Super album Fuego!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulicutza

Offtopic: Ati vrut Cotabita,poftim Cotabita! :)))))

http://www.trilulilu.ro/TonyciK/3b6c9ef8e417ec

so what ?
who cares ?!?!

ai impresia ca daca ne dorim un anumit album/melodie/interpret, nu suntem in stare sa cautam si singure ? la asta se rezuma toata dibacia ta ? sau nu stii sa faci deosebirea intre ironia fina, luatul peste picior si replicile dure ?

apropos, ce studiezi - vad ca esti studenta ?

alte preocupari mai elevate nu ai ? ia incearca sa intri la subiecte umanitare, poate iti vei folosi energia debordanta in scopuri benefice, vei vedea ca sunt multe probleme pe lumea asta, cu mult mai grave si mai importante decat lamentarile tale ca nu-ti impartasim gusturile muzicale...

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:

Offtopic: Ati vrut Cotabita,poftim Cotabita! :)))))

http://www.trilulilu.ro/TonyciK/3b6c9ef8e417ec

Androix, poti face un schimb cu mama ta. Dansa te-a invatat expresia cu surda pe mormant, tu ii poti spune acum cum o cheama pe surda de pe mormant :-))))))))))))))))))))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

Tu n-ai liniste, bag sama... Daca tot este fan infocat al formatiei X sau sau al cantaretului Y, de ce nu cumperi mataluta albumele??? Dai frumos banu' si asculti acasa, linistita; tu si cu vecinii tai de la bloc. De ce sa asculti pe internet? Ba, mai rau! Ii indemni si pe altii (postand link-uri) sa-i priveze pe artistii lu' peste de drepturile de autor? Pai ce fel de fan esti? Tu cu cine tii?

Despre aspectu' (in)cultural al cestinuii nu mai discut. Pen'ca n-am cu cine, dom'le! N-am cu cine...

Honi soit qui mal y pense...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Si de unde stii draga ca nu fac asta deja?Si nu e nevoie sa le cumpar,pot sa le scot de pe internet,ca doar sunt gratis si la discretie nu?N-am mai dat bani pe un album de muzica de cand eram in liceu!

corinadani hai sa-ti satisfac curiozitatea si sa-ti spun ca sunt viitor inginer textilist,sunt in an terminal,sefa de promotie.Iar legat de subiectele umanitare,lasa sa dea altii care au de unde.Cand o sa am si eu o sa dau,momentan nu am cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Minunat raspuns

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)

Mergi la inceput

Citat:

Si de unde stii draga ca nu fac asta deja?Si nu e nevoie sa le cumpar,pot sa le scot de pe internet,ca doar sunt gratis si la discretie nu?N-am mai dat bani pe un album de muzica de cand eram in liceu!

corinadani hai sa-ti satisfac curiozitatea si sa-ti spun ca sunt viitor inginer textilist,sunt in an terminal,sefa de promotie.Iar legat de subiectele umanitare,lasa sa dea altii care au de unde.

te aprinzi degeaba ....si interpretezi cum iti convine sau citesti "pe diagonala" (pe bie, ca sa folosim un termen din industria pe care cu sarg o studiezi...)

n-am zis sa dai ceva, ci sa-ti folosesti energia in scopuri mai bune

iar faptul ca esti sefa de promotie nu mai inseamna nimic in ziua de astazi, stim cu totii care este situatia in invatamantul universitar, unde foaaarte multi trec prin facultate ca gasca prin apa si obtin o diploma egala cu 0...

gusturile tale muzicale, pe care vrei sa ni le bagi cu de-a sila pe gat, denota foarte mult despre nivelul tau de (in)cultura.

iar daca deschizi topicuri doar de dragul ideii de a primi voturi si vizite, scuza-ma, dar astea sunt atitudini de copil rasfatat, de gradinita...ce-o fi fost asa mare mandrie sa sarbatoresti 1000 vizite pe celalalt topic...parca stie cineva chestia asta cand iesi pe strada...

nu te-ai lamurit inca asupra faptului ca nu ne plac nici azur, nici fuego, nici multi alti mediocri ?!?!

din pacate pentru tine, nu ti-ai gasit pe acest forum "publicul-tinta" pentru preferintele tale muzicale, asadar incearca in alta parte sa-ti gasesti sustinatori, poate faceti un fan-club...

oricum, ne batem gura degeaba cu d-ra textilista, o tine "pana in panzele albe"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anisiap spune:

fata hai poi tu piratezi idolii vai vai vai ce ar zice nenea fuego sa te auda sau domnii de la azur...nnuu esti fan adevarat ntz ntz Da postere ai????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fetelor, sunteti tari!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anisiap

fata hai poi tu piratezi idolii vai vai vai ce ar zice nenea fuego sa te auda sau domnii de la azur...nnuu esti fan adevarat ntz ntz Da postere ai????

geniala idee !!!

mr. fuego este clientul institutiei in care lucrez, vine destul de des pe la noi.

ia sa-i spun eu cine-i pirateaza albumele, ca d-aia nu-si incaseaza el toate drepturile de autor si alearga de colo-colo in concerte, pe toate coclaurile, sa mai puna deoparte un banut alb pentru zile negre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulicutza spune:

Ei afla ca n-am trecut chiar ca gasca prin apa prin facultate,pt ca habar n-ai ce pretentii sunt la noi.
Si e o diferenta intre a face piraterie si a tine pt uz personal sa stii

Mergi la inceput