Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

gabito.....in sfarsit....aparusi. deci, nu...sau NU DELOC?
muc_cel_mic s-a dus pe alte meleaguri la fete tinere, fara barbati si kopki, fara obligatii si alte cele.

ce fac fetele?

ripley, n-ai mai scis pe aici...esti OK?

umflatel, voi cum sunteti?

vio, cu cine te lupti in seara asta? nemtii?

rohneea, ce face bebicul?

koky, ai terminat cu intarcatul?(sper ca nu te confund?)

kay, ai darmat blocul?

MB, de tine nu mai intreb...am asa o banuiala ca esti OK...!

si restul, sper ca sunteti bine.

uitasi, devoska, noi am avut o "suferinta comuna" in iarna asta! soacrele. a mea a stat la mine 2(doua) luni!!! am mai trimis-o la ai mei in Elvetia, apoi la niste prieteni, ma capiase....era cu gura pe mine toata ziua....sa fac, sa dreg, sa pun, sa invart, sa ...sa...sa...o arunc de la balcon! am scapat, sper sa nu-i mai vina idei....

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!

MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU

Kari

"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Rhoneea si Vio, ati primit parola? Ca sa nu o mai trimit si eu.
Sunt ruptaaaaa rau de tot de oboseala. Merg de la 11 aproape fara incetare si simt ca-mi cedeaza coloana vertebrala. Azi am luat tot Bucurestiul la picior, din centru si pana-n periferii ... of, ca rau am mai imbatranit, nu ma mai tin nici salele! Nu-mi doresc decat o baie super fierbinte si somn pana maine dimineata cel putin.

Kokiy, imi pare tare rau pentru Bruno, stiu prea bine cum e sa pierzi un animal foarte drag. Pe mine m-a ajutat enorm sa imi iau altul dupa, poate ar trebui sa va ganditi si voi la optiunea asta!
Si da, sunt bine in continuare. Am un moment de fericire pe care il tot caut de ceva timp incoace. Sa vedem cat tine !

Misha, userul comun nu merge. Scriam si ieri ca am incercat sa ma inregistrez, n-a zis nimic dupa ce am dat sa trimita datele si nici nu ma lasa sa ma loghez, nici nu ma lasa sa fac alt cont cu adresa de mail pe care am facut-o special pentru asta . Inca mai sper ca e din cauza faptului ca nu a venit pe mail codul de activare... se fac 24 de ore acum, acolo zice ca poate sa dureze si 48. Mai departe... nu stiu ce sa zic.

Gabitzule, baga act dupa ce zice ecranu' si zi-ne daca functioneste, sa imi procur si eu unul pentru a NU ramane gravida . Oare o functiona si in varianta cealalta?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

'seara !

am revenit in forta.
First... MUC CEL MIC... sau cum ti-ai mai spune...mai baiete,aici nu-i site de matrimoniale... vindecari prin clikc pe www.madorshalele.com sau hai sa ne dam in betze... ca suntem de-o teapa.
Fa in asa fel sa nu-mi intri in aria de supravietuire ca te scurtez la 120 cm. Clar?

Buuuun.....
Fetili, nu-s gravida da' am primit ecranu' jmeker de la Cadana si maine fac premiera la betze. Leg organu' di calorifer,ii trag doo sa-l bag in medical si ma pun pe prestat dupa cum canta jmekeria di la Cadana.
Tantzo, ia-ti si tu unu' ca-i mai bun decat anticonceptionalele pe care ,cu regularitate,uiti sa le iei.Macar asta iti spune "azi nu!"
Kokiy, ti-o murit fiara.Ai ingropat-o langa pestii lu' ionica sau langa matza decupata?io astept pomana ,ca ingrasa !

in rest,merge greu DC-ul si nah,cand intru va gasesc dandu-va in barci cu Muc.

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

PAZEA FRATILOR CA S-A INTORS MINISTRUL DE RAZBOI! Kupilu' ai dat de dracu' pina aici, de acu' s-a intors taticul dracilor
Tot inainte! Vezi testele alea ca poate are Kay mina buna si de data asta se prinde

Andrusko nu e mama de la stelutele mele ca la mine se vede pagina ok. O sa le mai scurtez, da' sigur nu's io de vina

kokiy daca stiam ca nu pica rau insistam mai mult sa-mi dea catzelul, insa acum e prea tirziu. Acum imi pare rau ca nu l-am luat.

M-am obisnuit io cu viteza melcului sportiv, oare, sau merje DC-ul mai repede?

***********************************************************************************

In fiecare zi alaturi de Emma!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Gabi , am facut pomana la restaurant,asa se poarta acu' ... da' si lucrurile defunctului se dau de pomana ...asa ca, mai am de dat...niste praf de purici,un ham cu tzepi,o perna zdrentzuita,o lesa,doo perii ...deci, ce te coafeaza,ca-ti trimit Prioripost

Ati sarit pe celmaimic si s-a tirat ,eu tare doream sa-l trag de limba , sa vaz cine l-a directionat aci' si cu ce scop ?????

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Lasa Tantzico, mai fac io acum un capitol si poate la urmatorul o fi gata si contul

***********************************************************************************

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Si pe el il credeti de la serviciile secrete rusesti?
Hai ca fac capitol nou, ca deocamdata nu avem sanse sa se activeze CEVA in materie de user comun!

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Tantzo!!! Am facut io cap nou!!!

CAPITOL NOU!!!

Mergi la inceput