Fier de calcat cu aburi

Fier de calcat cu aburi | Autor: crismac

Link direct la acest mesaj

M-am hotarat sa-mi iau un fier de calcat cu aburi pentru ca desi cel vechi este bun am niste camasi ale sotului pe care nu reusesc sa le calc oricat as sta cu fierul pe ele . Problema este ca nu stiu de care fier de calcat sa-mi iau ( marca , caracteristici , fiabilitate , durabilitate ) . Ce imi recomandati ???

crismar

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Noi avem un Philips... este OK...in sfarsit, bona calca super-bine cu el (ea este responsabila cu calcatul).

Sotzul care a lucrat multi ani intr-o fabrica de confectii mi-a spus sa urmaresc ca talpa sa fie neaparat din inox... celelalte se deterioreaza mult mai repede

Ingrid si Cristi 5 ani si 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisu79 spune:

si eu tot Philips iti recomand.sotul poarta numai camasi, asa ca e folosit la greu si dupa 2 ani e impecabil.

Crisu, mami de Alex22.07.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Eu vroiam un Tefal dar nu aveau cand am mers si am luat tot un Philips. Sunt foarte multumita de el si tot pentru camasi il folosesc cel mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Multumesc pentru raspunsuri !

crismar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrutaf spune:

Eu am Braun si sunt multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie_Me spune:

Eu am Tefal si este super ok. CHiar il recomand. Sunt printre cele mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya25 spune:

Si eu am Philips si de 6 ani si ceva isi face "datoria" perfect. Sunt f multumita.

Maya 34+
http://bd.lilypie.com/CHzwp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crismac spune:

Inca o data multumesc pt. sfaturi . Voiam sa va spun ca pana la urma mi-am luat fier de calcat Tefal .Am cautat Philips dar am gasit Tefal compatibil cu bugetul . Acum sa vedem cat va tine si cat de bun va fi .

crismar

Mergi la inceput