*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)
Raspunsuri - Pagina 7
ralucaspm spune:
Cristina, asta e problema ca nici in brate nu se opreste din plans. Ma gandesc ca pe el il adormea tati in brate si acum i-o fi si dor de el. Si mai are si mucusori si eu incerc sa-i dau si cu biberonul... I s-au adunat si lui multe, micutul de el... ![]()
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
ralucaspm spune:
Stela, eu ii dau iaurt in fiecare zi. Branzica nu ii dau deloc.
Raluca cu
Ioanna (5.07.2006) si
Georgios (13.03.2008)
bubu05 spune:

Am aterizat si eu...am fost cu Vladut la ziua Alexiei, s-a zbantzuit pe-acolo 3 ore
, mi-am cumparat si eu de la Jolidon doua sutiene negre
fuarte mumoase...apoi am fost cu mama la cimitir
...am ajuns apoi acasa am papat...baietii dorm si ma duc si eu la nani...
Imi place ca e o atmosfera vesela pe-aici!
Naty, ce nasol ca doar atata painica ai voie...dar ma bucur ca a iesit buna! ai facut painea rapida? eu vreau sa fac niste covrigi dulci cand ma trezesc
, am vazut pe un blog reteta ![]()
Lyvy, ma bucur ca esti mai bine! sanatate multa tie si Irisucai!
Nicol, drum bun, sa va intoarceti cu masinuta cu bine!
Adriuta, nu m-am gandit la restaurant, dar ar fi ceva, sa stii! trebuie sa ai muulti bani si muuult curaj 
Hai cu dintzosii, sa nu mai planga Adrian!
Am vazut-o si pe Cami movalinda! tare bine iti sta 
Pe Simo n-am mai vazut-o nici pe mess...poate nu are net...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
nicol_conte spune:
Si Antonia papa iaurt zilnic, Tnuva cu 4% grasime, in aproape toate alimentele,daca nu au iaurt nu pune gura pe fructe, cu cerealele nu discuta fara un pic de iaurt macar,chiar si legume punem iaurt, ca sa nu mai zic de o portie de iaurt gol-un deliciu pt ea. Zilele trecute am reusit sa-i dau galbenus cu ficatel,am pus 3 fire de sare si le-am amestecat cu laptic Dorna, asa mult i-a placut de s-a lins pe botic. Ia mai place mult si ananasul si spanacul...
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
mimonix spune:
Mai Stela mie-mi place rau cum iti faci cu temele constiincios si spui fiecaruia cate un cuvant fara sa uiti pe nimeni
Eu cred ca ai profilul angajatului ideal si nu degeaba ti-au marit aia salariul
M-ai dat gata cu analogiile si cu cu teoriile
Asa de gata, ca n-am putut sa mai stau colea dupa canapea confortabil si m-a "mancat" sa-ti spun doua vorbe!
Si eu cred ca Tea e cam grasuta si cam lenesuta si ca n-are ea nimic f grav...e bine ca faceti exercitii si ca n-ai lasat-o asa, dar sa nici nu te gandesti sa bagi fata la regim , ca slabeste ea cand incepe sa mearga!
In legatura cu mancarea pasata, eu spun ca poti sa incerci cu altfel de bucatele, nu cu carnita care e mai "aspra" si inecacioasa...incearca boabe de orez, stelute de la Barila,spanac taiat marunt...chestii care aluneca, sa se obisnuiasca cu bucatelele in gura.Da-i painica mai degraba decat biscuiti, ca aia se rup usor in bucati mari cu care se poate ineca.Vladutz a exersat cel mai bine cu turta dulce cu miere , na ca a mancat miere daca stau bine sa ma gandesc
Turta e mai tare si nu poate rupe bucati mari!
Crispe dreapta supa si pe stanga lapte
Tare!
Raluca si eu sunt in clubul "lasati copilul sa planga" daca nu il doare nimic, daca nu plange rau-rau, etc ...trebuie incercat, lasat max 10 min , ca nu pateste nimic.Il mai mangai, ii mai vorbesti, lasi o luminita de veghe aprinsa, dar nu cedezi! E greu, dar nu imposibil.Pe de alta parte sunt convinsa ca nu functioneaza la toti copiii, sunt unii asa de hotarati ca nu-i poti dovedi.E clar functie de temperament!
Salutari randunimii disparute si o dedicatie
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
bubu05 spune:
Steluta, eu i-am luat biscuiti Nestle, de bebei si ii dau 1 pe zi, mai ales cand stam noi la masa si nu e ora lui de papa, ca sa aiba si el ce molfai. Cateodata il papa tot, alteori jumate si i-l dau mai tarziu
. Nu se ineaca deloc de la ei pt. ca se topesc, au gust de piscoturi. Alteori ii pun putin miez de paine in iaurt Tnuva cremicios
si ii dau cu lingurita, e lesinat 
Eu ii dau o cutiuta de branza in fiecare zi, de 60g, din aia de la Mega Image, cu fructe, dimineata. Si iaurt tot in fiecare zi, la ora 7 seara, cu un sfert de banana si cereale. Iaurtel Tnuva de 150g.
Nu mai fi trista cu problema Teodorei, ca o sa fie bine, ai sa vezi!
De galusti...ce sa zic...scoate-le din supa si arunca-le daca sunt ghiulele. Si fa altele. Fierbi intr-o craticioara apa cu sare si cand clocoteste le pui acolo, apoi le scoti, le lasi la racit si le muti in supa. Daca faci din 2 oua, bati separat albusul spuma, galbenusul il freci cu putina sare si cateva picaturi de ulei de masline. Apoi pui galbenusul peste albus si pui gris in ploaie. Aici nu stiu sa-ti zic exact cat...amesteci cu mixerul, sa fie ca o smantana groasa. Apoi amesteci cu o furculita si daca vezi ca incepe sa se tina de furculita, nu mai pui gris. Si probezi o galusca in apa fiarta, daca nu se desface e ok si le pui pe toate.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Simo-Mimo-ultra-extra 

Edit: si Super!
![]()
Ma duc la naniiiii ![]()
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
tuchita spune:
Mimo, multumesc! Cu Chilian n-ai reusit sa ma scoti, in schimb asta e o melodie lipita rau de sufletul meu...
Lui Seb i s-a spart ieri timpanul stang, curge puroiul...deci juma' de treaba e rezolvata spontan!
Sper ca la urechea dreapta s-a retras singur!
In rest el e minunat, mananca, doarme si se cearta cu sora-sa!
Antibioticul il tolereaza pana acum bine, mai greu e cu administratul, ca e un sfert de pastila, cea mai amara din toata lumea cred, pe care trebuie sa i-o pisez si sa i-o dau cu ceva!
aa ca zilele astea baiatul meu frumos a mancat si miere si zahar, cu Ciprofloxacin ce-i drept!
In seara asta ma gandesc sa i-o arunc pe gat, sa vad daca nimeresc poarta deschisa!![]()
Eu eram in sevraj de dulciuri, asa ca am facut o prajitura cu mere si am mancat singura juma' de tava, ca restul familiei inca doarme!
Despre toate cate s-au discutat evident ca am si eu cate o parere, numai ca nu pot zice nik acum, se coace totul bine in putul gandirii!![]()
In rest, va doresc sanatate la toti si sper sa mi se dezlege limba sau destele mai repede!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mimonix spune:
Bietul Seb cu timpanul spart
Nici nu pot sa ma bucur desi stiu ca e de bine intr-un fel
Tuchi, ce bine ca am ales bine pesa
Bubu si Tuchi, fie-va mila ca si daca scrieti cu galben eu tot citesc ![]()
Si acum sa va spun
Am zis sa ma uit si eu la un film cat doarme Vladutz la pranz, sa ma relaxez un pic, mai uit de foame
Si ce film am ales ? 
AWAKE 
Oameni buni, in viata vietisoarelor mele nu mi s-a intamplat asa ceva...m-am zvarcolit o vreme dupa care l-am oprit ca n-am mai rezistat 
Fereasca Dumnezeu, as manca 100 de ciocolate si as bea 1 sticla de whisky pe nerasuflate 

Acum mi-e frica sa ma mai uit la televizor chiar daca l-am oprit ![]()
Si cand ma gandesc ca Teo m-a avertizat ca nu-i de mine ![]()
Don't try this at home 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Nu trebuie mai ales sa intelegem,/trebuie mai ales sa fim;/dar mai ales trebuie sa fi fost/intr-adevar mai ales sa fi fost.
tuchita spune:
Mimo, nu stiu filmul!
Sa inteleg ca e de groaza?? Ma rog, nu mai stiu nici un film de 3 ani jumate incoace!
Eu am reusit sa vad un film pe HBO cu o adolescenta insarcinata!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)