Nou stil de viata (248)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

oki, Ruxi sa fie, .
Ruxi, cu placere si sa ai o zi minunata!

Carmen cu Iustin si Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Clar ca am sa zic impresii despre bicicleta ,dar sa o iau mai repede.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Ruxandra, spor la treaba si sa-ti ramana timp si sa te odihnesti .

Carmen, ma apuc acum sa fac niste ciuperci cu smantana, eventual o ciorba de pui cu legume (ca nu-s hotarita daca sa fac sau nu). Pe dupa amiaza ma vad cu niste prieteni. Sanatate lui Iustin!

Lou, ai grija de tine. Ceaiuri cu lamaie ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carmen, . Sanatate lui Iustin.

Daniela, mersi. O zi frumoasa iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Ah, de mult vroiam sa va spun... Cand citesc in urma si imi vad postarile, jur ca sunt momente in care la titulatura mea in loc de membru incepator citesc membru incapator ... Asa ceva... Na, am zis sa va zic, sa radeti si voi! Trebuie sa-mi gasesc o titulatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Daniela hai ca esti tare cu membru incapator da stai linistita ca de noi incapi aici
Merci sotul meu drag are grija de mine. Mi-a facut ceaiuri, si in plus si o cana de vin fiert (cica ar ajuta) care mai mult m-a ametit decat m-a ajutat Oricum m-am bagat in pat ca vad ca ma ia mai rau, deja cu dureri de cap si restu

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

No ciao dragelor!
Aseara m-am distraaaat!!! am dansat de m-am spart si singura chestie naspa e ca a doua zi sunt distrusa, da parca am baut toata noaptea, ceea ce nu e cazul, ca eu sunt antialcool, nu-mi place gustul deloc... ce sa fac, mi-am pierdut antrenamentul la stat noaptea prin cluburi...si nici nu am sanse sa ma repar la capitolul asta si nici nu trebe...

Am imbracat rochira petruska de la Mango, aia dupa care plangeam io mai demult...mi-am luat-o din Austria cand am fost la ski, mi-a stat super, daca imi trimit fetele pozele facute, of course ca vi le arat! Am fost in verva...am mers intr-un bar frumos amenajat asa in genul ala fancy visiniu cu oglinzi cu rame grele aurii pe pereti si candelabre si aplice elegante pe pereti fiecare perete era alta culoare, negru, viziniu, tapet cu negru si alb, minunat si apoi in 2 cluburi: Bamboo si Diesel...la 4 dimi am ajuns acasa. La Bamboo a fost DJ Reno si Silvia...am dansat mult, ne-a placut, dupa care doua din doamne au vrut la Diesel si am descins si acolo unde atmosfera era mult mai incarcata, fum, inghesuiala la 3 dimineata, si am platit alti 10 lei la intrare, asa de amoru artei sa mai stam o ora...n-a fost rau, am dansat si acolo, pe cam aceeasi muzica dupa care pe la 4 ne-am luat talpasita...mie mi-a zis unu ca seaman cu Mihaela Radulescu si mi-a facut "noaptea" mi-a parut bine

Fetelor, sunteti nebune de legat! Cum puii mei scrieti atata? V-am citit of course ca mi-am bvaut cafeaua cu voi, de la 12 tot citesc si am vazut ca ati avut pijama party!

Ruxi nu stiu ce sfat sa-ti dau, si la mine comunicarea e aiurea si de-asta sufar zilnic, nici dumnealui nu vrea la consiliere si i-am zis clar ca daca nu vine divortez, si ... a ramas nicicum...apoi i-am zis ca io-mi dau banii pe haine si-l rog pe el sa bage divort, ca io nu am bani Trebuie sa mai ai un pic de rabdare, la voi pare un pic altfel, poate are nevoie de mai mult timp iar tu trebuie sa ai rabdare sa fii perseverenta si sa cuceresti terenul lui asa cum ai facut cu corpul tau, incet si sigur! Eu asa vad lucrurile.

Daniela uite ce rau imi pare ca nu am mai intrat de ieri decat acum iar azi pe langa ca sunt distrusa, seara avem program cu copiii, cu prietenii nostri...e program fix...dar mai vorbim sa vedem cum facem in viitorul apropiat...

Carmen, sanatate la pui si complimente inca odata la pozele pe care le-am revazut. Si baietii sunt atat de dulci si seamana cu tine, au okii tai facuti cu copy/paste frumosi oki

Gusta, cu asta tre sa incepi: skimbi titulatura care parca e un bad karma, scrie si tu ceva de genul: "the new true me" sau "femeie adevarata"bla bla, ceva motivator! sau macar "porcusorii pot sa zboare"

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Buna dimineata!

Moama, cat ati scris si ce party ati avut azi-noapte Imi pare rau ca l-am ratat.. da' am vazut ca m-ati scos si pe mine la dans (Daniela ).

Roxa, ce fain a fost aseara la tine

Gabi si nu e nici o graba, cand ai tu timp

Eu sunt cu spatele si picioarele in pioneze de la stat pe tocuri toata ziua ieri (in viata de zi cu zi nu prea port..) si de la disociat jumatatea de sus de jumatatea de jos a trunchiului dar altfel foarte fericita si pregatita de tura a 2-a astazi. E prima data cand merg la un festival de genul, e obositor dar tare fain si seamana asa cu o conferinta, de la 11-12 pana seara in fiecare bloc de o ora jumatate sunt cursuri, cateva in acelasi timp, sa-ti alegi la care vrei, apoi o mica pauza, si seara/noaptea "milonga" (petrecere dansanta de tango). Dac-ar fi in fiecare weekend, tare bine ar fi Am intalnit si vreo trei romani, unul din Los Angeles, unul din Dallas, o tipa din Memphis, vad ca prinde tango-ul la neamu' nostru

Meniul meu de azi:
MD - un iaurt natural, o cana mareee de cafea cu lapte, o banana
pranz - tortilla spaniola (cu cartofi, oua, ceapa si ulei de masline); salata de rosii cu arugula, branza, masline, ulei de masline, otet balsamic; ciuperci maruntite gatite in tigaie cu unt, ceapa si usturoi
Altele - un iaurt Activia cu fructe, un mar, probabil inca un fruct, 40g nuci diverse amestecate cu stafide si merisor uscat (fara zahar adaugat)

Ieri am mai mancat o piersica, o bucata de branza cu masline si un patratel de cioco neagra cu martipan.

Va , dragelor, sa aveti o duminica splendida!

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna,

Am avut examen azi, stres, bine ca s-a terminat si cu asta.
N-am avut eu visul ala degeaba, au fost niste probleme tehnice dar s-au rezolvat.

Lai, ce frumos trebuie sa fi fost la tango...

Roxa, astept poze.

Daniela, m-am amuzat cu "incapator".

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Azi am cucarit...am luat andive...ingrozitor de amare...nu le-am putut manca. Apoi la desert am facut mousse de limes...am ajuns si io o Carina incapatoare ...Asta a iesit ok. A mancat sotu` 2 portii!

Va multumesc mult ptr gandurile bune...o sa merg la medic sa fac niste analize..o fi spasmofilie...Dumnezeu stie!

Puskin alias Ruxi te rog spune-mi si mie cum pregatesti chiftele la cuptor ca vrea sotu` si io nu fac deloc chiftele...nu suport! Decat mama fac cand vine pe la noi.

Fetele bafta la examen!
Am visat joi noapte ca o sa aiba Cri teatru de papusi...a doua zi vine sotu si-mi spune ca o sa aiba Hansel si Gretel Maine poimaine ajung profiler

Va pup!

www.aventuratrasnita.ro/aventura/103/" target="_blank">Votati-ne va rugam!

Mergi la inceput