Super album Fuego!
Raspunsuri - Pagina 5
Mindy spune:
Mamei mele ii place mult Fuego, dar nu melodiile astea in stil latino, ii plac melodiile lacrimogene despre mama si cele de sarbatori, cantate cu Irina Login.
iulicutza spune:
kokiy, nu esti draga obligata sa intri la subiect daca nu iti place despre ce e vorba. Am mai repetat treaba asta dar vad ca imi bat gura degeaba ca voi tot nu intelegeti.
CorinaDani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulicutza kokiy, nu esti draga obligata sa intri la subiect daca nu iti place despre ce e vorba. Am mai repetat treaba asta dar vad ca imi bat gura degeaba ca voi tot nu intelegeti. |
daca ai ajuns sa-ti editezi propriul mesaj (vechi de 2 saptamani), numai ca sa-ti ramana subiectul pe prima pagina...e clar...
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
raly spune:
Mie mi-a placut albumul de colinde pe care l-am primit de sarbatori de acasa. Nu am ascultat alte melodii, dar colindele sunt bine cantate, are o voce calda, versurile sunt frumoase. Ar trebui sa imi fie rusine ca ascult sau ce?
Lasand la o parte insistentele autoarei subiectului care sa zicem ca v-au aprins la discutii, concret, de ce este muzica lui Fuego o muzica pentru inculti?
Vreau sa inteleg, intrebarea mea nu are nici un fel de substrat ironic.
Merci.
iulicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raly Mie mi-a placut albumul de colinde pe care l-am primit de sarbatori de acasa. Nu am ascultat alte melodii, dar colindele sunt bine cantate, are o voce calda, versurile sunt frumoase. Ar trebui sa imi fie rusine ca ascult sau ce? Lasand la o parte insistentele autoarei subiectului care sa zicem ca v-au aprins la discutii, concret, de ce este muzica lui Fuego o muzica pentru inculti? Vreau sa inteleg, intrebarea mea nu are nici un fel de substrat ironic. Merci. raly |
raly uite si alte melodii de-ale lui fuego.si mie imi plac tare mult versurile,are niste melodii despre mama si nu numai absolut superbe.
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/10dad485bcbc84
am insistat atat pt ca si pe mine m-a deranjat f tare ca au zis ca e muzica de inculti.
si tare m-ar mira sa-ti raspunda cineva la intrebare, ca nu se coboara ei la acest "nivel".