit mai mult- dar nu va inchipuiti ca ff mult. (dar a fost rosu)
Tocmai am vb cu T si mi-a spus sa fac din Z3 cate 2 gonal/ zi - (3 zile la rand).
Iar in Z6 sa ma duc la monitorizare.
Asa ca voi intra in "hora"
Maine dimineata ma duc la Medlife sa-mi fac analizele hormonale.
Felix- inca nu m-am mutat- voi incepe mutarea de pe 1 februarie.
Sper sa fie ok.
Va puppppp si va multumesc ff mult pt sfaturi.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
elly_me spune:
Anaconda- te rog frumos sa-mi mai dai si mie link-ul cu filmuletul unde arata pas cu pas cu se face gonalul.
Trebuie sa o pregatesc pe mama.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
tamaryllis spune:
fetelor, azi va dau o veste mai buna decat ieri, si anume: cand va scriam mesajul ieri, inca nu vazusem spermograma, ci doar imi spusese sotul la telefon diagnosticul si observatiile dr. Matei: nr crescut de leucocite. Ei...aseara, cand ne-am intalnit si am vazut spermograma....o adevarata surpriza placuta: leucocitele au fost si mai multe in comparatie cu alte spermograme si atunci a fost vorba de un enterococ, pe care l-a tratat cu antibiotice... sa vedem acum, luni, cand primim rezultatul spermoculturii ce a mai aparut.
Dar vestea buna e ca :
- de la 24 mil de spermatozoizi/ml, acum avem 67 mil/ml.
- de la 25% mobilitate progresiva (a+b, unde a=0), acum avem 30% mobilitate progresiva, unde a=10% si b=20%)
Nu imi vine sa cred ca a iesit a=10%, a-ul, care este mobilitatea rapid progresiva!
Sotul meu zice ca el isi aminteste ca a luat zinc si vitamina C prin vara, deci nu stiu daca e de la zinc, omega3-6-9 pe care il ia acum, sau doar de la faptul ca nu s-a mai stresat, caci oricum mergem pe FIV.
Oricum, e bine de retinut.
Asa e, diagnosticul e tot asteno, dar macar avem mobilitate rapid progresiva!
Oricum, toate valorile sunt considerabil imbunatatite, dupa parerea mea!
Lali, omega 3-6-9 (ulei din seminte de in)- chiar asa se numesc pastilele si luam 2/zi. Iau si eu, caci am auzit ca e bun si pt ovare.
Multam pt informatii. O sa merg la un urolog. Pe la Medsana stiti pe cineva bun? caci acolo avem card....
Georgic...asa, a? vechituri? Tine-te de cuvant si sa mai punem de-o intalnire, unde sa pun si eu mana pe burtica ta! Data trecuta eu am lipsit....
Mada, tu ce mai faci? Ne citesti din umbra si ne dai vestea cea mare cand nu ne asteptam?
Magdi, Felix,
Va pupacesc pe toate!
tamaryllis spune:
Mai am o problema:
Am facut si rubela IGG, care mi-a iesit pozitiv! Asta inseamna ca am anticorpii? Deci nu mai este necesar sa fac vaccinul?
Nu mi-am facut si IGM-ul, caci stiam ca asta este pt prezent!
Sau e vreo problema?
Voi ce stiti?
felix76 spune:
Tamy ce vesti bune! 67 milioaneeeeeee!!!!!! IGG pozitiv inseamna ca ai facut boala si ai anticorpii deci relax!
Elly, aici gasesti instructiuni pt gonal f. Bafta!!!!!
http://www.fertilitylifelines.com/serono/products/gonalf/pen/instructions.jsp?detectflash=false&
Lali, multumesc de galeria saltareata!
Pup gasca de fete,
Felix
anaconda2 spune:
Elly ,aici arata exact despre Gonalul de 75 ui.
http://www.fertilitylifelines.com/serono/products/gonalf/vial/instructions.jsp
bebe
Alina1974 spune:
Buna seara fetelor va pup pe toate si va urez un an nou bun cu indeplinirea celei mai arzatoare dorinte a tuturor fetelor de pe acest forumacela de a aduce pe lume un mic ingeras.
MAGDITA,FELIX76,MADA,LALITICA2000,ce mai faceti eu nu am mai intrat pe acest sait de aproape jumatate de an si nu mai sint la curent cu toate problemele voastre.Va rog sa imi spuneti despre voi cit mai repede ca sint foarte curioasa ce ati mai facut cu bebelul?inseminari mai faceti?
apropo eu vreau sa va spun ca astazi am aflat ca sint din nou insarcinata in 6 saptamini sper ca de data aceasta sa nu mai patesc ceva pt. ca stiti si voi ce am patit in urma accidentului rutier de anul trecut.
Sper ca si voi sa imi spuneti vesti bune despre voi .
VA PUP , NOAPTE BUNA
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Alina1974, felicitari din suflet draga mea !!! Ma bucur enorm ca esti din nou insarcinata, dupa tragedia petrecuta anul trecut. Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebelus perfect ! Chiar ma gandeam la tine zilele trecute si ma bucur din suflet ca ai aparut cu o asemenea veste .
Tamy, felicitari pentru spermograma . Cu un asemenea numar si mobilitate, aveti sanse mari la FIV .
Ce ma bucur ca a inceput sa curga cu vesti bune .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler