Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (261)
Raspunsuri - Pagina 8
mihailescu teodora spune:
Cumatra,primit!!!!
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
mihailescu teodora spune:
Ma duc sa strang prin bucatarie si revin intr-o ora!
Mihnea a avut niste accese de plans teribile.Nu l-am mai vazut asa de cand era bb-lush.Nu stiu ce l-o fi deranjat.Poate ceva dintisori,habar n-am!Abia l-am potolit;i-am dat 5 ml Nurofen.Acum plimba in mana un castravecior murat
Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii
Sabina spune:
Roxana, viziteaza magazinul ala cu jucarii din lemn, eu sunt f incantata de el.
Au tot felu de chestii f nostime pt copilasi mai mari.E vis-a vis de protv. Daca vrei, ma duc sa ma uit.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
cecilia L spune:
Urmy,la multi ani! sa fi sanatoasa, fericita si sa ai parte de multe multe bucurii.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
papanash spune:
La multi ani,cu sanatate si fericire, dragalasa Urmy !!!!
............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
ajutoarele lui Mos Craciun
urmychance spune:
fetelor,
multumesc inca o data pt urari. Sunteti nishte dulci, tare m-am bucurat sa va citesc.
Aniast - cam asa era/e Tudor cu mancatul. Totusi a inceput sa manance dupa o luna de Pikovit si dupa intarcat, a luat in ultima luna 1,3 kg. Baga soacra-mea mancare in el la greu.Cred ca exagereaza un pic. Azi mi-a vomat mititelul, i-a iesit si pe nas.
Greyeras sa stapaniti cu placere canapeaua.
Nu am net acasa, sunt pe laptopul sotului si tudor ma darama, imi scoate modemul.
Va pup, va multumesc pt urari si ne "vedem" maine. /
Annisia spune:
Fetelor, la munte a fost distractie maxima... Pana la ora 22 (cand adormea Nanarishcu) eram o familie in toata regula:
http://good-times.webshots.com/photo/2125208990101620375KeUyVb
Dupe, insa, era dezmatz pe batz:
http://good-times.webshots.com/photo/2878109880101620375UGYxmT
Micul Yanis creste mare
Praslea cel voinic
Roxana_G spune:
Gata si noi, o seara cam plina. Tati a avut treaba si am ramas singura cu piticii si bunicii. Cand s-a intors l-am tuns pe Bubu nr. 1, asa ca ieri a fost ultima zi de admirat carlionti. A stat destul de cumintel, putine maraieli si foieli, l-am tuns cam inegal, dar merge. Nu am apucat sa ii facem o poza asa, dar e cam ca la ziua lui. E haios ca isi cauta parul, se obisnuise sa se traga de el si acum nu il mai gaseste.
PInacolada, am dat 2 deserturi, stai linistita. In ceea ce priveste catelul, cred ca inconstienta ar fi mai potrivit decat curajoasa. Totusi avem casa, as prefera sa luam o rasa mai mare sa stea mai mult in curte. In plus daca il luam primavara, o sa aiba timp sa creasca la vara si sa se invete afara.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Gabriela77 spune:
Sara a avut niste accese urate de tuse, se ineaca si ii vine sa vomite! Am sunat-o pe dr, a zis ca daca persista tusea, trecem pe antibiotic. Klacid. Nici nu am auzit de el. Offf! Cat am vrut sa evit asta! Sunt tare suparata!
Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)