Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ela2233

salutari la mamici, burtici si licurici

felicitari fetelor care au nascut si numai bine

noi am fost astazi la control si este totul bine mai mergem miercuri pe 4 cand o sa facem 38 sapt si apoi ne mai vedem cu dr. in sala de nastere

am si eu o mareeee intrebare pentru fetele care au nascut
va rog frumos sa imi spuneti si mie cum ati procedat cand a trebuit sa plecati la spital ? ati sunat salvarea? te intreaba la telefon unde sa te duca sau cum va roggggg mult sa imi raspundeti
multumesc anticipat

37+

amr 3 sapt max

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Ela nu stiu ce sa-ti zic,noi am sunat un prieten si ne-a adus masina lui,ca noi nu mai avem masina de 2-3 luni din pacate..Si m-a dus sotul..Si mie imi era tare aiurea,ca auzisem ca taximetristii nu te iau,mai ales daca ti se rupe apa,de frica ba sa nu le nasti prin masina(desi nu se naste asa usor ca-n filme),ba sa nu le uzi pe acolo..Eu mi-am pus o aleza mare si groasa pe scaun si totul a fost ok,asta pt ca mi se rupsese apa si curgeaaaaa...
Nu aveti pe nimeni cu masina sa te duca?Daca nu,cheama totusi un taxi,nu stiu cum e cu salvarile,daca te duc unde vrei tu sau la spitalul de care apartin..Ia un nr de la spitalul unde nasti,eventual sa chemi salvarea lor.
Pup.

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

POIMAINE,MIERCURI,28 IANUARIE,ORA 7,30,LA SPITAL,CEZARIANA!!!

bebe e tot mai mare cu o sapt,are 3,200kg,e bine....de ce s-a hotarat pt miarcuri?pt ca,in timp ce eram acolo,am avut niste contractii puternice,m-a pus sa iau gynipral instantaneu si a hotarat ca nu e cazul sa mai asteptam pt ca uterul meu e suprasolicitat...

si acum am niste dureri de nu mai pot,exact unde sunt taieturile cand am contractiile...deja am ajuns la gemete....sunt fix la limita,cred...va pup si multumesc inca o data pt incurajari...

Cadia,bafta maine!

Amedeo 11 ani,Annamaria 7ani, 37+Miguel Adriano

AMR 1 ZI!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Porumbita felicitari! Recuperare usoara, bebe sanatos si laptic mult!
Cadia si Aryia va tin pumnii! Curaj!

Am descoperit magia swing-ului:))) si am linistit un baby care plangea! Cum il pun in leagan cum tace. Ieri am iesit vreo ora afara, apoi am fost la cumparaturi, asta este, tb sa le fac pe toate cu el, acum vreau sa il pun in carut si sa ma duc sa spal rufe.
Pisi devine din ce in ce mai neinteresata de bebe, macar sunt linistita din punctul asta de vedere. In rest toate bune, alaptam si dam si formula, ca fomila nu se satura, ori eu nu am lapte destul...nu ne stresam prea tare, de abia astept sa ii cada buricul sa pot sa ii fac baie.

Lisa, Crisspoliss voi ce aveti de gand, cand va puneti pe nascare?

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Va multumesc fetelor de incurajare, sunteti niste dragute.

Alina

Ela nu cred ca trebuie sa chemi salvarea ca o sa te duca la ce spital vor ei nu unde vrei tu, cel putin asa le-am auzit pe fete zicand.

Irina este superb Grumetel

Miere dar de ce zici de buric ca astepti sa ii cada???? Tu nu ii faci baie decat dupa ce ii cade??? Eu stiu de la sora-mea ca ii facea baie de la iesirea din spital, inainte sa ii cada buricul, dar avea grija sa nu il ude sau sa il stearga bine dupa baita.

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor capitolul nu-l mai schimbam????

37+ Vlad Mihai

AMR 3 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Bun venit noilor licurici!
Porumbita, da stiu ca te-a ascultat bb. Numai ce il "amenintai" ca sa nu mai stea mult:)
Bravo, bravo, spic si porumbita.
Tinem pumnii pt Cadia, Aryia si bineinteles cele "neasteptate" lisa, crisspoll, lily si oana.
Sper ca nu am sarit pe cineva.
Noi suntem bine, asa cum stiti in formula.
De acum mi-ar cam place si mie sa apara pisoiul, mai ales ca ma topesc cand vad pozicile voastre. Vreau si eu sa vad bb:))
Miere, eu ii faceam baie si cu buricul necazut. Ii puneam un bandaj pe deasupra sa fiu sigura ca nu se uda, si apoi aveam grija sa nu dau apa direct pe el.
ledi, nu fi necajita, ca asa se intampla la cele care au luat mai mult in greutate, primele kg zboara repede (sper sa fie asa si de data asta si la mine).
La mine e de ras, ca nu am mai luat in greutate de vreo 3 sapt, m-am oprit exact inainte de 100. Se pare ca scap sub cu cateva grame:))
Aalina, asa e, raceala am avut din belsug in sarcina asta:)
Noroc ca pare ca trece mai biniosr acum. Am reusit sa ma mai odihnesc nitel in wk. Ma mai lupt nitel cunas infundat si tuse, dar sper sa ma pun la punct pana apare bb. Si drept sa zic as vrea sa-l vaz inspre sfarsitul saptamanii:)
Si eu ma gandeam la 25 aprilie pt botez, da acuma ma dati gata daca ziceti ca nu se poate.
Nu prea am alte alternative ca urmatoarea sambata e ziua motanului si nu vroiam sa ii amestec.
nasteri usoare si bbei cuminti si mancaciosi.
Numai bine si mamicilor ocupate cu bebelusii:))

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Lisa, zi-mi si mie cum e cu dopul ala, ca tocmai ce-am fost la baie si mi s-a sters pe hartie o chestie mare gelatinoasa nasoala rau, galbuie spre verzui..asa trebuie sa fie?

Crisss 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Bebelusi multumesc!
Miere mama , dc ma crezi pe cuvant spala bebeloiul!Se spala cu tot cu buric, am un filmuletz de la dr Culcer, neonat din Municipal , cea a lui Naty despre cum se spala bebe , chiar si cu buricutz il pun pe cont comun chiar acum.
Aryia ma gandesc la tine , iti tin pumnii, nu mai fi stresata de anestezie asta e partea cea mai frumoasa din afacere, dupa e mai greutz, dar trec toate, da tu stii ce-ti dau eu sfaturi, ca doar tu esti eroina de la noi avand atatia pui
Raportam vesti bune si proaste:
cele proaste: am facut EU diaree Nu stiu de la ce, am papa in casa ce papa si Radu.Deja bagat Smecta, astept ceaiul de menta si am mai avut 2 linguri de branza dietetica.
cele bune: Grumetzel a recuperat hi hi , a venit in sfarsit momentul cantaririi 3140 grame (martea trecuta am plecat cu 2900 din spital hua)a urlat bb de la 7 juma la 11 acuma intr una, eu m-am decompensat cu diareea mea,acum ma simt ceva mai bine.Sa vad ce efect va avea/ sper sa NU la el saracu, nu-i ajungeau colicile proprii.
am comandat caruselul , chiar stand la baie http://reclama/products/430-carusele_muzicale/4564-tiny_love_carusel_muzical_ferma_vesela.mbs
sper sa ma lase sa vi-l arat.Aici la noi tot au venit vizitaretii
si au lasat bani (ce moda...)si asa ca m-am orientat:carusel mai scump pt bb

Offf sper sa nu fie ceva nasol cu diareea mea, de obicei eu o tin mult si ma simt prost , acum nu am nici timp nici energie de pierdut.Va pup

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bravo criss,intrii si tu in lumea normala...pierzi dopul. eu zic sa nastem la noapte

mimika,felicitari,acum am vazut ca astepti gemeni bravoooo!!!

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Moaamaaa, ce vorbarete ati fost!! Fug repede sa fac un nou capitol si poate reusesc sa adaug si noile mamici pe lista...

Adina & Luka& bobita din burtica37+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput