Debridat
Nu stiu daca s-a mai discutat, cum motorul de cautare nu merge imi permit sa dechid un subiect nou.
Doctorul mi-a spus sa-i dau baietelului meu (2.5 luni) DEBRIDAT sirop, pentru colici. In acelasi timp m-a prevenit ca e posibil sa-l constipe. A mai folosit cineva acest sirop, e eficient, e adevarat ca da constipatie, iar in acest caz ati putut utiliza un alt fel de apa pt biberon (gen HEPAR, de exemplu)?
Multumesc pt ajutor!
Raspunsuri
emoison spune:
Buna Marox
Eu nu cred ca Debridat constipa, ba din contra, si iti spun si de ce imi permit sa-mi dau cu parerea. Dr. le-a prescris copiilor sotului (8 si 9 ani) un tratament de o luna cu debridat praf, pentru ca erau constipati. Asa ca....
Cu bine,
Elena
Marianar spune:
I-am dat lui Vladut debridat cand avea 4 luni si ceva, nu s-a constipat dar nici durerile de burtica nu au incetat.
liviab spune:
Buna! Din cite stiu, Debridat-ul regleaza tranzitul intestinal in ambele sensuri, depinde de problema. Asa ca nu cred sa existe riscuri de constipatie/diaree.
carmen.breten spune:
Buna,
Eu am dat gemenilor Debridat pentru colici. Este singurul medicament care a avut efect la ei.Cat despre constipatie, nu, nu provoaca asa ceva.
Carmen
Denisa_35 spune:
Eu i-am dat copilului meu DEBRIDAT inca de la varsta de 1,5 ani la recomandarea medicului pediatru, in timpul unor episoade diareice. Eu stiu ca acesta regleaza tranzitul intestinal si ajuta la oprirea diareii in combinatie cu SMECTA. Cat despre colici, nu am auzit sa se recomande asa ceva. Pentru colici noi am folosit SAB SIMPLEX sau APA DE COLICI (cu extract de marar, intrebati la farmacie).
Numai bine!
Denisa si copilul Alecu
romana_74 spune:
Eu i-am dat lui Matei Debridat de la o saptamana, bineinteles la recomandarea medicului. Era saracutul super constipat si nu mai stiam ce sa ma fac cu el. Debridatul a rezolvat problema constipatiei si nici colici nu a avut deloc. Este un copil super cuminte si sanatos! Citeste prospectul si vezi ca scrie ca este si pentru constipatie si pentru diaree. Eu i-am dat Debridat 3 saptamani cate 2,5 ml de 2 ori pe zi si si-a revenit complet.
ROMANA&BB MATEI
diana spune:
Eu i-am dat Debridat pentru colici. A fost singurul care a dat cit de cit rezultate. Nu l-a constipat. Am folosit tot ce se gasea pe piata
impotriva colicilor. Cu Sab Simplex am avut ceva probleme cu constipatia. Incearca-l , la noi a dat rezultate.
Te pup
Diana
sorana spune:
Eu i-am dat Debridat de la 3 saptamani! A fost singurul care a functionat (Sab Simplex nu avusese nici un efect). E adevarat ca i-a redus nr. de scaune de la cca. 10/zi la 4-5/zi, dar nu stiu daca asta se poate numi constipatie!
bb Monica si Sorana
iuliana_2002 spune:
Debridat-ul actioneaza asupra motricitatii stomacului, deci este bun si ptr colici, ptr constipatie sau diaree.
Este drept ca din prospect nu prea intelegi nimic, dar am intrebat si eu ca voi pe dna doctor si mi s-a raspuns.
Sanatate
Iuliana si Claudiu 1an si 1 luna
Mela77 spune:
Si eu ii dau fetitei mele Debridat pentru colici.Este singurul care si-a facut efectul.Este adevarat ca este constipata dar era si inainte de a incepe sa-i dau Debridat.Astept si eu sa vad daca scaunul se regleaza.Colicile sunt mai rare.