America (144)
Raspunsuri - Pagina 13
Ramona J spune:
Criss . Am auzit si eu ca ajuta mincarea spicy. Pacat ca nu-s mai aproape, ma autoinvitam la curry ala...
lisa79 spune:
bai eu chiar trebuie sa fac ceva ca deja incep sa ma . suna rudele din Romania,auzi frate...le dau emotii. tot io??? daca nu raspund...sigur am nascut si de ce nu suna cristi sa anunte,daca raspund...de ce nu nasc...imi inchid telefonul ca nu mai suport
pana una alta si a mea fiica sta bine mersi la caldura,noaptea nu am nici o problema cu ea,dar in timpul zilei,nu doarme deloc. dureri... nu stiu ce sa zic,daca stau in pozitia de sezut am,cum ma misc cum dispar. cred ca v-am facut capul patrat,scuze!
ma duc sa imi fac un ceai si crema de zahar ars,ca imi facu' o colega de odisee pofta.
o zi buna!
40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
LucasMom spune:
La house warming party eu as duce o planta de interior intr-un vas frumos sau picture frame sau un set de pahare.
Chestii din astea am orimit si noi in cea mai mare masura.
Alina
blackpanterro spune:
Andreea, la fel zic si eu, o planta frumoasa(neaparat adevarata nu plastic ), intr-un ghiveci frumos.Sau o rama frumoasa pt un tablou/poza.
Ai aici mai multe idei. http://www.gifts.com/occasions/housewarming/23ohraicp
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious
crisspoliss spune:
Andreea, si eu votez cu planta aia frumoasa..sau o farfurie de servit mai eleganta. Noi avem o gramada de preiteni care ne-au tot adus ba o vaza, ba suport de lumanari..care nu le-am desfacut din cutie deloc...asa ca le dam mai departe...la un moment dat am primit si noi inapoi un cadou ce-l facusem de house warming party cu un an inainte la unii, cred ca trecusera prin 3 case inainte sa se intoarca la noi..pana la urma a ajuns la soacra-mea de Craciun
Ramona, esti oricand welcome la un curry...daca nici ala nu functioneaza la mine am zis ca la noapte abuzez de saracul sot, sa stiu o treaba
Crisss 40+
lisa79 spune:
aprob si eu pt o planta de casa NATURALA!!!
criss,hai ca ai fost tare cu cadoul vostru,chiar l-ati primit inapoi???
40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora
Oana C spune:
Eu votez pentru o cratita de cast iron, cu interior smaltuit, gen Le Creuset; sau de stainless steel. La noi nu rezista florile de interior, dar cratitele si oalele sint bine-venite oricind! Pahare ... cred ca le-as duce inapoi si cred ca toata lumea are cel putin 50 de pahare
Lisa, Criss,
Oana si Eva (29 iunie 2005)
philip spune:
oana, imi place ideea cu oala dar depaseste bugetul.
in schimb, super ideea cu planta. bey, da' ce-ati napadit cu toatele sa-mi spuneti de naturala, chiar asa de la tara par eu, ca as lua cuiva o planta artificiala :)
philip
21weeksbabyboy
mommyandreea
LucasMom spune:
Mda si pe la noi se practica sistemul de cadouri come and go. Sincer multe lucruri sau nu sunt pe gustul meu, sau nu se potrivesc cu stilul casei, sau nu am unde sa le expun. Asa ca le pastrez in cutii si gasesc ocazii sa le folosesc daca cred ca destinatarul ar putea sa enjoy un astfel de cadou, sau o intreb pe mama daca ii plac si i le dau ei sau (mult mai probabil) sfarsesc prin a le vinde la yard sale. Dar ma dispera ca trebuie sa le depozitez, chestia asta nu prea-mi place.
Uneori pot sa jur ca nu prietenii nostri au cumparat un anumit lucru pe care ni l-au adus. In cazuri din astea as aprecia lucruri mult mai simple, o sticla de vin sau un desert, o floare, sau un gift certificate, sa fiu sincera!
Alina