Aspirante cu vechime "medie" (23)
Raspunsuri - Pagina 2
pusichet spune:
ca sa vedeti cit de paranoia sint.
am cautat pe net si am gasit ca betahcg-ul creste si in cancer ovarian, cancer gastric, pulmonar etc...
eu acu 4 ani am fost suspecta de cancer ovarian dar s-a dovedit ca nu este......
claudinna spune:
pai da, te imbolnavishi subit de cancer!
exact zilele astea!
poze noi cu bebelushul
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
pusichet spune:
daca vedeti ca va scrie in urmatoarele zile o fata nebuna eu sint aia, ca sigur ajung la nebuni
Dumnezeu stie ce o fi cu mine, ideea este ca stresul este foarte mare
simonia spune:
buna pusichet, nu te speria atat de tare de acel ceva rozaliu, eu am avut 2 zile pete maronii in z.25-26 si-n ziua 29 am facut test si a iesit slab pozitiv. nu am facut analize de sange, doar testele obisnuite barza din farmacii. progesteronul sau utrogestanul se da pentru a mentine sarcina si a opri sangerarea, si mie mi-a spus sa iau tot asa, la 7 saptamani de la ultimul cm. cand am sangerat usor. tot atunci mi s-a recomandat utrogestan, magne b6 si pregnyl la 4 zile. asa ca cred ca inca este bine. sangerarea de acum este posibila fara a afecta cu nimic sarcina. ea inceteaza cu totul cand sacul gestational acopera intreg uterul. pana atunci, aceste sangerari usoare nu sunt asa periculoase. cel putin asa cred. ramai cu gandul la BB, nu il abandona tocmai acum.
simonia spune:
acum ti-am citit ultima descoperire cu cancerul ovarian! daca presupunand prin absurd asa ceva, s-ar fi vazut la eco ovarele marite, asa ca nu pot sa cred asa ceva. cel mai bine ar fi sa-ti pui un cd cu un film de dragoste si sa te listesti. iti faci tu singura rau. framantarea nervoasa prin care treci induce mici contractii care pot deslipi sarcina si asa fragila. inca nu a intrat cu totul in endometru sa fie bine fisata, si se poate desprinde . asa ca ajut-o sa se prinda mai bine, si nu te mai gandi la toate nenorocirile.
CrisaS spune:
Mai pusicheata ...nu te mai alarma si nu te mai supara te rugam. Adica cum''ai fost suspectata'' ??? Din ce? Au simtit in urina?
Please....potoleste-te ...o sa fie bine.
Ardeiasul meu drag..cum sa ma lasi singura? Bai din solidaritate nu mai plecam eu oricum:)) asa ca asta e cred ca daca tu in trimestrul 4 eu in 5:)))).Nu are sens sa stau sa ma gandesc la teste...A trecut o saptamina si mai bine de la ovulatie(repert, daca am ovulat atunci!!) si nu am nici un semn ar trebui sa simti ceva zic eu!!!!!!!! Sanii sant ok, atata tot am scurgerea aia..insa o am in fiecare luna imediat dupa presupusa ovulatie.Asa ca pe mine nu ma asteptati cu teste ca nu fac oricum am programare la dr pe 29 asa ca eu o sa fac inseminare.
Dana, i-ai aratat testul sotului tau?? Ma refer la cel facut de dimineata , sambata?? Ce-a zissssssssss? S-a bucurat?
Onuta, nu fii suparata , asta e viata cu bune si rele...supararari si bucurii!! Te pup dulce.
Bujo..am inteles de la Camy ca e ziua sotului tau , ii urez din suflet La multi ani!!Iar tie Camy , iti dorim din tot sufletul sa se prinda bebe.
Monu ce face?
Va pup mai revin,
Crisa
http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png
pusichet spune:
am fost acum la baie si am o singerare maronie, s-a vazut pe hirtie
pleaca puiul meu drag ......
simonia spune:
pusichet, sangerarea maronie nu inseamna avort, cea rosie si abundenta poate insemna, dar nu mereu. nu ai mai auzit de menstra peste sarcina? bb-ul e inca acolo, nu-l abandona, ajuta-l cu gandul sa ramana!
CrisaS spune:
Exact!! Fii optimista , nu mai ganditi asa negativ frate:(((((
Pusicheataaaa te rogg fii optimista spune-ti ca trebuie sa ramana acolo!!
Crisa
http://tt.lilypie.com/9uIpm5.png
ramayanaa spune:
Hai pusichet, curaj!!! Sub numele tau scrie ca esti totdeauna fericita. Poate chiar e din cauza nidatiei. Se leaga mai bine bebele de tine, se zbate si el sa se prinda acolo bine bine. Hai, suntem alaturi de tine, nu-ti pierde speranta!!!Si linisteste-te, stresul nu-l ajuta deloc pe ...desi te inteleg perfect.
Ramayanaa, in asteptarea implinirii unui vis...