Prietenie la plesneala (19) - iubire pt Emma!
Raspunsuri - Pagina 10
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Pe cupil l-am pacalit cu cana,pe sot nu sa-i pot da mai mult laptic(nu vroia neam alt lapte)...**************************** Si Mihaita,are nevoie de voi! ![]() Alaturi de Sonia! ![]() **************************** Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
stai asa soro! pai nici pe barbat nu-l poti intarca???

mai sint si altii la rind?

***********************************************************************************
In fiecare zi alaturi de Emma!
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
Cu terapie MIHAITA POATE FI UN COPIL NORMAL-AJUTATI-L!!!
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 'neata ,distrabalatilor! Cafea?ceai? buey,da' apa plata cu lamaie ,nu? ca sunt verde la fata de la atata ![]() ![]() Io zic ca-i de la bila Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
si io zic ca-i de la bila (=mansarda)
E cu ochi soro!!!!!!!!! Cind ne chemi la botez????
***********************************************************************************
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#albums/verde/2008-12-14/05:27:48" target="_blank">Curiosilor
misha71 spune:
| citat din mesajul lui devoska neata, neata! multam de cafea, mishule! merge dupa destrabalarea de aseara |
uliliu ce bila lu' coana mare ma doare si pe mine!!!!
mihaela77O spune:
salutare de la mare!desi cam tarziu,m-as bucura sa beti o
si cu mine!
eu sunt mai bine,desi simt ceva mizerie in gat...cred ca voi trece pe antibiotic!
vio,multumim de intrebare,mihaitza este bine,facem terapie in continuare si zic eu mai si progresam pe deasupra..saptamana trecuta a invatat sa-si arate nasul si sa scoata limba...si sa spuna "a"...mai greut,dar il spune...maine trebuie sa ii fcaem o analiza sa vedem daca este intoxicat cu metale grel...
,sa nu fie,caci tratamentul de eliminare a metalelor grele,este foarte costisitor!
gabriella,doamne ajuta ca starea ta sa fie de la un bb!
kari un mare
!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
violeta69 spune:
Doamne,Mihaela dar de unde metale grele?!
sa dea DD sa nu fie asta 
felicitari lui Mihaita pt progresele facute
Misha,esti suparata pe mine?! ![]()
Vio,mamica lui Mihnea
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
kariguld spune:
| citat din mesajul lui gabriella1 'neata ,distrabalatilor! Cafea?ceai? buey,da' apa plata cu lamaie ,nu? ca sunt verde la fata de la atata ![]() ![]() Io zic ca-i de la bila Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
neata gagico! care billa? aia de-ti sta pe umeri?
adik', sa pricep io, ieri mancasi muraturi si apoi ai
? e cu ochi! e cu ochi!
'neata la toata mahalaua1 dau

!si copilu de-l infiasi numa pentru o ora!

Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
MIHAITA ESTE UN COPIL NORMAL! CU AJUTORUL MEU, AL TAU SI AL TAU SI AL TAU
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
| citat din mesajul lui umflatel salutare de la mare!desi cam tarziu,m-as bucura sa beti o si cu mine!eu sunt mai bine,desi simt ceva mizerie in gat...cred ca voi trece pe antibiotic! vio,multumim de intrebare,mihaitza este bine,facem terapie in continuare si zic eu mai si progresam pe deasupra..saptamana trecuta a invatat sa-si arate nasul si sa scoata limba...si sa spuna "a"...mai greut,dar il spune...maine trebuie sa ii fcaem o analiza sa vedem daca este intoxicat cu metale grel... ,sa nu fie,caci tratamentul de eliminare a metalelor grele,este foarte costisitor!gabriella,doamne ajuta ca starea ta sa fie de la un bb! kari un mare !MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! |
umflatel dulceata, ce zici tu acolo? metale grele? ma
ca sa fie bine, io sper sa nu fie nimik!vio, nu vazusi ce pui de golanas avem aici? alea sunt mofturi? rasfaturi??? nu mama, e
misho, vazusi fata ce "achizitie" de "kupil" facuram? l-am lasat sa sara gardul si el....
va

pe toate, nu am uitat pe nimeni
.o saptamana cat mai buna! cu cat mai multe realizari!
Vocea mamei, ciripitul pasarelelor, sunetul dulce al ploii de vara...PENTRU SONIA!
Kari
"Oamenii care reusesc in viata sunt aceia care cauta mereu circumstante favorabile si daca nu le gasesc, le creeaza singuri"!
Bernard Shaw
kariguld spune:
| citat din mesajul lui kay ca tot ziceati, na ca am mai pus poze (sa va saturati oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
am vazut pozele acuma! va

. si pe bucalata mica 

.*************************
Kari
Bernard Shaw
Dodo-pui spune:
Dragelor,
nu stiu daca stiti dar inclusiv dr,cred ca autismul e dat de "intoxicatii cu mercur"
,nu stiu exact cum ,nu pot demostra-inca-de ce...dar asta cred.Am devenit"cunoscatoare"deoarece saptamana trecuta pe B1 a fost o emisiune cu dr
(am uitat cum se numea)despre autism.
Tizo
sa-ti treaca greata
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta lui BB2-80% EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
sorana spune:
Gabriela - si eu credeam ca mi-e greata de la bila. Dar n-am ajuns sa-mi fac analize, ca am descoperit cauza ![]()
Cica nu se poate (zicea dr. mea) sa-ti fie greata asa de la inceput. Greturile incep la 10 zile de cand nu ti-a venit CM (cel mai devreme). Ete nah! Mie mi-era greata cu 5 zile inainte sa vina CM ... care n-a mai venit ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

sa-i pot da mai mult laptic(nu vroia neam alt lapte)...
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
de
SOSONICA (6.06.2007)