America (144)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AB spune:

Miere ii frummusel asa dormind in padurice si si tu, mai ales daca pierzi kg in ritm de invidiat. Asa ca mai pune cu amandoi, nu doar cu Aidan. Profita cat poti de liniste...Soarbe din priviri pruncul si mai si dormi...pleaseee. Cu menajera is de acord cu tine... si eu mi-am dorit, dar macar cineva sa vina la curatenie n-ar fi rau.

Amami cu copii am schiat eu pana acum. Intre picioare. Schiam inainte destul de bine si am facut turul cu ei. Ii invata sa se adapteze la pista usor si cand se deschide partia in fata lor nu se sperie. Mai complicat e ca nu ma lasau cu ei in mijloacele de tractiune... si la pranz eram deja franta de urcat si pe mine si pe un prunci.
Si cu mine a facut la fel mama. M-a pus intre picioarele ei de pe la trei ani. Ani de zile povesteam tuturor cum se termina partia din Paltinis intr-un hau Pana am revazut-o

In Alpi poti schia "hors-piste" de te tin curelele. Deci sotul nu s-ar plictisi. Dimineata vdupa ce declanseaza ei avalansele e destul de risk free daca zapada nu-i uda.
Ceea ce se face in Franta sunt zile de "randonee"-plimbare. Cu un ghid urci prin padure pana la un pisc. Si apoi iti dai drumul prin padurice inapoi pe schiuri. Am facut-o cu fetita o data, carand-o tati in spinare.

Daca va trece prin cap sa mergeti acolo sa ne spuneti daca va putem ajuta. Cunoastem zona bine. Niste prieteni au un apartament acolo si de la saptaluna de miere la vacantele periodice am tot batut zona. Cu copii mergeam la Bessans mare domeniu de ski fond, inclusiv ski fond cu mini-pante super pentru copii si la 20 de km e un sat ca pe vremea strabunicilor cu case de cremene suprapuse (sit istoric) Bonneval-sur-Arc si acela-i domeniu de ski alpin. Satucul e la 2700 si pentru piste mai urci :)). In caz ca se mai inchid partiile ca sa declanseze avalanse, ramane ski-ul de fond cu piticii.

http://www.bonneval-sur-arc.com/ Si statiunea e mica. In wkd mai urca studentii, dar in rest e liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

E normala treaba asta??
http://highschool.rivals.com/content.asp?CID=904726

Antrenorul e dat afara pt ca echipa lui a castigat cu 100-0. Oare ce ar fi trebuit sa faca jucatoarele lui, sa stea pe banca vreo 10 minute sa inscrie si cealalalta echipa. Bai cum omoara astia competitivitatea!! Cica nu e Christlike

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"If God is willing to destroy evil but not able to do so, then he is not omnipotent/all-powerful.
If he is able to destroy evil but not willing to do so, then he is malevolent.
If he is both able and willing, then whence cometh evil?
If he is neither able nor willing, then why call him God?" - Epicurious

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

va invit din nou la o .

am citit articolul despre antrenor,mi se pare sa dai pe cineva afara pt rezultate ff bune.

40S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 0 sapt ,asteptam sa te cunoastem Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, creste bebe ca-n povesti! Pare-mi-se ca incepe sa cheleasca. Asa s-a nascut si Alexandru, cu par lung si negru, cel nou a crescut saten.
Odihneste-te mamico, bine ar fi sa ai un pic de ajutor la treburile din casa. Poate gasiti pe cineva macar pentru lunile astea de inceput.

AB, concertele de care zic sint de acum zece ani - asa ca sintem in aceeasi barca. De sotul meu ma vait ca asculta muzica prea tare. Am zis!

Lisa si Criss, cum stati cu contractiile? Mi-am adus cafa si astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Criss Lisa nu le scot pe fete degeaba, bine?

La noi e un vant receeeeeeeee. Ne ingheata nasul.

Miere - doi frumosi!

Am primit o hartie de la scoala cum ca daca s de acord ca Raluca sa fie tutor (engleza citit) doua zile pe saptamana dupa scoala. Astia nimic nu fac fara scris negru pe alb, ha ha.

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miere, super bebeul tau. mi-ai facut o "pofta" de tinut bebelus in brate...
lisa, criss, hai ca se apropie ziua, tre sa fie saptamana asta, nu?
hilde, noi de cand am venit in state luam cartela (virtuala) de pe sunaromania. nr de ala n-am luat sa ne sune ei, ca-i mai bine sa-i sunam noi. lol.
alina, acusi ma uit la tort, nu-mi faci si mie unul?

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

revin ca am vazut tortul: super ideea, am sa o retin, numai ca eu nu-s foarte artistica...super zambaretul tau, tu te-ai ascuns...
corina, felicitari ralucai

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Andreea, iti fac, sincer imi face placere; tu spune-mi cand iti trebuie. Sper sa pot sa-l impachetez destul de bine ca sa reziste la shipping. problema ar fi doar daca e intors upsidedown dar il mai potrivesti tu cand il primesti. Eu o sa pun pe cutie semne despre pozitia in care trebuie sa stea :)

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Inca mi-s pe-aici, al meu bebe nu mai poate de agitat ce e, toata noaptea l-am rugat sa iasa odata afara, dar nu vrea si pace..parca mi-au disparut si contractiile. N-am nici macar o urma de dilatatie, desi teoretic trebuia sa nasc ieri..numai din dop am inceput sa pierd si eu, ca Lisa. MA gandesc sa-mi fac un ceai indian cu scortisoara si cuisoare, ca alea cica induc...si un curry iute de tot si apoi sa alerg pe deal in sus si-n jos.

Crisss 40+

Mergi la inceput

criss si ceaiul de raspberry leaf cica ar ajuta.

ce as putea duce unei colege ca house warming gift? mentionez ca ma duc singura, sotul e inca plecat si n-as vrea sa get too crazy :)

philip
21weeksbabyboy
mommyandreea

Mergi la inceput