Aspirante cu vechime "medie" (23)
Raspunsuri - Pagina 3
monica_dicut spune:
pusichet. Eu una te inteleg perfect. Dupa ce am nascut mi-a venit cm la vreo 2 luni si m-a tinut vreo 2 saptamani. Dupa aia la cateva zile dupa ce a trecut am avut firicele rosii in secretie. AM citi eu pe net si erau semn de cancer de col. Am jelit vreo saptamana m-am plans la toata lumea dupa care am dat fuguta si am facut Pap si examen de secretie si si si .... si bineinteles ca nu era nimic. Era un ciclu prelungit. In fine. SA sti ca pun pe tine. Te rog sa te linistesti. In ce zi esti tu acum? Iar cu petele maronii nu e rau. Si eu am avut si la prima sarcina si acum. Mi0au aparut cam in ziua 30 si ceva de la cm. Erau de la nidare. Te rog din suflet sa iei utrogestanul si no-spa, sa stai cumintica in pat si sa te gandesti la ceva frumos
Eu ma pentru tine si puiul tau.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
Minunea din burtica
6+ Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
Uite asa cresc eu la mami in burtica
Arianna_M spune:
Pusi......iubita si eu zik sa nu iti pierzi speranta........am sa ma rog pt samburelul tau.....
Cri.....nu m-am putut abtine si a vazut testul de joi....si pe ala si pe celelalte 3......in total am vreo 5.........din care la 4 se vede linutza....adik a ramas acolo ...nu a disparut.
aseara am facut altul...........a aparut si linutza buclucasa....se vedea ffff pal.....mai pal ca la celelalte........iar dimineata nici urma de ea....culmea....k pe celelalte se mai vede aia pala.....
Beta nu mai fac maine....si nici test.....pana nu imi intarzie macar o zi.....si asa cred k m-am bucurat degeaba....
cu 2 !!!
http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png
anidaz spune:
Vezi Arianna in aceeasi situatie sunt si eu uite liniuta nu e liniuta de cred ca am sa ajung la nebuni .Daca nu as fi pozat-o si nu ati fi vazut-o cine m-ar fi crezut?Dimineata mai bag si eu un sure check ,dar deja mi-e frica de raspuns,
Pusi ,cumnata mea a avut o saptamana maroneala si pete pe chilot si acum nepotelul meu are deja 5 luni,se poate sa fie inca de la nidare sau ca la bubu ,cand trebuia sa-i vina cm a avut pete bej si deja este in 12 saptamani,dar asa i-a spus doctorita ca la unele femei mai apar in data cm-ului,poate chiar toata sarcina.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
Bazar pentru Andrei
O noua incercare
monica_dicut spune:
anidaz, vad ca tu ai deja 7 zile intarziere... de ce nu faci maine un beta?
Dana, ce a zis Marius? Si iti spune je, ai 5 teste, toate pozitive. Ala facut seara e normal sa iti apara f pala. Uite, maine iau toate testele cu mine si ne vedem sa ti le arat.
Ca sa nu va mai spun ca din lipsa de simptome si crize personale, am mai bagat si eu ieri un test pe la pranz asa. Din ala de 1 leu si ceva cumparat din Auchan. A aparut linia imediat dar este mult mai deschisa decat cea de control. Deci Dana, daca ti-ai facut din alea din Auchan, cat costa atat fac, adica eu cred ca nu au sufiecienta solutie.Parearea mea personala este ca tu ai bebe acolo. Nu se poate sa iti iasa atatea teste pozitive. Hai sa zici ca mai da unul gres dar 5 sigur nu.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Minunea din burtica
anidaz spune:
Monica nu stiu daca pot spune intarziere tinand cont ca totusi am avut sangerare o zi,dar daca apare macar o urma de linie pe sure check,urmatoarea oprire este la beta.Mi-e si frica de rezultat.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma.
Bazar pentru Andrei
O noua incercare
CrisaS spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna_M Pusi......iubita si eu zik sa nu iti pierzi speranta........am sa ma rog pt samburelul tau..... Cri.....nu m-am putut abtine si a vazut testul de joi....si pe ala si pe celelalte 3......in total am vreo 5.........din care la 4 se vede linutza....adik a ramas acolo ...nu a disparut. aseara am facut altul...........a aparut si linutza buclucasa....se vedea ffff pal.....mai pal ca la celelalte........iar dimineata nici urma de ea....culmea....k pe celelalte se mai vede aia pala..... Beta nu mai fac maine....si nici test.....pana nu imi intarzie macar o zi.....si asa cred k m-am bucurat degeaba.... cu 2 !!! http://tt.lilypie.com/WQKGp2.png |
Mai Danutza , stii tu cum e...la fiecare e altfel...tu continua sa te gandesti ca este bebelache..mai asteapta pina joi..vineri cand ar trebui sa vina..si apoi mai faci..stii , totusi ma gandesc...mie nu mi-a iesit absolut niciodata nici macar o liniuta pala f pala...ma gandesc ca totusi e copilas:) daca a iesit.
Te pupizez si vb maine.
Crisa
http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png
Arianna_M spune:
Neatza......
Da Moni.....din alea de 2 lei din A. am facut.....ala barza ai vazut si tu cum arata.....la astea trebuie sa ma chioresc....problema este k se vede cand sunt semi umede....cand se usuca de tot....eu una nu o mai vad......Marius zice k el o vede.......pe mine sincer ma dor ochii sa ma tot chioresc acolo......
cu toate k mi-am promis k nu mai fac pana nu imi intarzie....azi dimineata am mai bagat unul.......si la fel....deci am 6....
Cri......si la mine este prima data cand imi iese asa ceva......
incurand bat recordul la teste dak continui asa...
cu 2 !!!
Arianna_M spune:
Ma scuzati .........am uitat sa va las
Sa aveti pofta !!!!
cu 2 !!!
monica_dicut spune:
Neatza
Dana mai ai pana la 14 plus unul pus bine dar eu te astept sa bati recordu ca nu ma deranjeaza atata timp cat te convingi tu ca sunt cele doua bebite acolo
pusi, te astept cu vesti bune
O saptamana usoara, fara greturi pentru si cu cat mai multe teste cu II pentru aspirante.
kitzy, nu bagi si tu unul?
POZNICI CU NOI
Minunea din burtica
Arianna_M spune:
Ohoooo.....17..............bravo......macar ai fost sigura de ceva.....
pe mine ma doare si burta.....am k o presiune jos.....nu ma doar incontinuu......asa din cand in cand......
cu 2 !!!