Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Kokyi - era un subiect la generale cu alaptatul unor copii de 6-7 ani. Si erau acolo destule persoane care ziceau ca e ok, e normal, etc.
Mie mi se pare absolut aberant .. asa ca succes la intarcat.
Din amintirile mele era o chestie care trebuia facuta treptat. Adica renuntat la o masa de san, apoi peste 3-4 zile la inca o masa, pana se termina ... Asa si lactatia scade treptat.

Kay - ce dulce e Soso. are niste ochi ...
Vezi ce pereti darami ... poate cade blocul
La mine ce pereti am vrut eu sa daram cica erau "de rezistenta". Asa ca n-am daramat mai nimic (bine, o dabara tot, am scos usile de la balcon, dar slabut fata de ce ma ducea pe mine capu')

Devoska - bine ai revenit. Si bine ca ai supravietuit locuitului cu soacra

Ripley - hai ma, chiar asa negru e ?

Misha si Kari - numai belele va face asta micu'. Dar satisfactii aduce?

Gabriela - ia cu biscuiti sarati. Cica trece greata daca rontai saratele. Si ia mana de pe cafea. Gata, nu mai ai voie

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Gabriela - si eu credeam ca mi-e greata de la bila. Dar n-am ajuns sa-mi fac analize, ca am descoperit cauza

Cica nu se poate (zicea dr. mea) sa-ti fie greata asa de la inceput. Greturile incep la 10 zile de cand nu ti-a venit CM (cel mai devreme). Ete nah! Mie mi-era greata cu 5 zile inainte sa vina CM ... care n-a mai venit

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

A treia zi dupa... am zis ca mor de greturi. Si m-am dus la doctor, ca aveam niste probleme mai vechi cu stomacul. (Eu stiam ca apar greturile dupa o luna...) Doctorita s-a uitat lung la mine si mi-a zis ca nu-i de competenta ei tinem pumnii Gabitzule!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Gabiztaaa,faci teste?!
de sarcina ,nu auto ca alea le face Tanta...si cu mine

Vio,mamica lui Mihnea viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Intotdeauna exista o www.youtube.com/watch?v=YZrJ0kw4K4Q" target="_blank">iesire

A inceput anul meu...anul boului

Si Mihaita,are nevoie de voi!

Alaturi de Sonia!

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Trec sa va puuuuuup!
Gabitzule, haide mama cu testul ala pozitiv, urla aici in gura mare ca esti gravida, ca noi deja avem pregatite sa incepem sarbatorirea! Hai, hai, ca o sa fie copchilul nostru, al tuturor .
Mihaela ... metale grele? Nu se poate, n-are cum, o sa iasa analizele bine! Think positive!

Eu-s bine, linistita, calma, multumita, fericita. Deocamdata . Sa dea Domnu' sa ma tina cat mai mult asa! Da' somn tot imi e, iar ploaia asta ma rupe la stare, imi vine sa ma bag in pat si sa nu ma mai ridic decat atunci cand o fi vreme frumoasa afara.

Kay, vazut pozele... this has got to be a favorite! Super Soniuta, pupam mult de tot! Pe cand poze si cu mama si fata?

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorana

Devoska - bine ai revenit. Si bine ca ai supravietuit locuitului cu soacra

Sorana si Monica (6 ani)

Multam de urari! Am supravietuit... eram pe terenul meu , racheti, Siberia aproape... si ea a fost draguta!

Mergi la inceput

Madame,de ce esti matale fericita azi?!
ai uitat sa ma
uite ca te io....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Anul nostru (al meu si al lui Kokyi) - anul bivolului (boului).

Sorana si Monica (6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

bey, imi curg mucii la vale am racit (de la barbat) si acu sufar cu mucii in barba. n-aud bine, sunt ametita, sunt rupta in 15...

Madamo, poze cu JE... ai rabdare, o sa vina

gabitoooo e cu oki???? scaote nasu acilea si zi-ne, nu ne mai tine in suspans atata !!!

ma mananca urechea de mooorrrr....

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

kay,ia mama ceva vit C,fervex,ceai,aspirina saracului...
daca nu tin astea incearca cu modafen ca parca(de la minez zic) intr-o saptamana te faci bine...daca nu trece in 7 zile

Mergi la inceput