Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 91

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna fetele mele dragi? Ce mai faceti? Din cite am apucat sa citesc, imi dau seama ca am inceput anul in forta...monitorizari, histero, fufu de placere si cu multe sperante....
Magdita aseara ne-am intors din concediu, a fost un vis, absolut minunat, aveam atita nevoie de aceste zile, m-am deconectat de tot, de serv, de casa, de rata, nici nu stiu cind au trecut 10 zile. Acum inteleg de ce cei care au fost o data in Austria s=au indragostit de tara asta, absolut superba... Fetelor am facut la miscare, am invatat sa ma dau cu placa, sotul meu m-a initiat, si am fost surprinsi ce "talent" inascut am...
Recunosc ca luna asta nu am mai calculat nimic, ne-am iubit cind am simtit...acum ce o fi , o fi... Sapt asta ar trebui sa vina rusii, dar eu sper intr-o minune si sa nu vina....ar fi ceva, nu? Desi la cite cazaturi am luat pe partie, ma cam indoiesc, dar cine mai stie.... eu inca sper.
Dupa acea sarcina pierduta la inceputul lui ianuarie, acum ma simt mult mai bine, sunt optimista si sunt sigura ca va veni minunea si in familia noastra....
Felix, ma bucur ca te vad asa hotarita si optimista, eu sunt sigura ca in citeva sapt ne vei da o veste buna
Tamy, Jasmine, Lali, aerilian, elly , georgia
sarah tu nu mai zici chiar nimic? sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Magditu, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti! de tort ...cu ciocolata! Bun...bun!
Ady, bine ai revenit! Da, frumoasa tara si civilizati oameni! Si eu de abia astept sa ma reintorc acolo! Poate ai venit acasa cu un mic austriac!
Lali , deci si tu ti-ai facut un plan! Poate asa cum zic si fetele, ne-om vedea si noi la o cafea vreodata, cu piticii langa noi!
Geogic, ce sa mai zic? ca am zis destul! Am inceput asa, de luni, dupa cum bine zici! .... Dar n-a fost cu intentie! Un si o
Jasmine, nu te impacienta si fa ce iti zice T! Ca are ceva experienta la treaba asta! Eu nu mai tin minte: sotul a facut spermograma?
Imi aduc aminte cand faceam monitorizari, ca asistenta cea zapacita,(ca nu vreau sa zic altfel), a notat gresit ce a zis T si a doua oara cand am fost la el, imi disparuse folicul de 18 si aparuse pe celalalt ovar unul de 20. Deci ce sa mai zic?
Feli, bafta! Sa ai rezultat bun la histero!
Ely, te superi asa, pt orice piedica!Vor creste foliculii si o sa ne spui peste ceva timp ca vezi II!
Despre mine acum: am luat rezultatul spermoculturii si bineinteles, este prezent un enterococ, la fel ca si data trecuta! Nu stiu de ce a reaparut, cu toate ca am facut tratament, conform antibiogramei!
Vineri mergem la urolog sa ne dea explicatii!
Pe net nu prea am gasit informatii despre acest enterococ! Voi stiti ceva?
In rest, toate sunt bine: nu mycoplasma, nu ureaplasma, nu clamydia!

Mergi la inceput

Magdita - la multi ani pt sotul tau, sa iti traiasca si sa va iubiti mult!!!!!!
Tamy multumesc frumos draga mea de urare, sa dea d-zeu sa am un mic austriac...am vazut acolo la copii frumosi cu niste ochi albastri de imi venea sa ii iau acasa pe toti.... Am citit faza cu nasa ta si ce sa iti zic decit ca astfel de oameni ar trebui ignorati, pur si simplu, habar nu au ce inseamna ca iti doresti un copil atit de mult si sa ai de asteptat luni intregi... Si eu uneori simt asa o invidie, o durere in suflet cind vad in jurul meu femei ce ramin gravide ori din primele luni sau chiar din intimplare, si unele nu stiu sa aprecieze acest minunat dar.....
Uneori pling gindindu-ma de ce la mine nu se intimpla asa, apoi imi dau seama ca fiecare are soarta lui, cu bucuri si tristeti, si tre sa ne traim viata cu fruntea sus pregatite pt orice va urma, si sunt sigura ca daca stim sa infruntam viata si sa avem incredere, acest dar minunat, un copil, va veni de la d-zeu si va fi cea mai mare bucurie a vietii noastre....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ady, bine te-ai intors. la tanc a picat vacanta asta pentru tine. Poate saptamana asta ne dai si vestea cea mare.

tamy, tot imi zic sa nu mai fac planuri, sa ma las dusa de val....dar...intotdeauna exista un dar...nu pot, daca n-am un plan in cap inseamna ca nu sunt eu. Abia astept sa ne vedem la cafelute si prin parcuri cu pruncii dupa noi si sa ne amintim de vremurile de altadat (adica astea de acum)

elly, nu mai fi suparata, ca foliculii vor creste si ne vei anunta si vestea cea buna ca esti gravi. greu a fost pana ti-a venit menstruatia, de acum esti pe drumul cel bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felix ,scumpa mea,nu te puteam lasa singura,asa ca...declar si eu z1,numai ca eu nu ma bucur deloc pentru asta...
Adrianaady ,bine ai revenit si gandeste pozitiv!Cazaturile sunt tare putin importante cand Dumnezeu vrea sa-ti ofere marele dar!Ai auzit de frumusica de Aris?Mai are putin si naste!Iar ea a ramas gravi in timpul vacantei asta vara,cand a facut de toate,dar pe mare,nu pe munte.Asa ca...minuni exista!
Magdita , sa te bucuri de sotul tau si la anul,de ziua lui sa-i oferi cadoul acela mult dorit!
Georgic ,fa ce simti tu,ca intotdeauna,dar fa sa fie bine,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Tamy ,scumpa mea,cred ca toate trecem prin chestii de-astea...Si nasii mei intreaba ori de cate ori vorbim daca e ceva nou...Si zau ca au fost situatii in care am vorbit la fiecare sfarsit de saptamana...Ce sa-i faci...poate ca oamenii sunt bine intentionati dar nu realizeaza cat disconfort ne creaza noua intrebarile lor...Cat despre botezat...sa ramai tu gravi ca sa vezi cum ne inghesuim toate la botezat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Multumesc mult pentru urari , sunteti foarte dragute .
Aditu, bine ai revenit printre noi, ma bucur ca te-ai relaxat si poate ne dai si o veste buna .
Lilisor, imi pare rau pentru z1 iubita, sper sa fie ultima z1 anul asta .
Tamy, imi pare rau pentru rezultatul spermoculturii, insa cu ajutorul urologului, poate ii dati de cap.
Jasmine, tinem pumnii ca atunci cand mergi la dr.T sa iti povesteasca despre corp galben si utrogestan , cu alte cuvinte ca timingul a fost perfect si ca luna asta e luna norocoasa pentru voi.
Elly, facem galerie sa creasca foliculasii si sa fie ultima luna cand vezi rosu din cauza de ochisori .
Felicic, tinem pumnii la histero, sa vii cu un rezultat beton .
Maduztul meu drag , te pup dulce, chiar daca stai ascunsa .
Georgi, eu sunt convinsa ca e cu ochisori , nu avea cum sa iti intarzie atat fara motiv. Am impresia ca o iei pe urma lui Ralu_t. Te asteptam cu cele mai bune vesti . Doamne ajuta .
Lali, chiar vroiam sa iti zic sa iei vitamine lunile astea de pauza, eu am luat eurovita, una pe zi, un hepatoprotector, gen liv52, pentru ca toti hormonii se metabolizeaza in ficat si trebuie protejat; ceaiuri; regim pentru endo; apa plata.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Ieri am sangerat toata ziu- nu am vazut atata"rosu" de vreo 10 ani.
Am schimbat la pampersi ieri

Acum s-a mai oprit

Am mai facut un gonal acu'- sper sa nu inceapa iar.
Sunt in Z7.

Oricum voi vedea maine cum au evoluat.

Cred ca sangerarea este si de la efort- sambata si duminica am carat - am alergat la cumparaturi ...
Nasol sa te muti

Cred ca toata luna asta voi alerga.

Oricum- daca se prinde bine- daca nu -asta este
De renuntat - nu voi renunta.

Va multumesc fff mult pt incurajari si sfaturi

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Neatza fetele mele dragi!
Magdita, multumesc de urari si sper ca anul asta sa avem fiecare dintre noi cite o veste buna de dat, sa ne putem bucura toate
lali si eu sper iubita sa va pot o veste mare, acum cum o vrea d-zeu .
aerlilian, am citit despre frumoasa Aris, si mi=as dori sa ii urmez exemplu, ar fi cea mai mare bucurie, dupa asa o vacanta sa am si un bebelus....ar fi minunat.
Georgi si eu sper sa fie cu ochisori si asteptam vestea buna.
felix ce mai faci draga mea?
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Neata fetili !

Eu ma intorsei de la Tutu si speram sa fie bine. Foliculul creste de zor, acum sa ne rugam la Bunul Dumnezeu sa se si cuibareasca un puiut la mine in burtica !

Tutu era chiar bine dispus (cred ca pt ca eram destul de putine paciente) si ma intreaba: " Auzi ma da cum e sa faci... la comanda?" Da eu zic: "Nasol domnu doctor sa faci lucru asta la comanda, la date fixe, etc". Da el zice:"Pai zi si tu ma sotului sa ia si el o floare, o sticla de vin si poate iese ceva atunci". Si Ioana zice: "Si nu ii mai spune tu cat e foliculul si ca treb neaparat sa prestati intr-o anumita zi. Ca sa nu se streseze si el".

Chiar m-au binedispus. Ca sa nu mai zic ca ei chiar au dreptate ca treb sa ne mai si relaxam.

Super tare Tutunaru! Am remarcat in ultima vreme ca daca are timp chiar mai discuta cu pacientele si explica mai mult (chiar si fetei de inaintea mea ii explica ce vede la eco, ii dadea sfaturi, etc). Dar cand e coada kilometrica ce sa faca si el mai intai?

Va pupic si sa auzim numai de bine !

Mergi la inceput