Super album Fuego!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

zauuuu;;;;????? atunci tine pt tine nu mai da la toate forumistele acu ca i criza se trezeste vro una sa vanda casete cu FUEGO in piata off si pe urma te banuie de reclama mascata si ca ati fi in cardasie

http://community.webshots.com/user/ana_ana2327

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deianira spune:

Citat:
citat din mesajul lui qsar

Tu n-ai liniste, bag sama... Daca tot este fan infocat al formatiei X sau sau al cantaretului Y, de ce nu cumperi mataluta albumele??? Dai frumos banu' si asculti acasa, linistita; tu si cu vecinii tai de la bloc. De ce sa asculti pe internet? Ba, mai rau! Ii indemni si pe altii (postand link-uri) sa-i priveze pe artistii lu' peste de drepturile de autor? Pai ce fel de fan esti? Tu cu cine tii?

Despre aspectu' (in)cultural al cestinuii nu mai discut. Pen'ca n-am cu cine, dom'le! N-am cu cine...

Honi soit qui mal y pense...

Tz tz tz, am de obiectat... doamne-fereste sa ma trezesc cu o vecina ca Iulicutza sa imi impuna muzica asta .

Iulicutza, explica-ne frumos cu ce ne incalzeste pe noi, forumistele astea inculte si fara gust in materie de muzica faptul ca tu esti sefa de promotie . Eu nu-s. Ar trebui sa imi fie rusine?

Din toata cultura ta generala + cea muzicala + cea pe care ai dobandit-o ca sefa de promotie, iti lipseste o informatie - e cam... ilegal sa dai muzica jos, tot piraterie ii zice la noi in batatura .

Good things happen to good people.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Am fost intrebata ce studiez si am vrut sa dau absolut toate informatiile ca sa nu mi se puna si alte intrebari legate de asta.
Iar "informatia" ca e ilegal sa dau muzica jos de pe net imi este mai mult decat cunoscuta,dar nu sunt singura,oricine care detine internet face asta,chiar si voi faceti asta desi nu recunoasteti.Macar fiti sincere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Io nu te cred, vreau sa vad patalamaua ...acu' sigur ma incadrez la "Bad Girls"

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulicutza

.....un album intreg Fuego pt cei care ii asculta melodiile.....

http://www.trilulilu.ro/petreradu1/72763a3228b1a7

"esti magica, divina, danseaza pentru mine, cu mine, balerina, danseaza in intuneric cu mine, aproape, aproape, danseaza-n intuneric pana se face ziua, iar muzica esti tu" (aprox)...numai un suflet hapsan poate nega profunzimile minunate ale versurilor de mai sus. am inchis ochii si-am visat la balerina lui degas, in timp ce fundu mi se batzaia in scaun contra vointei mele de a nu se batzai. nu le lua in seama pe doamnele astea invidioase, tu urmeaza-ti setea de cultura, eu te sustin. lumea fara fuego ar fi mai saraca, dar cu fuego...hehe, daca ne-am adapa toti de la focarul asta de cultura, am deveni mai buni si, cine stie, poate intr-o zi glorioasa din viitor, vom fi toti capabili sa dansam pe intuneric cu balerina, fara sa o calcam pe botosi sau sa o dam cu capul de lustre si de pereti...imi place cantecul, e pentru conservarea energiei electrice.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

O dedicatie pt doamne ca tot a fost 8 martie...

http://www.trilulilu.ro/robi2004/f0b924a3c01784

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

iulicutza, vanzatorii de lamai din toata lumea asta iti vor fi vesnic recunoscatori .
Se vede ca esti sefa de promotie. Ia uite cum gasesti tu solutii pentru criza!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Nu-i asa denizel?

Of,si eu care vroiam sa fac ceva dragut,da n-am cu cine mai,n-am cu cine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

La asa topic, eu am doar o dedicatie ...merita ascultat refrenul

http://www.trilulilu.ro/klaud30/62cd29c46c7443

Refren:
Lasa-ne, lasa-ne !
Ca ne-ai plictisit...
Lasa-ne, lasa-ne !
Ca ne-ai pacalit...
Lasa-ne, lasa-ne !
Ca ne-ai omorat
Lasa-ne, lasa-ne !
Ca ne-ai plic-ti-sit...

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
Bazar pentru Sonia si Andrei
Si ingerii au nevoie de ajutor !
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput