Bobocei de septembrie-octombrie 2008(42)
Raspunsuri - Pagina 3
Didididi spune:
Simodina cred ca ai dreptate cu regurgitatul: cu cat papa copilul mai lacom cu atat inghite mai mult aer. Si al meu e la fel. Plus ca aerul inghitit le da si dureri de burtica.
Didi
300 spune:
Am pacalit piticul, doarme si acum! Cauta tzitzi in somn, dar nu mereu mananca. Vad ca acum respira bine.
Didi, stati bine la bilant. Cd spunea ca Mikul s-a ales cu boala la doctor, asteptand sa intre la vaccin.
Eva . Vad ca-l chemi cu celalalt nume pe bebe.
Cu Lumi ce-o mai fi? Sper ca sunt bine sanatosi bebeii.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Nocom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _irina_ Acum vorbesc despre scutece, dar degeaba ca pana vom avea si noi asa scutece (textile) o sa mai treaca multa vreme. |
Exista si la noi, am uitat cum se numeste firm, sunt cei care aduc in Romania marca Disney, caut azi si iti spun. Daca faci o socoteala iesi mai ieftin decat cu pampersi.
mami de Daria Anastasia (24.09.2008) si Matei (11.07.2004)
poze cu noi
poze DARIA
monica_dicut spune:
Vazut poze de Daria si ce o iubeste Matei Foarte frumos
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
alexa si mami spune:
neata!
ce facem azi? ca este asa urit afara...ploua
feli, ce misto baita cu hidromasaj! vreau si eu:) daca-i zic lu' tati ma ca anul trecut el zicea sa luam cada d'asta, dar eu nu si nu, ca ce la ce ne tre'. am luat una mare, pe colt, dar fara bule
alexa(23.10.2004), cipri(02.11.2008) si mami
andy.p spune:
Buna dimineata....asa de urat e afara!!!
..De trei zile ne chinuim cu mancarea,nu vrea sa manance mai mult de 90 la o masa si asta tot la trei ore,ea manca si 160 la o masa si acuma gata.Ce sa fac????
Nu are febra,nu vomita ,nu are scaune moi...de la ora 18 incolo mananca de rupe...iar bibe cu cereale il topeste tot150 cu 2 masuri de cereale,mai mananca inainte de culcare 150 si gata .
Anca...voi cum stati???
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Paula-Laura spune:
Neata fetelor!
Merge o pe vremea asta uracioasa! O sa fie o zi lunga daca nu reusim sa iesim pe afara
CD sper sa de faca bine repede Mikul tau !
Ada si noi regurgitam mult mai mult in perioada de puseu, clar din cauza ca mananca mai mult (si decat au nevoie)
Felicic da pe bebe nu il doare cand il ating jeturile de apa? sau il tii tu mai pe miloc? Ca mie mi-a fost teama sa il bag la bule pana acum.
Fiind o minunata zi de luni am hotarat ca incepand de azi sa intru la regim Gata ! vreaus a ajung la o silueta mai normala, m-am saturat de burtica . Adica fara ulei si fara zahar, am umplut frigi de legume, carne slaba si branzeturi nu f. grase .Sper sa ma tina si sa reusesc sa fac si ceva miscare in fiecare zi
Da imi pun toata ambitia la bataie ca nu se mai poate
Va doresc o saptamana minunata !
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
_giulianna_ spune:
Neata si de la noi!
Mergem astazi la bilantul de 5 luni (cu o maaarreee intarziere dar e bine si asa, Edi a facut 5 luni pe 17). Abia astept sa vad ce-mi mai zice pediatra.
Am uitat sa va spun, lui Edi ii aparusera niste bubite pe gat, brobonele de fapt. O fi fost de la laptele Nivea, de la caldura...nu pot sa-mi imaginez.
De doua seri nu l-am mai dat cu nimic in zona aia si i-au trecut.
IntrebareMir-ul de la biserica...este ulei fiert si racit sau ulei pur si simplu? Am o sticluta acasa (data de preot) si nu stiu daca sa-l dau cu el pe corp sau nu. Ca daca-i fiert ii dau.
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/sets/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
Nocom spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Vazut poze de Daria si ce o iubeste Matei Foarte frumos |
DA, chiar e mare iubirea!!! Stau in fiecare dimineta inainte sa plece Matei la gradi si vorbesc si se dragalesc.... si fii-mea urla de bucurie!!! II ador!! Cand mergi la Dr?
Sa va mai spun ce facea fi-iu azi dimineata la gradi?
Se duce barbate-miu acuma la gradi sa-i duca niste pastilute pe care le uitase acasa si directoarea ii zice domnule aveti un copil........a cerut dimineata la wc si nu mai venea, m-am dus eu sa vad ce face si ce credeti? Matei statea pe wc si canta
PUSCA SI CUREAUA LATA
CE BARBAT ERAM ODATA!!!
am ras cu lacrimi.... vedeti ca isi ia in serios sarcina De frate mai mare sau chiar de tatic!!!
poze cu noi
poze DARIA
Nocom spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ IntrebareMir-ul de la biserica...este ulei fiert si racit sau ulei pur si simplu? Am o sticluta acasa (data de preot) si nu stiu daca sa-l dau cu el pe corp sau nu. Ca daca-i fiert ii dau. |
Pai intreaba-i pe nasi daca au dus ulei fiert sau nefiert. Poate e de masline si atunci nici nu trebuie fiert. Apropos de asta si eu am o sticla intreaga de ulei de fl soarelui nefiert, pe acre nu vreau sa-l fierb s-o dau pe fata cu el dar nici nu stiu ce altceva am voie sa fac cu el?!?!?!? De aruncat stiu ca nue bine, nici de gatit... dar ce sa fac cu el?!?!??!
poze cu noi
poze DARIA