*LMA*Puiuti de Randunici 2008!! (198)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucaspm spune:

NATY, LA MULTI ANI CU SANATATE ALATURI DE CEI DRAGI SI IULIA SA VA ADUCA NUMAI BUCURII !

Adriuta, nu stau ce el 8-10 ore la san. Asa ar vrea el, sa stau toata noaptea sa doarma la san. Ieri a adormit la san la 11 seara si a dormit pana la 2:30. Apoi l-am tot pus la san si adormea si cum il scoteam se trezea si plangea. Si tot asa pana la 7:15. Nu cred ca nu se satura pt ca daca ii e foame trage si simt cum vine laptele si il aud cum inghite. Noapte vrea doar sa stea cu tzitzi in gurita si sa doarma.
L-am tinut azinoapte cate 3 sferturi de ora- o ora la san, apoi in brate plangand ( de biberon nici nu a vrut sa se atinga, doar apa bea destula dupa o repriza de plans sa i se usca gurita. Apoi il puneam in patut si continua sa planga. Il lasam 1 minut si il luam , apoi 2 minute, 5 minute pana la 15 minute. De dimineata nu am mai rezistat si l-am lasat sa planga in pat juma de ora dupa care a adormit la 7:15 pana la 11:30. De la 2:30 la 7:15 l-am pus de 2 ori la san aproape cate o ora, si de 3 ori cate 20-30 de minute. Restul tinut in brate si leganat, mers (el plangand la mine in brate).

Parerea mea e sa fac cat pot ce imi cere copilul, de ce are el nevoie, dar exista si o limita ca suntem totusi oameni. Si in al doilea rand tot pt el ma chinuiesc sa schimb ceva. Pt ca daca eu sunt un pic mai odihnita pot sa-l scot mai mult afara sau sa ma joc mai mult cu el, etc

Pe Ioanna o mai duc si acum eu la culcare si stau cu ea pana adoarme si nu cred ca e rau, daca ea simte nevoia sa fie imbratisata de mine.

Clau, te astept cu PM-ul, pliiiz. Sa nu ma apuce iar noaptea fara strategie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicol_conte

...noi am plecat spre Germanica, suntem abia pe la Pitesti...dar o sa mergem fara oprire si maine dimineata sper ca ajungem deja cu bine, Doamne-ajuta!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Drum bun, Nicol, s-aveti noroc de data asta in tot ce va propuneti!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Am citit doar capitolul asta...

Simo, hai mami la raport, sunteti bine?
Raluca, ce te mai chinui si tu, of Doamne, cu puiul tau. Nu stiu ce sfat sa-ti dau, poate doar sa-l mai lasi sa planga, dar nu mult tare, il mai iei in brate, il mai consolezi, dar sa nu-i mai dai tzitzi.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTA FERICIRE,DRAGA NATY! SA AI PARTE DE MULTE BUCURII,SI SA TE BUCURI TOATA VIATA DE PUIUTA TA PENTRU CARE AI INDURAT ATATEA.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)

Mergi la inceput

Andreea se joaca pe jos in sufragerie cu bunica-mea!
Din atata agitatie, a vomitat nitel. Raadunoiul se duce s-o stearga si u intreb: ce-a vomat supica (in ideea ca nu i-a picat bine supica si se vede carnita) sau laptic? Randunoiul raspunde: in dreapta supica in stanga laptic.

POZELE MELE

Mergi la inceput

LA MULTI ANI CU SANATATE BBILOR ANIVERSATI AZI!

Scuzati absenta,dar nu am mai reusit sa intru pe motiv de Teodora maraita,plangacioasa si nu stiu care e motivul,din cauza asta eu obosita,apoi intrata intr-o greva a vorbaraiei.Am citit in schimb,am simtit si eu un aer de primavara pe crenguta fiindca s-a palavragit la greu de abia v-am putut prinde si au aparut si cateva randunici de care nu mai auzisem nimik de mult .
Revin mai tarziu cu scrisorica.

Stela,

Mergi la inceput

Aa, Naty, mi-am adus aminte ca ti-am raspuns in gluma cand m-ai intrebat ce medic a vazut-o pe bunica-mea, sper ca nu te-ai suparat. Pe parafa de pe reteta scrie dr. Anca Rasina.

POZELE MELE

Mergi la inceput

Imi pare tare rau de otitele lui Surubel,ma rog sa se faca bine si sa nu fie nevoie de interventie,de Sufletelul blond ca a racit tare,de Lyvy si gargarita ei ca a prins-o gripa si de ceilalti bbi raciti,frichiniti si tzatzaiti noaptea.
Noi am fost la prima sedinta de kineto vineri cu masina,Tea a fost cuminte pana am ajuns,si a luat-o maraiala rau cand cautam loc de parcare.Si ce-am mai cautat,era plin peste tot..Abia am gasit un loc lateral la vreo 300 m de spital,si am bagat-o acolo,stramb ce-i drept.Tea a fost f cuminte la kineto,au amuzat-o toate miscarile.Moamaa,si ce a mai manevrat-o tipa aia ca nu am putut sa retin mare lucru.La un moment dat a pus-o cu capul in jos,a tinut-o de talpi si a balansat-o.I-a placut terapeutei cum se prezinta Tea,o considera mai degraba puturoasa si sapt viitoare cand vom mai merge imi va arata bine miscarile si daca se vor simti progrese,voi lucra eu acasa cu ea si vom merge mai rar si doar o perioada scurta,pt ca mi-a spus ca au prioritate cazurile grave.Mda,asta inseamna "stat".De-a Domnul sa progreseze rapid Tea.
Mamicile care dati Fe hausman,bbii vostri se constipa de la Fe?Ca nu inteleg de ce e constipata Tea de cateva zile si se tot vaita.

Am studiat cu atentie meniul bbilor vostri si intreb:
-voi nu dati iaurt si branza zilnic? Ca eu da.O fi rau ca dau zilnic si branza si iaurt destul?
-terapeuta noastra zice de ea ca e grasana si mai in gluma mai in serios a dat de inteles sa o lasam mai moale cu mancarea.Pai citind ce ati scris voi,Tea mananca mult mai putin,si lapte mult mai putin.

Stela,

Mergi la inceput

Si cateva nominalizari:
Vecinico-kya,.Ce cuvinte impresionante.Si
felicitari Zanei mergarete!
Abia acum am vazut-o pe motzata Daciana.In ce program sunt facute pozele asa frumos,Claudia?
Marina,ce tare bb tau sa urle de foame!
Bubu
Ariel,ce-am mai ras de horror-premergatorul din 1700!
Blanka,sa ramai asa fara simptom de gravi si bebelina sa fie
sanatoasa!si celelalte 2 gravi.
Mimo,in curand ne vei spune ca nu vrei sa mai auzi cuvantul
POM,fiindca te va plictisi Vladutul de cate ori il va rosti.
Ariel,mercic,dar privind conjunctivita,eu zic ca e f bine ca
mi-a dat antibiotic pt Tea,fiindca eu inca nu pricep,din ce spui tu,ce fel de conjunctivita are Tea.Initial a fost secretie,apoi s-a inflamat si s-a inrosit,s-a rezolvat cu kanamicina,i-am tot sters ochii cu ser dupa care lacrima intr-una.Si daca s-a agravat,mai bine ca i-a dat tratament,yo stiu?
elara,am vazut ca mi-ai atras atentia.Te-am vazut mami,la legislative,am vazut ca mi-ai raspuns,ti-am tras ulterior un
si am zis mercic.Eram fff grabita oricum,nu am stat la taclale mai mult.Ia din nou un sa nu fii supi pe mine.
Mi-a placut cum a pus Adriuta problema cum ca fiecare isi creste copilul asa cum considera de cuviinta,dar ca si Luny si alte mamici,si eu cred ca "atunci" erau,insa,alte vremuri,cu mai putina poluare,mai rare E-uri,mai putin iod,fluor si alte chimicale,asa ca eu as merge pe eliminarea unor surse considerate a fi daunatoare.
Naty,m-ai surprins ca ti-ai pus problema sarii,cum ca sunt atatia carora nu le-a daunat sarea mancata cand erau inca sugari.Uite asa am gandit si eu cu premergatorul,cum ca toti nepotii/verii si alti copii nu au nicio problema de mers,de coloana,cu toate ca s-au fatzait cu premergatorul.Atatia mi-au spus ca li se pare o prostie sa fie interzis premergatorul,cand copiii lor s-au plimbat cu premergatorul bine mersi si nu au avut nik,DAR,daca EXISTA un risc,eu am spus PAS premergatorului.
Si,eu nu am spus ca premergatorul i-a accentuat Teei retardul motor,ci doar ca se presupune ca incordarea jumatatii stangi a spatelui s-ar datora premergatorului folosit.Cam asta e parerea mea,asta m-a si determinat sa o pun pe Tea in premergator,dar daca mi s-a spus ca nu trebuie,am renuntat la el.
tuturor.

Stela,

Mergi la inceput

Printre maraielile Teodorei si singura cu ea fiind,am incercat sa fac supa de galusti,dar am ratat galustile.
Bubu,help.Am urmat o reteta,dar nu s-au legat galustile,si tot punand gris,au iesit ghiulele-tari.
Ce o fi fost gresit,oare?Zi-mi te rog,cum le faci tu.

Am incercat sa-i dau Teodorei piure mai nepasat,cu carnita doar taiata fin dar a fost un esec total.Abia m-am chinuit sa o fac sa pape aproape juma de portie intr-o ora.Nu i-a placut si a mestecat greeeu.
Cred ca raman la piureul fin,pana la 2 ani daca trebuie,macar sa manance,nu??
Am indraznit si cu un biscuit po****r din care a molfait cateva bucatele.

Stela,

Mergi la inceput