Mamici antistress si licurici de ian-feb 2009(124)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

CADIA BAFTA MAINE!!!!!!a venit ziua cea mare, iti tinem pumnii!!!

PORUMBITAce o ameteai azi noapte cu apa acum gata, esti mamica.FELICITARI si sa-ti traiasca bebe!!!!!!!!!

Eu scos firele azi,lasat bb cu mama , ajuns in 2 ore juma din militari in pantelimon, mai am un mic pansament de la un serom(stratul meu de grasime de la burtica isi spune cuvantul), raportez jos 10 kg, am 71kg in conditiile in care am plecat cu 70dar pt mine e mult oricum.Acum am sansa sa mai slabesc, dc va amintiti pe la 20 sapt io aveam minus 8kg, yamii ce n-as da un 62 acuma.Sa stiti ca si eu pun aproape zilnic poze noi in semnatura, sper sa va placa Grumetzelul nostru.Ne cam "cacam" mult , stiu de scaunele la san, dar parca intrec e orice limite si sunt si destul de imprastiate ca sa nu zic altfel, de doua ori le-a imprastiat pe mine.Pe tati doar pipi

Va pup si incerc sa mai scriu, abia reusesc sa va citesc.

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Fetelor, intru repede k sa va dau un link cu filmuletze despre metode anti-colici vedeti k sunt vreo 2 pagini de clipuletze

http://www.youtube.com/profile?user=eHow&view=videos&query=colic

Nu am apucat sa citesc nimic din urma

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

...si pt Alina1976, daca nu gresesc

Relieving Blocked Milk Ducts from Breastfeeding:

http://www.youtube.com/watch?v=MsVI4q0ksHY&feature=channel_page

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

voi ce carusel aveti pt bebe?sau nu aveti? noi vrem sa luam ceva si nu stim ce, d p ce site, cam balarim aici...

POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Irina, ce bebe frumos! E asa de senin, doar tu esti stresata se pare . Am vazut ca aveti o poza in care spui ca esti suparata ca papa doar un san, si Andrei al meu tot asa papa la 1 luna, f rar mai "incepe" si celalalt san, asa ca relax. In ceea ce priveste kkteii , noi faceam in primele 2 saptt la fiecare alaptat, acum facem cam la 2 zile si imprastiat rauuu si puteee...

Andreea si Andrei

Ps: fete, cine stie sa deschida cap nou? eu habar n-am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela2233 spune:

salutari la mamici, burtici si licurici

felicitari fetelor care au nascut si numai bine

noi am fost astazi la control si este totul bine mai mergem miercuri pe 4 cand o sa facem 38 sapt si apoi ne mai vedem cu dr. in sala de nastere

am si eu o mareeee intrebare pentru fetele care au nascut
va rog frumos sa imi spuneti si mie cum ati procedat cand a trebuit sa plecati la spital ? ati sunat salvarea? te intreaba la telefon unde sa te duca sau cum va roggggg mult sa imi raspundeti
multumesc anticipat

37+

amr 3 sapt max

http://bd.lilypie.com/9E3bp3.png

http://www.flickr.com/photos/28705464@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Alina,nu eu zic asa,ca eu nu le am cu astea..mi s-a spus de la biserica ca eu voiam pe 25.

Irina,noi avem carusel,dar pt ca e su surub nu-l pot monta pe patutul asta.(e pliant)
Insa am incercat sa-l punem,la varsta asta nu stiu cat de interesati sunt ei de carusel,tot la mami in brate e cel mai bine :)),eventual cu ea in pat..Azi eu i-am cantat toata ziua,am invatat o gramada de cantecele ca nu mi-a stat linistit deloc..Mi-a dormit si mie de la 5 si ceva la 8 ,mare minune..

Cadia inca niste ametite,asa de incurajare..

Nastere usoara!

Si niste majorete pt fetele ai caror bebei se hotarasc ca vina in noaptea asta

POZE CU NOI
de David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Cadia, timen pumnii pentru maine, sa vezi ce bine o sa fie!
Bebelusi, se mai intampla sa fim putin mai deprimate din cand in cand, da bine ca trece. LAs ca nu e capat de lume, uita-te la un film bun, dormi bine si maine o s afie mai bine
Si eu am tras un puisor de somn de la 10 pana la 11,30, ma simt mult mai bine..plina de energie si gata sa plec in lume.
Lili, daca nu poti sa faci ceva miscare ca plimbatu..ca si ala ajuta la inceperea travaliului, atunci daca ai un scaun ce se leagana sau o minge din aia mare pe care se poate sta, si aia ajuta sa impinga pe bebe in jos..adica te legeni in fata si in spate stand in fund. Capul sus, mai ai putin...stie bebe cand e gata sa vina pe lume.
A, fetelor, azi e zi interesanta, ca e anul nou in calendarul chinezesc..incepe anul boului..si parca vad ca e si ziua independentei Indiei, plus o ditamai eclipsa de soare in emisfera sudica. Lisa, nastem azi? eu dupamasa merg la plimbare si cumparaturi, ca atunci pot naste, vine sotul de la seminar sa am tina de manutza

Crisss 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

am vrut doar sa va pe proaspetele mamici si sa stiti ca fac galerie pentru cele ce urmeaza. Mai arunc cate un ochi din cand in cand la voi, sper sa nu va suparati pe mine

Mugureii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

CADIA, tinem pumnii! O sa fie bine maine

Irina, ce frumos bebe ai! Si la noi "treaba mare" e cam imprastiata... si asa si trebuie sa fie (am primit o brosura cu... nu radeti...poze cum arata poop-ul la bebe alaptat la san la diferite varste). Noi avem carusel de la Mothercare dar bebe doarme in cosulet (atunci cand nu ajunge in pat cu noi) asa ca acum nu "beneficiaza" de serviciile "dansului". Aici ni s-a recomandat ca in primele 5-6 luni sa-l tinem pe bebe in camera cu noi, asa ca Lachlan va dormi in camera lui cu patut cu carusel mai catre vara

He-he si noi am inceput sa ne gandim deja la bebe2... si marturisesc si eu ca mi-e un pic de dor de burtica

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput