Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Maine dimineata as vrea sa ma duc la monitorizare la spital- insa nu stiu la ce ora si unde are cab. acum.

Va rog sa ma ajutati.
saru'mana

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

magdita da, am o soacra pe cinste. Dar cateodata parca as vrea sa fie mai matura. A trecut prin viata fluierand, cineva acolo sus a iubit-o si inca o iubeste mult. Poate ca de asta uneori nu intelege prin ce trec (4 ani jumate de incercari). O mai apuca sa zica "doamne cat va chinuiti, pe vremea mea nu existau astfel de probleme". Moment in care ma face sa simt ca sunt anormala.
felix ma bucur ca iti amintesti de mine. Eu va urmaresc din umbra. Nu am mare lucru de zis. Dupa mai mult de juma de an de pauza de "dorit copil cu disperare", m-am intors. Momentan imi rezolv problemele cu un virus HPV pe care il am (sau poate ca nu-l mai am, doamne ajuta) si leziuni pe col. O cretina de doctoriza, care mi le-a descoperit acu un an si cateva luni,vroia sa ma bage la cutzit. Adica sa-mi taie din col. Bine ca m-am dus la Tutu si m-a trimis la o doctorita super buna. Astept rezultatele la Papanicolau si HPV si sper ca de data asta va fi ok. Este posibil sa dispara HPV in timp. Dupa aceea reiau mersu la Tutu si cred ca primu lucru pe care il voi face va fi Diphereline pt un inceput de endometrioza pe care mi l-a gasit in aprilie anu trecut.
Simt ca ma apuca iarasi disperarea. Ultima menstruatie care mi-a venit a fost foarte redusa cantitativ si ca zile, in ultima sapt m-au durut sanii si am avut fel de fel de simptome. Imaginare, bineinteles. MI-am facut azi un test si a fost negativ. Imi imaginam ca poate menstruatia nu a fost de fapt menstruatie ci un fel de menstruatie peste sarcina. Daca mi s-ar fi intamplat asta acu cateva luni, cand nu ma mai gandeam la bebe, nici nu as fi remarcat. Acum, vad cai verzi pe pereti.
Dar, o iau incetu cu incetu, si incerc sa-mi pastrez luciditatea. Oricum, noi am decis ca daca in 2 ani nu ramanem gravizi, mergand la dr si facand tot ce ne recomanda, incepem demersurile pt adoptie. Asa ca am o luminita la capatul tunelului.

Va pup si va doresc toata puterea si credinta din lume,
Silvy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna micutele mele
va pupacesc pe toate pt asa o galerie strasnica .. sunteti niste dragute ... insa ieri am fost la dr si nu e bb .. nu l-a vazut in pozica la eco ..asa ca .. asta e .. o sa fie ..sa speram ..candva .. cumva ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Crisarh, da-ne detalii despre greturi, senzatii... Sa ne bcuuram si noi de eleFelix[/quote]vreti detalii fetelor?dimi ma trezesc ok,ma scol din pat si totul e bine, ma duc la bucatarie sa pap, pana imi pregatesc sandwich miros toate pe acolo si incept sa se simta greturile care se opresc in gat; dupa ce pap incep mai rau si incep si ametelile si cateodata tre sa ma tin si sa ma misc usor sa nu ametesc prea tare si asa o tin pana pe la 11.00; ajung la serviciu abia la 10.00, mai devreme nu pot sub nici o forma, pt ca abia ma trezesc dimi, la 8.00, chiar daca ma culc la 9 seara; in metrou experimentez toate mirosurile de parfum, stau ca chinezii cu fularul la gura; pe strada la fel, ca ba miroase a pateuri, ba a fum de tigara, ba a parfum si se mai dau unele niste parfumri dulciiiii, durere; la pranz se mananca in birou, iar ma trec valuri de greturi, pana imi pun si eu de mancare, iar dupa ce pap si eu incep greturile de dupa; iar pana la 6.00 ma chinuit sa fac orice sa nu stau cu ochii prea mult in pc sa nu ma doara ochii si capul; aseara chiar am avut o durere naspa rau si azi dimi m-am trezit la 4 dimi cu durere de cap, pana la urma am luat paracetamol, ca altfel incep sa plang de durere; obosesc foarte tare cand ma imbrac, cand ma incalt, urc scari, nu mai fac nimic in bucatarie si in casa, sotul spala, la mancare si curatenie avem ajutor, dar eu nu mai intru in bucatarie ca miros toate; seara ajung acasa, mananc ceva usor si ma pun in pat si pe la 9 adorm; cam asta despre noi, nu prea apuc sa mai intru pe forumuri ca la job mai greu pot si acasa in afara de pat nu mai exista nimic altceva;va pup si va urez sa experimentati cat mai repede greturi de gravidute. toate fetele 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fete dragute,

Netu meu merge cu cocoloase asa ca nu stiu dacavoi reusi sa postez mesajul pana la capat...

Magdi Cum ati petrecut ieri? Ce cadooou a primit sosu tau?

Jorjic un pupic!

Lilisoru, imi pare rau de z1. Stii ca eu inainte spuneam punct si de la capat. O spun si acum! Trebuie sa credem in sansa noastra desi uneori este greu! Pana la 67 de ani!

Lalilooo, cum mai stai cu bufeturile?

Elly, nu stiu unde are acum in spital cabinetul de monito, poate te ajuta fetele...Ma bucur ca nu mai sangerezi asa!

Jasmi, vezi ca se mareste naravasu? Creste el cu intreruperi dar creste! Iti doresc cun bebic in burtic cu acest foliculic!

Aditu, bine ai revenit pe meleaguri mioritice! Asa-i ca-i frumos la austrieci? Pe Mariahilfestrasse ai vizitat-o?

Silvy, ma bucur ca revii pe baricade! Iti doresc multa sanatate si putere de lupta cu infertilitatea!

Crisarh, si io vreau sa imi fie greata! Si sa latru la papuci cu un zambet a la Iliescu pe moaca me cea fericita!

Io-s proaspat analizata de z 2-3, acum astept cu interes rezultatele

Pupacesc gascoteca de tutunite!

Felix

Pot ... pentru ca eu cred ca pot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jasmine30
Fetele va multumesc pentru urari !Tocmai ce m-am intors de la Tutu insa am vesti proaste...Data trecuta aveam un folicul de 12 mm pe ovarul stang si unul de 12 mm pe ovarul drept.Acum nu mai am nici unul pe ovarul drept dar am doi foliculi fiecare de cate 13 mm pe ovarul stang. Cum Dumnezeu o fi posibil sa ai un folicul peste 10 mm pe un ovar care sa dispara brusc si in 2 zile sa apara altul care sa ajunga la o dimensiune similara, dar pe celalalt ovar?Ca sa nu mai zic ca in 2 zile folciulii mei au crescut cu doar 1 mm...Imi vine sa urlu...Noroc ca e ziua mea azi ca altfel...ma dadeam cu capul de pereti...
Jasmin la multi ani ! cu intarziere sanatate si iti doresc sa ti se implineansca visul: bbTe sfatuiesc sa fii un pic mai destresata cu monitorizarile si sa prestezi cu sotul din dragoste si va veni si bb; asta le sfatuiesc pe toate 9+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamaryllis
Fetelor, vorbam azi cu o cunostinta care nu stie ca incerc de atata timp sa fac bb si mi-a zis ca incearca pt bb2. Zicea ca se simte cam ciudat, dar i s-ar parea culmea sa ramana din prima luna de incercari, caci la primul a ramas din a doua luna!!!O fi bine sa ai trairi din-astea? Zau, ca mie inca nu mi-a trecut invidia simtita de fiecare data cand aud ca cineva a ramas insarcinata, asa, din primele incercari! Sunt sincera cu voi, chiar daca stiu ca pe unele dintre voi le deranjeaza astfel de trairi!Astept rosiile!!Am incercat sa ma educ, dar inca nu am reusit!Voi cum stati la capitolul asta?
eu reusisem in ultimul timp sa devin indiferenta la un moment data, mi-am impus sa ma comport ca inainte de a vrea copii; pur si simplu nu ma mai gandeam la asta, m-am gandit ca va veni si la noi un bb, daca nu chiar il intrebasem pe sotul meu la ce varsta vom infia un copil, cumva ma resemnasem si imi vedeam de viata si nu mai vedeam pe strada toate gravidutele care treceau pe langa mine sau nu mai auzem in jurul meu ca au ramas insarcinate diverse cunostinte; cred ca si subconstientul nostru lucreaza in defavoarea noastra;te pup si va doresc sa reusiti 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandyprs spune:

Buna fetele,eu am fost ieri la Dr Tututnaru,pacat de drumul asta care ma omoara(sunt cam 260 Km)insa sunt multumita de planul care mi l-a recomandat.Problema este ca acuma trebuie sa ma pun pe cautat pregnyl 5000.Va pup si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

magda, eu m-am apucat de ieri sa iau VIUSID, dar buna e si ideea cu EUROVITA. De mancat incerc sa mananc de regim pentru endo, dar o mai dau si pe de-alaturi.

felix, acu ca ti-ai facut analizele cand iti faci histero? Eu sunt tot cu bufeurile noaptea in special, de ceva vreme am observat ca ma mai incearca putin si in timpul zilei, dar sunt OK.

lilishor, stii sloganul cu mersul inainte. Nu privim inapoi ci privim cu incredre in fata ca odata si odata vine si soarele pe strada noastra.

ely, jasmine spunea in paginile anterioare ca cabinetul de la spital s-a mutat de la parter la etajul II la ginecologie. Probabil ca vei vedea multe fete in fata unei usi si asa vei stii ca acolo monitorizeaza Tutu . Cred ca trebuie sa mergi tot cam pe la aceeasi ora, adica in jur de 7 jumatate dimineata

jasmi, vad ca ti-a revenit inima la loc. ma bucur ca ai prins un Tutu vorbaret...se mai inatmpla si chestii de genul asta

georgic, chiar imi pare tare rau. Fie vorba intre noi eu tot mai speram la un rezultat pozitiv. Nu ti-a dat o explicatie pentru aceasta intarziere, ca doar ar trebui sa fie a doua menstruatie, nu?

silvy, eu zic sa faci tratamentul cu diphe, sa fii tu impacata cu tine ca ai facut tot ce a tinut de tine. O sa vezi tu ca nu e chair asa de rau, nu fetelor? trece si asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Crisarh multumesc pentru urari !

Sa dea Bunul DUmnezeu sa te urmam si noi repede la Odisee ! Ma bucur ca ne povestesti ce simptome ai, parca imi amintesc si eu de zilele acelea minunate de gravi, pacat ca la mine au durat asa putin... Sper ca de data asta sa ne ajute Maicuta Domnului sa ducem sarcina la bun sfarsit si sa ne tinem puiutii in brate.

Fetele se pare ca Tutu monitorizeaza mai nou la parter, dar nu la fostul cabinet ci de la internari inainte, prima usa pe stanga.

Probabil ca pe mine m-a chemat la et 2 pt ca nu era cab de la parter liber in ziua aceea.

Oricum in perioada 5-7 februarie va face Ioana monitorizarile pt ca dr e plecat din tara.

Ar trebui oare sa simt ceva anume in momentul in care se produce ovulatia (un falfait la ovar, o intepatura puternica, o durere specifica) sau nu prea se poate asta? Ca eu mor de curiozitate.

Pup !

Mergi la inceput