Nou stil de viata (248)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

ziua buna!
Daniela
Am muncit azi de mi-au sarit capacele, duminica, am smotruit putin locuinta, baia, bucataria, am mai si gatit, spalat si copii si eu imbaiat! dar acum sunt aranjata si cremuita si mai stau umpic cu voi!

Nu m-am uitat la nimica aseara, am inceput "sarutul dragonului" parca ii zicea, da mie mi se inchideau ochii si nu stiam cum sa-i zic la al meu, asa ca m-am cuibarit la pieptul lui sa nu ma vada, si dusa am fost in lumea viselor!

lou am vazut ca te pregatesti de vacanta! multa sanatate!
Marilena ce faci, pedalezi??? cum e?
Delia bravo, bine c-ai scapat!
Roxa hai sa te vedem cu petruska!
vik ce faci? te refaci??? cum a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Mi-am luat-o dar nu stiu sa o instalez si carte nu avea la ea.Asa ca am si eu o intrebare si cred ca Lai ma poate ajuta cate calorii arzi la 15 minute pe bicicleta.

Mai revin.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Azi am fost cumintica, am ciugulit dim mancaruri nu tocmai de regim...dar doar am ciugulit...ca deh, a trebuit sa gatesc. Si am facut chiftelute, copanele la cuptor, si peste la cuptor cu cartofi natur....so am ciugulit juma de copanel cu muraturi, iar pe seara am papat o bucatica muca de file la cuptor cu 2-3 bucatele de cartof...si 2 chiftelute chioare. Am mai papat un iaurt cu fructe (inceput de fi'miu) si apa...dar nu foarte multa.

Maine...nu stiu ce o sa pat dar sper in seara asta sa am timp sa ma uit pe tabelul cu puncte si sa incep in a-mi face meniurile pe baza punctelor de la WW...ca tare am senzatia ca sapt asta stagnez. O sa vad marti ce surprize ma asteapta.

Am vb si cu sor'mea sa ne apucam de sala....deci probabil ca saptamana asta o luam de coada...dar eu nu voi putea mai mult de 2 seri / sapt. E bine si atat.

Acum merg sa ma pregatesc de scarbici, deci....o seara buna si o saptamana excelenta va doresc...

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

eu astazi am trebaluit prin casa, cum mi-am propus. Dupa care sotul a zis ca vrea la bouldering (catarat in sala) si am fost cu el. Foarte solicitant...dar nu stiu daca mai repet.

De mancat am mancat asa:

10.00 - 200g iaurt grecesc (10% grasime), 10g seminte de in, 10g seminte de dovleac
12.30 - 50g chiftele de vita, 100g smantana
16.00 - 30g migdale
18.00 - 90g chiftele de vita, 200g spanac crud, 1.5 lingura ulei de masline
20.00 - 10g seminte de dovleac, 15g nuci, 15g caju

Total 1,473 calorii

Revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Puskin, de cand tii dieta asta, ti-ai masurat colesterolul macar de curiozitate?

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Da Tzuni, mi-am facut analize acum vreo luna cred. Stau nu bine, ci foarte bine cu colesterolul.
Ideea ca alimentele bogate in colesterol contribuie la cresterea colesterolului este depasita.
Plus de asta, eu imi iau mare parte din grasimi din surse vegetale, deci no colesterol.
Tzunica, .

Mergi la inceput

Am rezolvat si problema bicicletei si i-am gasit toate setarile.Asa ca pot spune ca am probat-o la treapta 4 am facut 6km in 18 minute si am ars 100 de calorii,si gafai ca o scroafa numai pot.Asa ca imi propun de maine cate 30 de minute in fiecare seara si dupa mai cresc da imi e tare greu nu am conditie deloc.

ROxa cand ajung la 65 imi schimb titulatura.

Zuzi ai conditie de poti arde atatea calorii.

Tzuni ce ai facut azi.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Roxa, ce misto te-ai distrat. Weekendul viitor am si eu un party, intr-un club. De-abia astept

Mihaser, chiftelele le fac simplu. Pregatesc compozitia ( aici depinde de tine, se pot face din orice carne iti place) adica toc carnea, ceapa si putin usturoi si multa verdeata. Am pus si dovlecei (maruntiti si storsi bine de zeama)cand am facut mai demult si mi-au placut mult asa...
Dupa ce faci compozitia, pui sare, piper si putin ulei si amesteci bine.
Intr-o tava pui hartie de copt, formezi chiftelele si le pui pe hartia de copt.Eu le fac turtite, nu rotunde. Le bagi la cuptor la foc potrivit si le lasi pana se fac. La inceput ai sa vezi ca lasa zeama, dar dupa aia o sa fie ok, se rumenesc frumos.

Gusta, deci de azi ai program zilnic de biciclit, nu?

Claudia, vad ca am avut amandoua program de smotru azi.

Delia, ai mai scapat de o grija. Cand mai ai examen?

Lai, ti-am mai zis ca te invidiez...nu?

Louisea, ce faci? Esti ok sau tot bolnavioara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Puskin, ma gandeam la numarul mare de oua pe care l-ai mancat! Suna bine reteta de chiftele. Poate o incerc si eu, desi inca n-am descoperit in magazine care e hartia aia de copt. Stiti cumva la MegaImage se gaseste?

Sunt in zona....

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

Mergi la inceput

Ruxi da am de acuma zilnic program.

Tzuni uite poate te ajuta imaginea asta sa vezi care e hartia de copt http://produse-menaj.misavan.ro/produse-din-hartie/hartie-pentru-copt.html

Dordia si tie o saptamana cat mai buna.

Lou nu a trecut boala.

Delia bafta in continuare.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput