Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91
Raspunsuri - Pagina 12
crisarh spune:
Hai sa te auda DD Felix si sa va aduca si voua un bb sau doi si tuturor tutunicilor le doresc, cu greturi sau fara greturi 9+
crisarh spune:
jasmine lasa domn' intepaturile, mai bine pregateste sticla aia de vin, o masa festiva, ceva incitant pt diseara, lasa restul in seama lu' DD 9+
jasmine30 spune:
Hai ca esti tare Crisarh
Pai treb sa astept pana maine seara ca asa zise Tutu. Asa ca... mai am de asteptat pana sa si sa .
Pup !
elly_me spune:
jasmine- saru'mana pentru informatii
Nu te mai stresa - lasa "semnele".
Incerca sa te relaxezi si maine .
O sa ma duc maine dim. la spital, daca nu-l gasesc o sa ma duc la cabinet la 13.00.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
crisarh spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jasmine30 Hai ca esti tare CrisarhPai treb sa astept pana maine seara ca asa zise Tutu. Asa ca... mai am de asteptat pana sa si sa . Pup ! |
kristinuta13 spune:
Buna fetele mele dragi....
Nu am mai scris de multicel...abia acum am apucat sa citesc tot din urma....felicitarile mele celor cu burtici noi
La Tutu eu nu am mai fost de mult,din decembrie,pe 21 dec a fost Z1,urmatoarea monitorizare ar fi trebuit sa fie undeva pe 31 dec-1 ian...va inchipuiti ca am sarit peste monitorizarea din ianuarie....am lasat lucrurile sa mearga de la sine,nefortate.
Mirarea mea este ca suntem deja in 3 febr...CM-ul meu cam intarzie...am facut un testulet de sarcina,a iesit slab,slab pozitiv...pe al doilea mi-e frica sa-l mai fac sa nu iasa cumva negativ.Simptome ,nimic...sper sa fie de bine totul.
Miercuri sau joi ma gandeam sa dau o fuga la Tutu la cabinet,sper sa nu fie plecat,sunt curioasa daca se vede ceva la ecografie.
Cam atatica despre "moi",va pupacesc pe toate si daca e cu "ochisori" va dau de veste!!!!!!!!!!
yo...poop la voi :)
silvy24 spune:
kristinutza felicitari. Daca este slab pozitiv inseamna ca e pozitiv. Zic eu. Care e povestea ta?
simonia spune:
felicitari kristinuta, sigur esti !
dr. tutunaru are cabinetul la vechea adresa? am uitat sa intreb cand m-am programat, si nu am mai fost din luna mai la el!
anaconda2 spune:
Kristinuta , miercuri este , dar de joi pana luni , o sa fie plecat .
Te sfatuiesc sa faci bhcg , ca sa stii clar ce se intampla , apoi sa mergi la el .
bebe
adrianaady spune:
Neatza fetele mele dragi!
Ce mai faceti?
kristinutza daca e slab pozitiv, inseamna ca e pozitiv.Fa cum zice anaconda, intai analiza la sange, si apoi te duci la el.
Eu inca sunt in asteptare, nu vreau sa fac nici un test deocamdata, dar daca nu vine pina simbata , abia atunci voi face....
Va pup pe toate