Super album Fuego!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Mamei mele ii place mult Fuego, dar nu melodiile astea in stil latino, ii plac melodiile lacrimogene despre mama si cele de sarbatori, cantate cu Irina Login.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

kokiy, nu esti draga obligata sa intri la subiect daca nu iti place despre ce e vorba. Am mai repetat treaba asta dar vad ca imi bat gura degeaba ca voi tot nu intelegeti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulicutza

kokiy, nu esti draga obligata sa intri la subiect daca nu iti place despre ce e vorba. Am mai repetat treaba asta dar vad ca imi bat gura degeaba ca voi tot nu intelegeti.

daca ai ajuns sa-ti editezi propriul mesaj (vechi de 2 saptamani), numai ca sa-ti ramana subiectul pe prima pagina...e clar...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Mie mi-a placut albumul de colinde pe care l-am primit de sarbatori de acasa. Nu am ascultat alte melodii, dar colindele sunt bine cantate, are o voce calda, versurile sunt frumoase. Ar trebui sa imi fie rusine ca ascult sau ce?

Lasand la o parte insistentele autoarei subiectului care sa zicem ca v-au aprins la discutii, concret, de ce este muzica lui Fuego o muzica pentru inculti?

Vreau sa inteleg, intrebarea mea nu are nici un fel de substrat ironic.

Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui raly

Mie mi-a placut albumul de colinde pe care l-am primit de sarbatori de acasa. Nu am ascultat alte melodii, dar colindele sunt bine cantate, are o voce calda, versurile sunt frumoase. Ar trebui sa imi fie rusine ca ascult sau ce?

Lasand la o parte insistentele autoarei subiectului care sa zicem ca v-au aprins la discutii, concret, de ce este muzica lui Fuego o muzica pentru inculti?

Vreau sa inteleg, intrebarea mea nu are nici un fel de substrat ironic.

Merci.

raly

raly uite si alte melodii de-ale lui fuego.si mie imi plac tare mult versurile,are niste melodii despre mama si nu numai absolut superbe.
http://www.trilulilu.ro/petreradu1/10dad485bcbc84
am insistat atat pt ca si pe mine m-a deranjat f tare ca au zis ca e muzica de inculti.
si tare m-ar mira sa-ti raspunda cineva la intrebare, ca nu se coboara ei la acest "nivel".

Mergi la inceput