Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!
Raspunsuri - Pagina 19
kariguld spune:
in sfarsit..........abia am reusit sa intru aici....am facut dus intre doua incarcari...mai repede mi-a intrat la generale, aici ne'ma
saluatre fetele stilate...

pe toata lumea de la A la z!
io nu vreau nici o parola, ca si asa ma depaseste tehnologia asta...las pe cele mai tinere...da o adresa de mail vreau pe PM, in caz ca vreau sa va spun o prostie...
am o stare de-aia de blegeala toatla...am papat o ciukalata si mi-am mai revenit.
so, spor la treburi. fac mancare la barbat in seara asta. o salata din paste, cu peste ton la conserva, masline verzi si ardei gras, ulei de masline ....si gata! sper sa-i placa!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
misha71 spune:
DODO, KARI v-am trimis parola de la contul de mail
vio tu ai primit-o?
e oferta!
mai vrea cineva parola?
Tantzo ai facut si aici cont? Sintem deja la pag. 19 si tre' sa facem cap. nou
Andreiutza pe unde umblashi bre? 
Ripley esti bine? 
Gabitzoooooo!!!! vino dreak odata cu batzul ala! ![]()
***********************************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
umflatel ce mai faceti? raceli, muci?
Mihaitza e bine? 
kokiyleasoooo pe unde dreak umbli? asa mult dureaza sa-ti intarci barbatu'? ![]()
Kay!!!!!! Mai darimi mult la blocu' ala?

devoska
fa-te prezenta ca vin io cu raketii dupa tine! ![]()
mariussimiuc lasa soro dulciurile alea ca ajung la 100 de kile cu tine! 
rhoneea ai mai gasit pozele alea? 
Noie vii la o
sau darimi blocu' cu Oana? ![]()
marami hai mai cu talent
ca-ti facem galerie!!!!!

sorana, Laura, Anina pe unde-mi umblati brambura?
![]()
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld in sfarsit..........abia am reusit sa intru aici....am facut dus intre doua incarcari...mai repede mi-a intrat la generale, aici ne'ma ![]() |
care se pricepe la voodoo-uri d'astea, ca aici nu mai pot repara io!

kokiy spune:
Irina ,din pacate Bruno nu este
din 26 decembrie ...a murit in seara dintre 25 si 26 dec.,oricum vroiam sa mergem pe 27dec. sa-l eutanasiem...Misha si Andru stiu,lor le-am spus la intalnire...nu am mai scris acolo pentru a nu mai intrista lumea ...
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
misha71 spune:
kokiy
in ziua aia am vrut sa-ti aduc un catzelus, insa nu l-am putut lua. Stapinii s-au razgindit. Insa mai bine ca nu l-am luat pentru ca nu stiam inca de Bruno si nu stiu cum ar fi picat catelusul in momentele acelea.
andruskandu spune:
Mishu,
eu mai putin pe-acasa, mai mult pe drumuri si pe la munca
, pen' ca e cineva in conced.
Se incarca greu paginile, de-abia am citit...
Kay, am vazut poze, ce fetita mey-mey ai tu acolo, o dulceata...

toata mahalaua draga! Fara preferinte
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
andruskandu spune:
Mishuleeee
Fa, te rog, ceva cu stelutzele alea, bre, mai scurteaza siru' ca largeste ecranu' si tre' sa muti cursoru' sa citesti un rand....
Te rooooooog!
Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa EMMA!
Poznele lui Andrei
Nasterea lu' Andrei
www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei
Andreea
lui
Andreiut Puiut 11.06.2006
gabriella1 spune:
'seara !
am revenit in forta.
First... MUC CEL MIC... sau cum ti-ai mai spune...mai baiete,aici nu-i site de matrimoniale... vindecari prin clikc pe www.madorshalele.com sau hai sa ne dam in betze... ca suntem de-o teapa.
Fa in asa fel sa nu-mi intri in aria de supravietuire ca te scurtez la 120 cm. Clar?
Buuuun.....
Fetili, nu-s gravida 
da' am primit ecranu' jmeker de la Cadana
si maine fac premiera la betze. Leg organu' di calorifer,ii trag doo sa-l bag in medical si ma pun pe prestat dupa cum canta jmekeria di la Cadana.
Tantzo, ia-ti si tu unu' ca-i mai bun decat anticonceptionalele pe care ,cu regularitate,uiti sa le iei.Macar asta iti spune "azi nu!"
Kokiy, ti-o murit fiara.Ai ingropat-o langa pestii lu' ionica sau langa matza decupata?io astept pomana ,ca ingrasa !![]()
in rest,merge greu DC-ul si nah,cand intru va gasesc dandu-va in barci cu Muc.![]()
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
kokiy spune:
Mishu
...iti dai seama ca-l luam ...in momentul asta simt ca nu-mi mai trebuie alt animalut, de fiecare data trebuie sa suferim foarte mult cand pleaca de langa noi
...am totusi 4 zdrahoni pe strada, cum ma zaresc ma coplesesc,uneori chiar fizic(sar pe mine)
...parca ma vad la 80ani,baba Veta cu haita dupa ea ![]()
Bey...ce draq fac astia ...ca-mi vine sa 
Si Mihaita,are nevoie de voi! 
Alaturi de Sonia! 
Iulia, mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)