Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgic!!!!!!!Fata mea draga,iti amintesti ca inainte de a incepe dipfre ai promis ca vei ramane imediat dupa?Deci,asta inseamna ca esti om serios si te tii de promisiune!Si ce inseamna,"am facut test acum ceva vreme"?
Felix ,nu ma mai tine in stresul asta cu "o fi,nu o fi"?In ce zi esti?Cand faci test?
Lali,fericit trebuie sa fie sotul tau...Asta inseamna ca il stimulezi la prestat si o sa iasa bebe curand!
Sarrah ,unde esti?Ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ei .. uite cum ies "vechiturile" la agitat de pampoane ... dragutele mele , mercedesa , adica je , simteste ea ceva .. adica simteste ca nu e .. insa imi place sa vaz ca lumea iese din culcusel cu sperante
am zis ca fac luni , cea care a trecut , un beta .. nu l-am facut .. insa daca nici pana sapt viitoare nu vine uratenia peste mine .. parol ca il fac ... ma duc si la control ...asa zic acum .... prietenii stiu de ce (zic asa)

oricum , zilele astea nu voi fi prin bucale , ca atare nema posibilitate beta ...

va pupacesc si spor la fufu .. anul asta trebuie sa ne gravidim cumva cumva

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Salutare fetele

Nu am mai intrat de ceva timp- nu am avut timp nici sa respir- am avut ff mult de munca si ..

Asa ca sa dau si eu raportul.

Z39 - Acu mi-au venit cateva picaturi
Mie de obicei nu-mi vine mult

Nu stiu ca sa fac - sa consider Z1???
As vrea sa incep gonalul din Z2.

Luna trecuta - nu am inceput stim cu gonal- din cauza ca-mi venise ff putin si ma gandeam ca luna aceasta o sa-mi vina mai ok.
Dar se pare ca nu

Sa mai astept 1 luna ??

O sa-l sun pe T maine sa vedem ce spune.

Georgi- poate ne dai o veste buna

Mie mi-ar ridica moralul- la cat de morcovita sunt.

Pup toate fetele-
Sper sa am timp sa intru in fiecare zi.

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragute,

Ne-a scos Jorjicu de la naftalina

Elly, nu te morcovi! Cum e in casa noua?

Lilisor , astept sa-mi vina in jur de 28-30 ianuarie. Sper doua lucruri: ori nu-mi vine si ma gravidesc ori sa vina la timp si sa nu-mi dea planurile peste cap. Teste nu stiu daca ma tine nervu sa fac. Vedem... Anunt rezultatul.

Lali, pup motociclista bufanta! Ce fericit trebuie sa fie sotuleanu tau ca nu mai prestati la program.

Magdi, m-as bucura sa fie cum zici tu dar incep si eu ca sorelina, parca nu simt ca as fi bortoasa... Nu-i bai, sperantele mele sunt la rude acum . Spor la invataceala!

Tamy, offff!!! Trebuie sa descoperiti ce fel de infectie este ca sa stiti ce tratament se ia. O fi vreo e.coli ceva. Sper din inima sa scapati!

Jorjic si astept cu emotie.

Pup gascoteca de fete,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Ce ma bucur ca ies din barlog fetele vechi , mai ales pentru asa un motiv : hai Georgic .
Lali, intr-adevar, a trecut foarte repede timpul si pentru mine, sambata fac 3 saptamani de la ultima injectie . Si eu cred ca a fost foarte bine ca am facut tratamentul asta iarna, nu stiu ce ma faceam daca ma hotaram sa il fac vara. Sunt destul de neplacute bufeurile, pe mine ma mai apuca si ziua, nu numai noaptea. Insa, una peste alta, nu e chiar asa de speriat, din contra. Pe mine m-a ajutat fff mult psihic, ii povesteam si lui Georgic, am o relaxare vecina cu nesimtirea .
Legat de examene, mai am doua si gata .
So, Tamy, probabil o fi vreo infectie, nu cred ca iesea numarul mare de leucocite degeaba. Cred ca ai putea sa mergi cu sotul la un urolog, vorbeau fetele pe forum de dr.Soare. Cred ca la subiectul Azoospermie. Oricum, e bine ca ati mai scapat de formele anormale, si ca acum sunt doar lenti. Cred ca v-a zis dr.Matei de vitamina C si zinc, pentru viteza. Pup fata si nu mai fii tristutza, orice problema are cel putin o rezolvare .
Felicic, te asteptam cu vesti bune .
Elly, cel mai bine vorbesti cu dr.T, nu stiu daca sa te sfatuiesc sa incepi gonalul. Insa e bine ca a venit cm natural .
Aerlilian, ma bucur ca esti in zona .
Sarrah, ce vesti mai ai?

Pup toate fetele si va urez o zi frumoasa .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Elly , picaturile sunt rosii sau maronii ? Daca sunt rosii , cred ca poti considera ziua 1 , apoi din ziua 2 incepi Gonalul . In orice caz , suna-l pe T si vezi ce spune .

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Neata fetele !

Eu am fost de dimineata la spital la monitorizari si din pacate cei doi foliculi de 11-12 mm nu au mai crescut deloc. Teoretic e ziua 11, daca e sa ma iau dupa data de la care a inceput sa vina cm clar (sau ziua 10 daca e sa ma iau dupa faptul ca cu o zi inainte cursesera doar mici picaturi si atat).
Cam nasol, nu?

Voi ce ziceti de valorile astea?

Oare am sanse luna asta sau nu prea? Ca Tutu nu prea parea multumit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Ana, ce mai faci? Cum te simti?
Jasmine, foliculii pot sa creasca si mai tarziu, eu sunt patita, am stat pe capul lui Tutu aproape doua saptamani anul trecut in aprilie ca nu imi cresteau foliculii, e adevarat, facusem stimulare pentru inseminare, insa eu zic sa nu te descurajezi, sa stai calma, relaxata si increzatoare .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

lilishor, ma bucur ca esti si tu aici si mai iesi din barlog din cand in cand.

georgic, adevarul e ca si eu zic ca atunci ca e sa fii insarcinata cu siguranta o sa simti, mai ales ca pe noi nu prea poate sa ne ia prin surprindere o asemenea veste. Avand in vedere aceasta intarziere a menstruatiei, iti doresc sa fii pregny chiar daca nu ai nici un semn ca ai fi...Te asteptam cu vesti!!!!

elly, si eu zic ca si anaconda ca daca iti curge rosu atunci poti considera Z1, daca ai doar pete maronii atunci nu est inca in Z1. Bafta luna asta si sa ne tii la curent.

felixucule, tu pe cand trebuie sa mergi la rude?Zilele astea aflam si la tine daca esti pregny sau nu.

pentru tine:

magditzule, adevarul e ca si eu sunt mai relaxata in privinta asta si sper ca in afara acestor bufeuri sa nu mai apara si altceva. Ouau, au trecut deja 3 saptamani de la ultima injectie....pai, asta inseamna ca mai ai un pic si intri in linie dreapta.
Bafta maxima la cele doua examene ramase!

jasmine, ai fost la spital la noul cabinet? daca da, sa ne zici si noua pe unde este. Bafta la monitorizare si sa-ti creasca foliculii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Jasmy, si eu am patit-o, fara stimulare. A crescut greu la inceput dar pana la urma a explodat. Zicea Tutu ca facem sarbatorile impreuna ca intamplarea se intampla prin nov-dec anul trecut Daca nu ma monitoriza ziceam clar ca sunt gravi, dupa intarzierea ciclului aferenta....

Elly, un FSH ti-ai facut in z2 de ciclu?

Lali, mai este atat de putin pana ma duc la unguri, vreo 3 saptamani. Asa emotii am... Intre timp trebuie sa fac si histeroscopie (alte emotii) si depinde de data cand imi vine nesuferitul de rus...

Ubi, daca ne mai citesi, eu iti urez nastere usoara si bebe sanatos-papacios!

Magdi, mai ai un pic si scapi de sexiune!

Pooop toate tutunicile,

Felix

Mergi la inceput