Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91
Raspunsuri - Pagina 13
elly_me spune:
Mai sus v-am descris cum ma simt eu.
Fusei la T la sp.
Mi-a facut eco in cabinetul de la parter- dar nu se vedea nimik pt ca era sticat "varful obiectului"
Asa ca mi-a spus : asteapta-ma sus sa facem eco la ap. de sus.
Cumintica cum sunt asa am facut (am asteptat normal o groaza- dar asta este).
Mi-a facut eco si mi-e spus ca se vede ceva pe OS- dar fff mic.
Ufffffffffffffffffff- la cat gonal am bagat degeaba
Daca nici cu gonal nu merge- cred ca in curand voi renunta.
O sa ma mai duc vineri dim. la spital- et2- va fi ioana acolo.
Sper sa mai creasca.
AHAA- desi sunt in Z8 sangerez in continuare.
I-am spus lu' T ca nu am sangerat niciodata mai mult de 3 zile- si nu a spus nk.
Oare de ce sangerez??
Kristina- azi il gasesti pe T la cabinet , iar maine dim cred ca va mai fi la sp.
Pleaca maine si se va intoarce sambata seara.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
anaconda2 spune:
Elly , probabil ca nu raspunzi bine la Gonal , ptr ca ar fi trebuit sa ai cel putin 5-6 foliculi , peste 10-12 mm . Nu ti-a zis sa mai faci inca vreo 2-3 injectii , sa ii mai fortzeze un pic..?
Sper ca la eco de vineri sa fie mai bine !
bebe
magdita spune:
Buna dragelor,
Silvy, bine ai revenit printre noi si te asteptam oricand sa ne scrii .
Georgic, imi pare nespus de rau .
Crisarh, multumim mult pentru "povestea greturilor". Nu suna imbietor, insa tot ne dorim sa o traim .
Felicic, am petrecut frumos de ziua sotului, ne-am simtit bine, am pregatit ceva la cuptor, am baut sampanie si am avut o seara linistita in doi .
Sandy, ma bucur ca ai ajuns la dr.T si ca esti multumita de planul de bataie. Nu a fost asa de greu, nu? Te asteptam, cand vrei, cu mai multe detalii.
Jasmine, teoretic, cand ovulezi, trebuie sa simti o durere specifica de ovar, insa totul e relativ. Chiar Feli povestea ca o durea un ovar, iar la monitorizare a ovulat taman cu celalalt. Asa ca, ascult-o pe Crisarh, si incearca sa te destresezi. Inteleg ca diseara aveti program, nu?
Kristinuta, Doamne ajuta sa fie sarcina . Daca nu ma insel, tu esti dupa tratamentul cu diphe, asa-i? Neaparat fa un beta, ca sa ti se confirme. Tinem pumnii sa fie asa cum speri tu.
Simonia, din cate stiu, cabinetul este tot pe Sandu Aldea.
Aditu, tinem pumnii sa vezi II in we.
Elly, offf, nu stiu ce sa zic. Incearca totusi sa nu te stresezi mai mult decat te-ai stresat deja, daca poti. Poate reactionezi mai greu la gonal.
Eu am terminat sesiunea cu bine, am scapat de examene si acum sa termine si sotul sesiunea lui si sa incerc sa ma programez la HSG. Sa stiu exact cum stau cu trompele . Ma gandeam sa fac asta pana imi vine cm, ca atunci cand vine sa fie totul ok si sa am sanse maxime de conceptie. Doamne ajuta .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
anaconda2 spune:
Cam slaba miscare pe-aci ...
Hai ca vin eu cu vesti ... Am fost azi la sedintza "foto" si sacul gestational are deja 10 mm , in interiorul caruia se observa clar si sacul vitelin . Deci e totul ok . Mai merg iar marti , sa vedem si embrionul !
bebe
adrianaady spune:
Felicitari anaconda!!! ma bucur din tot sufletul
cred ca esti cea mai fericita femeie
anaconda2 spune:
Adriana ...multumesc ! Da , incerc sa fiu ...si ma gandesc ca de data asta o sa fie bine pana la capat ! Si o sa fie , simt .
5+
kristinuta13 spune:
silvy24,povestea mea asa in mare este urmatoarea....30 ani,dureri mari la CM,BB-ul lipsea din peisaj,in 2008 iunie operata laparo de Tutu,rezultat endometrioza pe ambele ovare,sac douglas,pe trompe.Curatat tot,trompa stanga ramane impermeabila.La urmatorul CM inceput diphe,3 luni,pe 25 oct z1 dupa diphe.Oct si nov am fost la Tutu la cabinet pt monitorizari...sustinere cu utrogestan..nimic...ovulam,tot,dar nu apareau cele 2 liniute la sfarsit.Cum spuneam,decembrie repaos la monitorizare (nu si la fufu )fara Tutu,fara utrogestan.Acum in februarie,un test slab pozitiv....si un beta HCG facut dimineata de 4173.9
simonia,anaconda2,adrianaady,elly_me,magdita multumesc din tot sufletul pentru sfaturi si incurajari,nu am ajuns azi la Tutu ca rezultatul de la beta HCG mi l-a dat destul de tarziu,am inteles de la voi ca abia luni il mai gasesc la cabinet asa ca o sa-i fac o vizita luni pe la 14.00.
Sunt asa de "iemotionata"
Pana nu se vede si la eco nu mai spun la nimeni...in afara de voi si sotu',nu mai stie nimeni....
adrianaady spune:
anaconda sigur ca va fi bine, doar este dar de la d-zeu, a venit natural cind a vrut el, asa ca nu iti fa griji , totul va fi bine pina la capat.
kristinuta felicitari draga mea!!! vai ce beta mare..... esti exemplul perfect ca se poate, din iunie pina in ian ce intorsatura a luat viata ta...incredibil nu? asa le doresc si fetelor care termina acum diphe