Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am, ajuns la cap trecut l apartea in care vorbeati de jucarii...noi i-am luat o paturica d ejoaca. Se uita atenta l ajucariile atrnate si cele prinse pe ea. Nu stie inca s ale apuce, dar i le misc eu si rade. Apoi se pseri ecand le misc pe cele de pe margine si vin spre ea. E comica...mai am o vacuta si un puisor care zdrangane..astea iar o amuza. Am si zornaitori, dar nu prea o incanta, pt ca inca nu le tine in mana. La paturica preferatele sunt mainutica si foca. Uitati cum arata: http://www.amazon.com/Tiny-Love-ActiviTot-Tropic-Isle/dp/B000FGGG98/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=baby-products&qid=1232835278&sr=1-11

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusul spune:

Ruga
de Elena Farago

Daca-mi aplec smerit genunchii,
Si mâinile mi le-mpreun
Nu ma gandesc sa fie, Doamne,
Nici cel mai drept, nici cel mai bun…

Si nu te rog sa-i dai nici haruri,
Nici minte cine stie cât…
Mi-ar fi destul sa-l vad ca-mi creste
Nici prea frumos, nici prea urat;

Si nu l-as vrea nici prea cuminte,
Si nici din cale-afar-nebun;
Nici prea de tot supus s-asculte,
Dar nici sa rada de ce-i spun.

Si mai ales, as vrea sa simta
În orice pas din trai, mereu,
Ca cel mai credincios prieten
I-oi fi de-a pururi numai eu…

io-s cu melancolia
face alex 2 ani

de cce tre' sa creasca?io ii vreau mici, pui dulci, la mine in brate

m-ati suparat, m-ati necajit rau; am zis ca fug, ca nu mai vin;
am multe pe suflet...
aci mai intru si io, mai rad, mai arunc o vorba, mai uit.
imi venea sa va bat pe toate
am plans ca proasta
am scris mesaje, am sters, am scris iara si apoi am sters din nou
v-am bombanit..... apoi v-am dat dreptate, la fiecare in parte
asa e viata:te pupi, te scuipi, te certi si la final te imbratisezi
eu cred ca fiecare lucru are un sens pe lume; nimic nu e intamplator.
haidetzi sa dam un sens "prieteniei" noastre
Eu stiu acum de ce deschid forumul cu indaratnicie in fiecare zi, dincolo de sscutece, colici, sani, si gangureli
.....................................................................

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mami de Cristian 26.10.2008 + Alexandru 02.02.2007
www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Spiridusu ce rugaciune frumoasaaaa si exact cu cuvintele unei mame...adica eu de multe ori am zis cuvinte exact ca si cele din rugaciune...super super

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela fericita de Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL si ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_ysa_28 spune:

Disperare mare!!! Leyre nu a mancat astazi mai mult de 300 ml toata ziua......am stat cu ea atarnata de tatza non stop.
In marea majoritate a timpului foarte bine dispusa, gangureli, zambete cand ii dadeam tatza urla ca din gura de sarpe...Ce ma fac?Am incercat si biberon si lingurita si lapte praf...nu inghite nimic iar daca reusesc sa ii bag tatzi se joaca cu ea...

Denisa, proaspata mamica cu fetita dulce Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Zana mea tot nu doarme ...dupa urlete, a adormit 30 min, apoi s-a trezit tipand. a papat si acum are chef de vorba. Rade si asteapta sa ma joc cu ea ...de unde sa stie mititica ma mami e rupta d eoboseala.
Marysa, nu stiu ce sfat sa-ti dau. Eu nu prea am astfel de probleme. Dar eu zic ca dc e vioaie, nu are febra, nu plange, las-o in pace. Poate nu simte nevoia sa pape. Vezi ce se intampla si maine. Ar trebui s recupereze....dacanu, vb cu un medic. Vezi, mare grija sa nu se deshidrateze. Deshidratarea la bebelusi e f grava. Incearca sa-i dai macar ceiut....poate dc e dulce, il accepta. Si 3-4 lingurite conteaza.Ei se deshidrateaza repede.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu
POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Iubita, urmareste-o....si daca urla doar cand incearca sa pape, controleaza-i guritza, sa nu aiba cumva afte, ca alea deranjeaza rau. Altceva nu stiu ce-ar putea-o deranja cand incearca sa pape.

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Disperare mare!!! Leyre nu a mancat astazi mai mult de 300 ml toata ziua......am stat cu ea atarnata de tatza non stop.
In marea majoritate a timpului foarte bine dispusa, gangureli, zambete cand ii dadeam tatza urla ca din gura de sarpe...Ce ma fac?Am incercat si biberon si lingurita si lapte praf...nu inghite nimic iar daca reusesc sa ii bag tatzi se joaca cu ea...

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

brave girl ce sa zic...a dormit de la 2 la 9...asa nemancata...acum vad ca suge un pic

Lauramiron am controlat-o in guritza nu are nimic...ufff iar incepe sa se joace cu tatzi...

Mergi la inceput

Spiridusule, frumoasa rugaciune, multumim Si eu gandesc la fel, oricat de greu ar fi, mi-e tare draga perioada asta de bebelus, cand depinde in totalitate de mine, as tine-o in brate non stop si as vrea sa stea timpu-n loc si sa-i simt mirosul de bebelus forever

Lorellay, cum ati trecut noaptea?? A facut Codrin febra?

Alra, Oti....hai mai reveniti-va, alungati bolile de la voi!!

Noi am avut o noapte super, culcata la 10, trezire pentru papa/kk la 3 si apoi la 7.....si inca doarme...
Citeam aseara notitele de cand era Rebeca bebelus....Cati are greutatea pe care o avea Rebeca la 3 luni jumate

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi

Mergi la inceput

De fapt tipa cand o puneam pe spate...vroia doar sus sau pe burtica si acum dupa ce a ras la tatza a adormit din nou nu a supt mai mult de 2 minute...

Mergi la inceput

Am vazut pozele, e delicioasa, o scumpica
Las-o sa doarma, o fi o perioada in care are nevoie de mai mult somnic, nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi deocamdata.

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

De fapt tipa cand o puneam pe spate...vroia doar sus sau pe burtica si acum dupa ce a ras la tatza a adormit din nou nu a supt mai mult de 2 minute...

_
Poze cu noi

Mergi la inceput