Cozonacei de noiembrie-decembrie2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

noi azi am stat acasa ca a plouat...sper ca maine sa nu mia fie asa urat afara pt ca treb s amergem si noi la controlul de 3 luni...

de ieri i-am dat babygym-ul si este fff incantat...vb cu jucariile, se cearta cu ele...e asa scump!!!

a picat frant de oboseala...

am noroc ca maine vine mama sa ma ajute!!!

la multi ani alex de spiridus!!!!

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

David-Andrei

http://b1.lilypie.com/iOAIp2.png
http://lilypie.com/pic/090116/7IMD.jpg

pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Buna seara,
Spiridusul, f frumoasa poezia Chiar ma intreban zilele trecute ce mai faceti, ma gandeam la voi. Da, mai aveti putin si faceti 2 ani (Alex).
Malinas, bine ca s-a rezolvat cu kk. Nu e constipatie, ci pur si cimplu un tranzit mai lent, adica nu stiu cum sa explic, colonul lor nefiind f dezvoltat, se aduna ceva reziduuri, insa nu se creaza presiunea pt evacuare... Sper sa nu vb prostii, asa am citit pe ici pe acolo. Acum nu stiu de ce la inceput de tot fac dupa fiecare masa, si apoi o raresc.
Eu am trecut prin asa ceva cu ambele fete, cam in acceais perioada, mai exact dupa 1 luna jumatate...cam pana pe la 2 luni.
Ambele nu se scremeau/chirceau. La Andreea, cf medicului, am intervenit cu supozitor, termometru etc, eram cam panicata, la Ana Maria, am adoptat tehnica lasatului in pace, si vad ca si-a revenit de la sine, ieri, azi de ex. a facut de 3 ori
Lorelay, multa sanatate Sunteti mai bine?
Ale13, bine ai venit!! SI eu am 2 copii, 2 fetite de 1 an jumatate, si de 2 luni, exact ca si tine, din cate vad! Ce ai, fetite, baieti, pereche? Cum va descurcati?

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Ceau fetele
Intru si eu putin in miez de noapte sa va salut bucuroasa ca am reusit in sfarsit sa-mi schimb la semnatura "pozele si povestea" sa nu mai fie hieroglife insirate , tin sa le multumesc fetelor care au vorbit despre asa ceva in cap. acesta Anca ,Ihotu si mai cineva nu mai retin .
Cu intarziere urez si eu bun venit fetelor noi la Scutece de cozonacei Ale , Laura , Ihotu .
Otilia sanatate multa tie si fetelor tale , sper ca nu a prins-o si pe cea mica desi varsa asa mult sa fiti toate bine repede
Arla sa scape repede mogaldeata ta de gaurele iar in ce priveste greutateaaa si a mea tine aproape ...lasa se fac ele mari sanatoase sa fie
Lorellay insanatosire grabnica si puiului tau
Mamiseli merci de raspuns cu baita in lape
Mar_ysa ce sot inventiv ai , bine ca si-a facut efectul
Babyzapi ce mult mi-a placut prima poza din seria prelucrata , ce ochi mari si frumosi are Raphael
Cheieactiv , Oceanborn ce mai faceti fetelor ?
Brie drum bun si distractie placuta
Gata ma bag si eu la somn ...ca toti dorm la greu in casa
Somn usor mamici si pitici

Criss de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Codrin e mai bine...a fost bine noaptea asta..da e asa greu cu sculatul la 23 si la 7 dim...E destul de curajos...da il doare asa rau.
Si e greu cu mersul la spital...ca nu are cine sa i le faca acasa...Maine la pranz scapa mititelul.
Diana e cea mai cuminte.
Va pup...saru-mana de incurajari...

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ihotu72 spune:

Insanatosire grabnica lui Codrin(frumos nume!) si pupici Dianei ca e cumintica.

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Codrin e mai bine..abea acum.
Toata noaptea a avut febra...abea i-am scazut-o la 38..sub 38 nicicum..a ajuns si la 39.5.Am facut 13-14 intre el si Diana toata noaptea. Nu a mers nimic novocalmin supozitoare, paracetamol, nurofen, comprese cu otet..nimic nu ii scadea.LA 39.5 la 2 noaptea l-am bagat in cada cu apa caldutza.Nici asa nu a mers...Groaznica noapte.
Azi la 14 am ajuns la urgentza la Pitesti.Tot cu febra 38 ca nu mai stiam ce sa-i fac.Da cica nu e nimic grav...da nu am scapat de antibiotic si...injectabil. Mi se rupe sufletul de el.Si nici nu are cine sa i le faca acasa.Se duce tati cu el la spital.La 23 la 7 si la 14.
Of..fetele care au copii mai mari cred ca stiu prin ce trec.
Gradinitza nici gand saptamana ce vine, apoi tot acasa ca e vacanta o saptamana.Norocul meu ca vine mama duminica viitoare la noi si sta panala botez, doua saptamani.Si mai vine si socara-mea si sta cu Diana...mititica, parca stie ca fratiorul ei e bolnavior..e asa cuminte.
Nu am citit deloc din urma...acum am intrat 10 minute...sa-mi plang de mila.
Va pup...

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

GEANINA,mami de ALEX 5.11.2008 si ANCA 10 ani
pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Lorellay, chiar a fost musai de antibiotic injectabil??!! La cate sunt acuma pe piata, cefalosporine etc, nici n-am stiut ca se mai dau injectabile... Ce diagnostic a avut pana la urma??
Sa dea Domnul sa se faca bine repede, si s-o pazeasca pe Diana sa nu ia si ea

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

Codrin e mai bine...a fost bine noaptea asta..da e asa greu cu sculatul la 23 si la 7 dim...E destul de curajos...da il doare asa rau.
Si e greu cu mersul la spital...ca nu are cine sa i le faca acasa...Maine la pranz scapa mititelul.
Diana e cea mai cuminte.
Va pup...saru-mana de incurajari...

_
Laura, mami de bebe Ecaterina Sara (6 dec. 2008) si domnisoara Rebeca Mara (16 sep. 2005)
Poze cu noi
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Geaninasaru-mana...
Lauraam ajuns la urgenta..se plangea si de burtica si mi-a fost frica de o hernie sau apendicita.I-au facut eco, radiografie.Eu am vazut totul ok si la raze si la eco.Si radiologul la fel.Da pediatra a zis ca e "un pic de pneumonie"..oare se poate "un pic de pneumonie"?Oricum pe reteta scrie ceva laringofaringo...blabla..ca nu inteleg.Si a zis ca nu i-ar fi prea bine cu antibiotic oral mai bine injectabil.Am zis hai ca e ok.Eu cam fug de antibiotic..anul trecut a scapat si i-am tratat racelile si rosu in gat fara anti.
Acu mi-au dat si un antibiotic de care nu am auzit Axitene si se face cu apa distilata..care e mai scumpa decat antibioticulO gramada de bani..ca nimic nu e moca.Si plus ca mi-a dat unul din medicamente cu reteta gratuit ca a zis ca doar unul imi da..da e cel mai ieftin 9 lei..ca oricum nu am putut sa-l iau cu reteta ca a gresit-o si nu imi da la nici o farmacie...

Mergi la inceput

O melodie frumoasa pt a incepe ziua in mod placut.
http://www.youtube.com/watch?v=19rC-Fl-KwM

GEANINA,mami de ALEX 5.11.2008 si ANCA 10 ani
pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Teroristul meu mic vrea sa doarma numai cu tata in gura.Daca o scapa maraie.Ma dor miinile ca e greu si nu vrea suzeta.

pozele mele
Nasterea lui Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Buna dimineata mamici si bebici
noi azi noapte am dormit cat de cat...dar tot chiauna ma simt

sa aveti o saptamana usoara...eu asa sper si pentru mine...si tot sper.

Multumesc pt incurajari....deocamdata incercam centura...

Mergi la inceput